Şimdi Ara

golf goal 1.6 fsi aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşalar goal 1.6 fsi aldım grafıt mavisi alalı 2 ay oldu ve 3000 km de en son 190 gordum gebze kurtkoy arası temde daha da gıderdı yalnız benzın parası canımı sıkıyo ama araç güzel hoşuma gidiyor bıde golf kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum 120 uzerınde gıderken araç içeriye çok ses alıyor sizdede böyle bir durum varmı. bazı arkadaşlar tsi dan felan bahsetmışler valla ben çok rahat bi 10 tane görmüşümdür hem okulda hem istanbulda

• Hayırlı olsun güle güle kullan.
    İçindeki trafik canavarına söz hakkı tanıma
    Bugün 32 kişi öldü Aksarayda. Allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Hayırlı olsun güle güle kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

valla ya haberı gordum cok moralım bozuldu
    abi sürücü mahallinde otururken bişeyler oluyo 140 bile hiçbise gibi geliyo direk önüme baktığım için ama etrafıma bi bakıyorum herşey akıp gidiyor
    bı sorum daha olacak golf 5 kullananlara arka sol ve sağ köşelerdeki sütunlar araçta bir kör nokta oluşturuyor dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: muratt11

quote:

abi sürücü mahallinde otururken bişeyler oluyo 140 bile hiçbise gibi geliyo direk önüme baktığım için ama etrafıma bi bakıyorum herşey akıp gidiyor
    bı sorum daha olacak golf 5 kullananlara arka sol ve sağ köşelerdeki sütunlar araçta bir kör nokta oluşturuyor dimi

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun..Kazasız belasız sürüşler dilerim..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Eğer yol sesi değilse, 110'dan sonra ön camları hafif açarsan rüzgar sesi alırısın, bu ses bazı araçlara göre biraz fazladır. 5000 devirden sonrada motor sesi biraz fazla oluyor. Arabayla giderken hızı pek farketmediğin için farkında olmadan otobanda 160'ı çok rahat bulabiliyorsun. Dikkatli olmak gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: muratt11

evet arkadaşalar goal 1.6 fsi aldım grafıt mavisi alalı 2 ay oldu ve 3000 km de en son 190 gordum gebze kurtkoy arası temde daha da gıderdı yalnız benzın parası canımı sıkıyo ama araç güzel hoşuma gidiyor bıde golf kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum 120 uzerınde gıderken araç içeriye çok ses alıyor sizdede böyle bir durum varmı. bazı arkadaşlar tsi dan felan bahsetmışler valla ben çok rahat bi 10 tane görmüşümdür hem okulda hem istanbulda

Genç arkadaşım hayırlı olsun.yalnız aman diyeyim biraz daha dikkat biraz daha sakin.hız tutkunuzu otoyollarda gidermeyin...daha bu sabah 32 genç kardeşimiz hayatını kaybetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

evet arkadaşalar goal 1.6 fsi aldım grafıt mavisi alalı 2 ay oldu ve 3000 km de en son 190 gordum gebze kurtkoy arası temde daha da gıderdı yalnız benzın parası canımı sıkıyo ama araç güzel hoşuma gidiyor bıde golf kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum 120 uzerınde gıderken araç içeriye çok ses alıyor sizdede böyle bir durum varmı. bazı arkadaşlar tsi dan felan bahsetmışler valla ben çok rahat bi 10 tane görmüşümdür hem okulda hem istanbulda

Genç arkadaşım hayırlı olsun.yalnız aman diyeyim biraz daha dikkat biraz daha sakin.hız tutkunuzu otoyollarda gidermeyin...daha bu sabah 32 genç kardeşimiz hayatını kaybetti.
    hayirli olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

hayirli olsun

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun dostum.

Bende az once 1-2 saat golf FSI kullandımda benim arabaya göre deli gidiyor Ayrıca aşırı sessiz geldi.Motorun calıştıgı belli bile olmuyor.Kasisleri falan hic hissettirmiyor

Benim araba traktör gibi calışıp rölantide titremeye başladı.Kasislerde oldugu gibi cigerlerimde

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Hayirli olsun dostum.

Bende az once 1-2 saat golf FSI kullandımda benim arabaya göre deli gidiyor Ayrıca aşırı sessiz geldi.Motorun calıştıgı belli bile olmuyor.Kasisleri falan hic hissettirmiyor

Benim araba traktör gibi calışıp rölantide titremeye başladı.Kasislerde oldugu gibi cigerlerimde

Alıntıları Göster
    golfun en kotu yani hızı hissttirmemesi
    hayırlı olsun.birde sis fari taktırırsaniz(goal lerde yoktu sanırım) cok guzel olur.
    fazla ses almamasi lazim içeri.
    uzerindeki lastikler ne acaba?herzman aynı lastıkler kullanımıyor cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

hayırlı olsun.birde sis fari taktırırsaniz(goal lerde yoktu sanırım) cok guzel olur.

Alıntıları Göster
    ziebart'dan ses yalıtımı yaptırmanızı tavsiye ederim, çok faydası oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

ziebart'dan ses yalıtımı yaptırmanızı tavsiye ederim, çok faydası oluyor

Alıntıları Göster
    Bu arada Fsi lar yüksek devirlerde cok fena bagırıyor.Eger motor sesini seviyorsan tak 1tane filtre sesi dinle Egzozdan daha güzel ses veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Bu arada Fsi lar yüksek devirlerde cok fena bagırıyor.Eger motor sesini seviyorsan tak 1tane filtre sesi dinle Egzozdan daha güzel ses veriyor.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullan, drive responsibly
    Bu aralar çok bağırtma da, araç rodajda kendine gelsin.

• quote:

alalı 2 ay oldu ve 3000 km de en son 190 gordum

rodaja veda partisi fln mı düzenledin
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

evet rodajı devırınce bı yoklayayım dedım
    sis farı yok ama taktırmayı duşünüyorum bide belkı fılm cektırırım
    lastıkler goodyear eagle 5 tı

• quote:

hayırlı olsun kazasız surusler dilerim.

bende fsi comfortline var. hıcbır suratte yol sesı almıyor ıceri.golf ler her konuda oldugu gıbı bu konuda da sınıfının lideridir.

ses yalıtımı vs. golf e gerek yoktur. bu ozellıkle japon araclarına gereken bıseydır.
    hem ılerı hemde gerı manevrada gorus sorunu yoktur. koltuk ayarlarından olabılır.cok fazla onde yada arkada oturuyor olabılırsın.
    rodaj da fazla basmamanı tavsıye ederım.
    fsi motor sesi cok ozel bıseydır. 4000 den sonra ıyıce kendını bellı eder.cogu kımse motorda anormallık sanabılır bu durumu.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

lastıkler guzel.
    rodaj son teknoloji araclar için 100-1500 km de hallediliyor..
    siiznki 3000 km yi bulmus.artik zorlamanın bir zarari olmaz sanırım.
    film için ziebert oneririm.1 numarasi cok guzel duruyor.
    ne zindan nede cılız.tam kararinda bence.
    tekrar gule gule kullanın.
    (goal unde en cok sevdigim yonleri jantları,tam benım sevdigim 5 kollu v tipi yıldız jant koyuyorlar.birde 16 yada 17 olsa cok super olurdu ancak 15 i de cok şık duruyor)

• quote:

quote:

quote:

lastıkler guzel.
    rodaj son teknoloji araclar için 100-1500 km de hallediliyor..
    siiznki 3000 km yi bulmus.artik zorlamanın bir zarari olmaz sanırım.
    film için ziebert oneririm.1 numarasi cok guzel duruyor.
    ne zindan nede cılız.tam kararinda bence.
    tekrar gule gule kullanın.
    (goal unde en cok sevdigim yonleri jantları,tam benım sevdigim 5 kollu v tipi yıldız jant koyuyorlar.birde 16 yada 17 olsa cok super olurdu ancak 15 i de cok şık duruyor)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullan. Golf ü beğenirim, ama hız arabası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

Hayırlı olsun güle güle kullan. Golf ü beğenirim, ama hız arabası değil.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun dostum goal donanım bence çok güzel gyrmann hocamın da söylediği gibi benim de cantlar çok hoşuma gidiyor
    hızı gerçekten hissettirmiyor benim golf4 bile...
    okuldan bi arkadaş corsa aldı 1.3 cdti 75lik olandan diğer arkadaşla bana gelip gidiyolar izmirde yeni çevreyolu açıldı oradan. 150-160a çıkıyolarmış bazen. geçen de o diğer arkadaşla birlikte döndük benim arabada, 190lara geldim adam abi göstergede bi bozukluk yok dimi dedi niye dedim pek 190la gidiyomuşuz gibime gelmiyo da dedi. ben de güldüm o kadar olsun artık dedim
    gerçekten çok güven veriyo araba
    bu arada hız felakettir

• quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

hayırlı olsun dostum goal donanım bence çok güzel gyrmann hocamın da söylediği gibi benim de cantlar çok hoşuma gidiyor
    hızı gerçekten hissettirmiyor benim golf4 bile...
    okuldan bi arkadaş corsa aldı 1.3 cdti 75lik olandan diğer arkadaşla bana gelip gidiyolar izmirde yeni çevreyolu açıldı oradan. 150-160a çıkıyolarmış bazen. geçen de o diğer arkadaşla birlikte döndük benim arabada, 190lara geldim adam abi göstergede bi bozukluk yok dimi dedi niye dedim pek 190la gidiyomuşuz gibime gelmiyo da dedi. ben de güldüm o kadar olsun artık dedim
    gerçekten çok güven veriyo araba
    bu arada hız felakettir

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım, ne yalan söyleyim golfü sevmem parasını hak etmeyen bir araç olduğunu düşünürüm, goal yazısı da bir garibime gidiyor sanki arabayı basitleştiriyor, Gold olsa anlarım da Goal pek ciddi durmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.