< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
cevap soruda gizli buyuk harflerle yazmissiniz zaten...
|
“Forumda her ay açılan DSG arıza konularını DSG sahibi olmayanlar açıyor” mu diyorsunuz?
![]() |
Ben de DSG aracımı 70.000 kilometrede iken almıştım şu an 100.000 kilometre.. Hiç sorun yok.
Yalnız uyarayım bu dsg çok garip bir şanzımandır. Hiç dsg sahibi olmayanların dsg şanzımanı sürekli bozulur mesela... ![]() |
Trim sesi bol , DSG bende patlamadi ama supriz tabi , motor problemleri özellikle beni bezdirdi. Sürüşü, direksiyonu hissi, performansı, yol tutuşu vs vasat ( kötü değil vasat, yani ortalama ), multimedya iyi, donanım paketine göre yetiyor genelde, tasarım fena değil (bence) ama baya apaçi arabası artık
Burda özellikle fanboylara bakınca Mercedes E serisi fln sanıyoruz ama kullanınca anlıyoruz ki sınıfının vasat (ortalama) araçlarından o kadar. Çok beklentiye girmezseniz üzmez . Alıp geldikten sonra burda TSi 3 lt yakıyor , ZF'den daha iyi şanzımanı var diye konu açmayın bize yeter 😂 |
Abi siz nasıl fanboysunuz ya
![]() ![]() Seat Leon'un trim sesine sasiran onu da savunan birini ilkkez görüyorum. Ulan benim arabamı benden iyi biliyor adamlar, cam tavan zangır zangır, kapı içleri de öyle. Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum ki |
DSG’yi bugün iyice kontrol ettirirseniz ve hiçbir sorun gözükmese bile 1 hafta sonra bozulmayacağının garantisi yok. Tamamen piyango, hem alıcı hem de satıcı için.
|
Fanboy değiliz sizin gibi 5 - 10 beygir farkına kadar ezberlemiyoruz
|
Hocam kime anlatıyorsun ya 0.999 cc 105 HP motorlu arabaya binip DSG çok hızlı ve konforlu varsın gerekirse sorun çıkarsın veririm 3 -5 yaptırırım diyen adamlar var
![]() Ben de kullandım bu sanzimanli Leon'u hep yüreğim agzimdaydi bu bile yeter yokuş yukarı trafik oldu mu ne yapacağını şaşırıyor insan şanzımanla, sonra konforluymus yerim öyle konforu . Ha diğer çift kavramalar da riskli ama hiç birinin fanboyu yok , özellikle ilk DSGler kronik sorunluyken forum/sanayi patlayan DSGler ile doluyken bı fanboylarin ki patlamadi ne hikmet |
"Dsg kolay kolay sorun çıkarmaz bizde 2 tane var"
Helal olsun Zaten bi ototmobil geneldeki arkadaşların ve onların akraba/arkadaşlarının dsg şanzımanları arıza vermiyor. Sıkıntı yaşayan kullanıcılar dh üyesi olsa başlarına gelmeyecekti demek. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpknkc -- 20 Ekim 2019; 18:10:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 20 Ekim 2019; 20:21:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Ekim 2019; 20:52:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |