Şimdi Ara

Golf IV Highline 1.8 kullanıcıları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
55.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar,
    99 Golf 1.8 High line var bende de, 2 kapı

Golf IV Highline 1.8 kullanıcıları
  • Arkadaşlar '01 comfortline golf 4 ararken temiz bir '99 highline golf 4 buldum. Rengide siyah. Sizce ne yapmalıyım? Highline 1.8 20V motora sahipken comfortline 1.6 8V motora sahip malum. Yani motoru çok daha keyifli ancak '99 highline 'da kararan dikiz aynası, kadife koltuk, yol bilgisayarı (highlineda var ama göstergelerin arasındaki ekranda değil, saati gösteren küçük ekranda), hız sabitleyici, yağmur sensörü yok. '01 comfortline 'da ise bunların hepsi mevcut (2001 comfortlinelarda climatronik standarttı).
    Tabiki fiyat bakımından '01 comfortline daha pahalı. Sizce ne yapmalı. Kullandığınız için bilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Birde şunu merak ediyorum 8 hoparlör mevcut mu '99 highlinelarda? Orijinal CD çaları şu an VW yetkili serviste taktırabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 19 Temmuz 2009; 23:32:24 >
  • HIGHLINE DONANIM :

1998-1999 1.8 20V
    ABS , EBD (Elektronik Fren Basınç Dağılım), EDL (Elektronik Diferansiyel Kilidi), Yol Bilgisayarı, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, , İç Denetimli Alarm, Immobilizer, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Otomatik Klima (Climatronic), Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 8 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu, Alüminyum Alaşım Jant, Ön ve Arka Kol Dayama, Gövde Rengi Kapı Kolu ve Çıtalar, Ön Sis Farı.

2002-2003-2004 1.6 16V
    ABS , EBD (Elektronik Fren Basınç Dağılım), EDL (Elektronik Diferansiyel Kilidi), Yol Bilgisayarı, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, , İç Denetimli Alarm, Immobilizer, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Otomatik Klima (Climatronic), Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 8 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu, Alüminyum Alaşım Jant, Ön ve Arka Kol Dayama, Gövde Rengi Kapı Kolu ve Çıtalar, Ön Sis Farı + ESP (Elektronik Stabilite Programı), ASR (Elektronik Çekiş Kontrol), Sunroof, Hız Sabitleyici (Cruise Control), Ön ve Arka Tavan Hava Yastıkları, Direksiyondan Kontrollü Müzik Sistemi, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası, (Yol bilgisayarının yeri değişti ve kadranların arasına yerleşti.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 20 Temmuz 2009; 0:02:24 >

• youtube dan arattım golf 1.8 highline çıkmıyor 1.8T şeklinde çıkıyor golf videoları acaba motor 1.8T mi yoksa düz 1.8 mi? turbolu mu sizin araçlar?
  • Pek fazla videosu yok bizim araçlar turbosuz passat 1.8 turbo olmayan ile motoru aynı ama 20v...
  • arkadaş lar merhaba başka konu başlığı altında da açmıştım ama sizede anlatayım. madem highline cıyız . yarın son gün kararımı verdim sayılır ama birde size sorayım. belki aranızda kullanan vardır.

ben 1 yıldır. 2004 model 1.6 pasific hayali kuran bir insandım ki. 4 motion'u kullanana dek. araç bir harika. donanım bakımında olsun performans olsun.

şimdi ise ikilemdeyim. bir tane golf pasific var 75000 de beyaz orjinal tertemiz 23000'e anlaştık. brinci seçenek bu.

ikincisi ise 126000 de 2000 model 4motion. bununda bir problemi yok fakat. etrafımda bilen bilmeyen konuşup duruyor. "yok 20 valf parçası pahalı, yok bunun amartisörleri falan farklı. modeli eski. kilometresi çok."

yani şunu sorucam. nasıldır bu 4motion. kullanannız varmı? bana sorun çıkartırmı. burada yollar biraz bozuk en azından bir yıl daha böyle bozuk olacak alt yapı çalışmasında dolayı. (muğlada yaşıyorum). saygılar.

