Şimdi Ara

GOLF-H.CIVIC (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • golf sedan?? golfun sedan modelimi varr ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlh07

golf sedan?? golfun sedan modelimi varr ?

İyi okurmusunuz demişim ki hondaın hp olursa golfe göre honda sedan ile kıyaslanırsa golf anlamında söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 8 Eylül 2007; 16:58:13 >
  • gayet iyi okudum asıl sen iyi bakmalısınız ..cümlen yanlış olmuşş..
    quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

İyi okurmusunuz demişim ki hondaın hp olursa golfe göre honda sedan ile kıyaslanırsa golf anlamında söyledim.
  • quote:

gayet iyi okudum asıl sen iyi bakmalısınız ..cümlen yanlış olmuşş..
    quote:

quote:

O mesajı yazdığım alıntıya cevap olarak yazılmış alıntı ile beraber okursan anlayacaksındır umarım
  • yaa dostum yazdığın sey bu ''Hb dersen tabi ama sedanda bence golf'' ..ordaki arkadaş da demişki hb de tabiki civic demiş sende altına demişssin ki hb dersen tabi ...Ama sedanda bence golf demişssin..iyi bak hb ve sdanı sanırım yanlıs yazdınn..
    quote:

quote:

quote:

quote:

O mesajı yazdığım alıntıya cevap olarak yazılmış alıntı ile beraber okursan anlayacaksındır umarım

• quote:

yaa dostum yazdığın sey bu ''Hb dersen tabi ama sedanda bence golf'' ..ordaki arkadaş da demişki hb de tabiki civic demiş sende altına demişssin ki hb dersen tabi ...Ama sedanda bence golf demişssin..iyi bak hb ve sdanı sanırım yanlıs yazdınn..
    quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır arkadaşım sedan civicle kıyas anlamında söylenmiş bir söz o

• Neyse konuyu fazla dağıttık kusura bakmayın.Konu günceldir.

• honda cıvıc hb ilk gördüğümde aşık olmuştum arabaya . olsa olsa bu kadar güzel demiştim . ama sonradan uzay mekiği gibi gelmeye başladı ,ve fazla cam var camekan gibi . birde vw deki kalite hissi vermiyor . ama gt nin altındaki golflerden tabi ki çok çok daha mantıklı seçim gibi geliyor bana. fakat ben şahsen 1.6 nın üzerindeki vergi dilimine giren araçlara alıcı gözle bakmıyorum . belki cıvıcın hb yini 1.6 125 hp likmotoruyla seçenek olarak sunsalardı alırdım ....

honda da süper vw de bence ikisi şu an pyasanın başını çekiyor .hernekadar faz 2 megan çoksatsada,işten anlayan ya corolla ya cıvıc yada vw ye yöneliyor ... bu noktadan sonra imzamdaki araçların hepsi alınabilinecek en güzel seçenekler diye düşünüyorum ... doğal olarak her firmanın kendine öz + ları var...birazda zevk meselesi ,beyenerek almak lazım içinize sinmeli .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyTaCH_01

honda cıvıc al derim konfor konusunda golften iyi donanımlısı golfun donanımlısını alcaksan golf derim performansta cıvıc her türlü geçer golfu
    CIVIC

bu yorumu kale alma.

Sınıfının en konforlu aracı Golftür.

Sınıfın en performanslı aracı 2001-2005 yıllarında üretilen civictir.

1996-2001 yılları arasında üretilen 120hp lik Civic in performansı ara hızlanmalarda yeterli değildir.

Sınıfta en iyi yol tutuş Focus ve Astradadır.

Golf tavsiye ederim
  • Volkwagen rahatlığı ve konforu herkesçe bilinir,ispatlıdır.Sana iki araba söyleyeceğim.Bütçeni kontrol et ve bunları almaya çalış derim.Vw jetta tsi ve golf tsi.Bu ikisi gerçektende hem performans hem de donanım olarak harika araçlar.Pişman etmezler.Jetta tsi hakkında çok olumlu şeyler kulağıma geldi.Özellikle sürüş zevki muhteşem dediler.Çok çabuk hızlanan ve bunu uzun yolda da iyi becerebilen bir araç.Bir arkadaş tavsiyesi.Almanların yaptığı araçlardan korkma.Vw al keyfine bak.
  • jettanda esp varmı? birde yol tutuş nasıl? birde en fazla kaç bastın tsi ile

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

ben şahsen honda topiğine bakma ihtiyacı hissetmiyorum ,çünkü ne olduğunu çok iyi anladım . arada bir hala kullanıyorum ...

eğer golfün alt donanımları alınacaksa kesinlikle cıvıc . ama TSİ tek başına bile yeter .dayanıklılığına gelirsek ,bizimle yaşayacak hali yok ya .5 sene binip değiştiriyoruz zaten belki birşey olmaz ama bence güvenilir .yakıt ekonomisine gelince kesinlikle bazıları inanmasada inegöl - bursa arası devamlı olarak 50 ytl ye 300 km garanti ederim . opet alıyorum ve aracım 5000 i geçince bu hale geldi bu arada ...cıvıcten kesinlikle tartışmasız daha ekonomik .

ve tip olayına gelirsek bence cıvıc golften daha hoş duruyor .ama jetta TSİ yi tek geçerim ...

cıvıc herşeyi ile çok güzel EN KÖTÜ YÖNÜ UZUN YOLCULUK SONRASI AŞIRI YORGUNLUK YAPIYOR , valla her binişimdn sonra başım ağırıyor .tesadüf sanmıştım ama her defasında hırpalanmış gibi hissettiriyor adama...