• beyler konuyu hortlattım kusura bakmayın.konu açmakta istemedim.

arkadaşım 99 model golf highline aldı.klimayı pek çözemedik.

saçma soru olabilir ancak kışın arabayı ısıtmak için illa klima mı açılması gerek.bana öyle dedi.bizde bilen birilerine soralım dedik.

motorun ısısını nasıl veriyoruz içeri.

yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar şuan ki tarih belli 155000 kmde tavan altı boyalı ama kazası değişeni olmayan bir golf 1,8 highline var mavi LPG Lİ ,diğer yazanları okudum besbelli comfortlıne ların üst modeli bu araç 14500 e kadar pazarlık ettik ne dersiniz alayımmı yarınlarda zarar edip satmak istemem yakın zamanda satanınız varmı , birde memnun olmayan varmı? ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDIYORUMBİLGİLENRİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

beyler konuyu hortlattım kusura bakmayın.konu açmakta istemedim.

arkadaşım 99 model golf highline aldı.klimayı pek çözemedik.

saçma soru olabilir ancak kışın arabayı ısıtmak için illa klima mı açılması gerek.bana öyle dedi.bizde bilen birilerine soralım dedik.

motorun ısısını nasıl veriyoruz içeri.

yardımcı olursanız sevinirim

econ modunda çalıştırdığınızda klima kompresoru çalışmamış oluyor. motor sıcaklığını içeri veriyor. bu şekilde klimayı çalıştırmadan araç içini ısıtabilirsiniz
  • Arkadaşlar 99 model 1.8 higline golf 200.000 km de triger seti yeni değişmiş bu araç tahmini ne eder?

bu arabalarda nelere dikkat etmem gerekir.

aracın golf4 olduğunu nasıl anlarım golf 4 nedemek

yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 10 Mart 2011; 22:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Arkadaşlar 99 model 1.8 higline golf 200.000 km de triger seti yeni değişmiş bu araç tahmini ne eder?

bu arabalarda nelere dikkat etmem gerekir.

aracın golf4 olduğunu nasıl anlarım golf 4 nedemek

yardımlarınız için teşekkürler

Yukarıdaki beyaz aracın kasası 4. Şu an satılan da 6 kasa.
  • 99 modellerde 4 kasadan dahamı düşük yoksa hem 4 hemde eski kasa olabiliyomu
  • 1999 1.8 highline alalı bir hafta oldu. Gruba benide ekleyin artık:) gösterge pabelindeki sıfırlama ve saat düğmelerinin çalışmaması hariç acayip memnunum araçtan. Acaba hala kullanan varmi forumda:))?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 model leon signo 1.8 almayı dusunuyorum kmsi 130k motor hakkında hic bir fikrim yok kronik sorunları varmıdır yakıt tuketimi nasıldır? performansı tatmin edermi acaba?
  • Merhaba 2 ay önce 1.8 4motion golf4 aldım. Araç hakkında çok bilgim yok. Yukarıda sayılan donanımlarin hepsine sahip.sadece edl esp gibi donanımları varmı yok mu bilmiyorum. Bunu nasıl anlayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kullanıyorum gerçekten harika otomobil ,tek sıkıntım istanbul gibi yerde kasko yaptıramayışım .onun dışında çekişi felan on numara.zaten beygir ve torku baya yüksek,yenilerin çoğunda bile yok
  • öncelikle sa bu aracı almayı düşünüyorum araç motor hacmine ve hpsine normal olarak yakıyor fakat verdiği performanstan dolayı yakıtın hakkını verdiğinden kullanıcı için pek fazla sıkıntı olmuyor.fakat golf 4 1.6 inceleme testlerinde gözlemlediğim kadarıyla kullanıcının içini sıkıcak bir durum ortaya çıkıyor oda 100 110 dan sonra katlanarak artan rüzgar sesi.İncelemelerde 1.8 olmadığından aynı rüzgar sesini alır yada almadığını bilemiyorum ama sonuçta aynı kasa sadece motor farkı var. rüzgar sesi 1.8 dede aynımıdır aynıysa bi anlamı kalmıyor en azından benim gözümde iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.