• jetta tsi 170 hp comfortline hem haticeye bak hemde neticeye golftede aynı motor var civiclerin en babasının poposuna şaplağı bastığı gibi sürücüsünüde mosmor eder acıtmaz demiycem acaip acıtır bence haticede aşağıda hadi erkekçe beğenmedik deyin

GOLF-H.CIVIC
  • honda cıvıc
  • TOYOTAN HAYIRLI OLSUN ACU_MEN

ESP ASR hepsi standart .110 la girilen virajda bile başarıyla çıkıyorsun .yol tutuşu focusu aratmıyor. 4000 devirde 6 cı viteste ibr tam 180 in üzerinde . devir 8000 e kadar ama yazılımsal engel konulmuş 240 a kadar çıkan var ben 210 dan sonra yavaşladım .ama zerre kadar motor sesi olmuyor tsi de.sadece rüzgar sesi artıyor . ve yakıtla ilgili şaşırtıcı sonuçlar elde edilebiliniyor eğer 90- 110 un üzerine çıkmadan sakin kullanılırsa...ama biliyorsun ki ayağının altında uyuyan bir canavar her an hazır seni bekliyor . bunu bilerek kullanmak bile acayip keyifli ....

esp den başka , geri vitese takınca aynaların pozisyon değiştirmesi ,kararan iç dikiz aynası,sensörlü iç aydınlatmalar, yokuşta kalkış desteği hill hold,8 hoparlörlü sub woofer sinyal destekli ses sistemi (bass kolonlar 4 kanaldan besleniyor) , ışık sensörü ,yağmur sensörü, dokunmatik 2 kademeli sinyal kolu, kayak koymak için arka bölme ve arka yolculara kol dayama,arkada oturanlara klima havalandırma çıkışları, sıkışmayı önleyen ve tek dokunuşlu full cam kontrolü ,lastik basınc sensörleri, uzaktan açılan bagaj ve camlar, ayak tabanı aydınlatmasının ışık miktarı ayarları,leaving home folow me home, kış sürüşü lastik ayar modu,hız sabitleme uyarısı,cruise kontol gaz vermeli olarak, çift bölgeli digital klima,gözlük kabı, koltuk altlarında çekmeceler,ve yolcu koltuğunda da yükseklik ve bel desteği ayarı , kademeli ve uzunluk kısalık ayarlı ön kol dayama vs vs vs ...antensiz .....

• quote:

TOYOTAN HAYIRLI OLSUN ACU_MEN

ESP ASR hepsi standart .110 la girilen virajda bile başarıyla çıkıyorsun .yol tutuşu focusu aratmıyor. 4000 devirde 6 cı viteste ibr tam 180 in üzerinde . devir 8000 e kadar ama yazılımsal engel konulmuş 240 a kadar çıkan var ben 210 dan sonra yavaşladım .ama zerre kadar motor sesi olmuyor tsi de.sadece rüzgar sesi artıyor . ve yakıtla ilgili şaşırtıcı sonuçlar elde edilebiliniyor eğer 90- 110 un üzerine çıkmadan sakin kullanılırsa...ama biliyorsun ki ayağının altında uyuyan bir canavar her an hazır seni bekliyor . bunu bilerek kullanmak bile acayip keyifli ....

esp den başka , geri vitese takınca aynaların pozisyon değiştirmesi ,kararan iç dikiz aynası,sensörlü iç aydınlatmalar, yokuşta kalkış desteği hill hold,8 hoparlörlü sub woofer sinyal destekli ses sistemi (bass kolonlar 4 kanaldan besleniyor) , ışık sensörü ,yağmur sensörü, dokunmatik 2 kademeli sinyal kolu, kayak koymak için arka bölme ve arka yolculara kol dayama,arkada oturanlara klima havalandırma çıkışları, sıkışmayı önleyen ve tek dokunuşlu full cam kontrolü ,lastik basınc sensörleri, uzaktan açılan bagaj ve camlar, ayak tabanı aydınlatmasının ışık miktarı ayarları,leaving home folow me home, kış sürüşü lastik ayar modu,hız sabitleme uyarısı,cruise kontol gaz vermeli olarak, çift bölgeli digital klima,gözlük kabı, koltuk altlarında çekmeceler,ve yolcu koltuğunda da yükseklik ve bel desteği ayarı , kademeli ve uzunluk kısalık ayarlı ön kol dayama vs vs vs ...antensiz .....

hocam okurken yoruldum vallaha...

• valla hocam hatırlarsan zamanında sizlerin de teşfik payınız var.sizlerden de tavsiye almıştım TSİ konusunda ....gerçekten 10 numara . umarım TSİ nin ömrü uzun olur....
  • quote:

valla hocam hatırlarsan zamanında sizlerin de teşfik payınız var.sizlerden de tavsiye almıştım TSİ konusunda ....gerçekten 10 numara . umarım TSİ nin ömrü uzun olur....

memnun olduğuna çok sevindim yazılarını takip ediyorum. benim uzun ömürlü olacağı konusunda şüphem yok
    bi sorun olsa şimdiye kadar çıkardı zaten meydana
    umarım kazasız belasız nice yıllar kullanırsın
  • teşekkürler...........
  • bende ikisi arasında kaldım.ama ikisinide kullanmadım bilmiyorum.bakalım hayırlısı.ama golf diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.