Şimdi Ara

Golf'mü Astra'mı? (Astra Aldım!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
20.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi arasında seçim yapmak zor gibi görünse de opelll
  • ÇOOOOOOOOOK ZOR SEÇİM BENCE VW PARA SORUN DEĞİLSE AMA OPELİNDE ONDAN AŞAĞI KALIR YANI YOK
  • cogunuz bos golfmu yoksa dolu astramı demişiniz birinizde vw ile opelin arasında fark yok demiş sanki mercomu demiş arkadas sen biraz avrupaya gitmeni tavsiye ediyom wv avrupa ülkerlerinde mercodan asagı araba dil golf bos arabada dil ama extra sı cok pahalı oplede zaten cıkısında extrasız gelior opel asrta güzel araba küt olmasa ama golf 2 3 gömlek daha kaliteli daha atak wv almak sadece araba almak deildir yasam tarzıdır
  • arkadaşlar ben iki aracı da kullandım. astra biraz daha spor gibi. sanki sert bi sürüşü var. ama golf bence daha kıvrak ve konforlu.kayınbirader yakında astra 1.6 gtc alacak.ama ben ona golf ü önerdim.
  • Golf ü ben çok beğendim ama astraya binmedim.
  • arkadaşlar öncelikle hepinize tercih aşamasındaki yardımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim.
    golf mü astra mı derken tercihim golf'e kaymıştı ama denk geldi ve astra aldık. gözümde golfün hala artıları var astraya göre ama araç tanıdıktan ve 10000 km de olunca, rengini fln çok sevmediğim halde kaçırmak istemedik.
    bu arada elegance ya da cosmo bakıyodum ben ama herkes çok baskı yaptı bu arabayı kaçırma diye ve nihayetinde 1 senedir hayalini kurduğum arabama kavuştum :)
    pişman değilim :D umarım olmam da :) ama araba beni bi kaç gün uğraştırıcak sanırım. park sensörü, kol dayama taktırmam lazım bi de njoy+sp olmasına rağmen gövde rengi olmayan çıtaları gövde rengine boyatmam ya da değiştirmem lazım. bu konularda da tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim. benim gönlüm bu değişiklikleri serviste yaptırmaktan yana ama fiyatları konusunda henüz hiç bir bilgim yok.

• Hayırlı olsun GOlf te bi nane yok iyiki Astra almışsın Golfün artısı martısı yok eski GOlf gibi değil, ben önceki olumlu sözlerimi de gri alıyorum aracı deneyim ettikçe ki o zmaandan şu zamana daha çok deneyim ettim, Astra kesin üstün ya...

Astra efsaneyi geçmiş beyler gerçek bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: etit

ohannesburg.
    abi sen bana o cıvıkı bul gözü kapalı alacam söz cıvıkı.
    PAzarda kimse yüzüne bile bakmıyor astranın ya da corsanın sen ne diyorsun hemşo.
    2.elde tek satan alman vw. pazar analizcisiyim ben internet araba.com ütopyacısı değil.

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

Golf ve astra aynı seviyede araçlar bu kabul ama sadece ikinci eldeki değeri bile golfü ayrıcalıklı kılıyor bence...Aradaki fiyat farkıda öyle abartılı değil...

2. elde en çok giden en değerli araç astra...

Siz piyasdan haberdar değilsiniz heralde...

En düşük donanımlı Astraya Focus Ghia, Civic full fiyatı biçiyorlar ve piyasada gidiyor...

Püff eminim öyledr

Bu üslüpla pazar analizcisiysen zaten hata yapma olasılığın acayip yüksek...

• Astra çok zarif bir otomobil her ne kadar golf kadar sağlam olmasada.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım.
  • hayırı olsun, bence güzel tercih.
    antiochos söylerse vardır bi hikmeti

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos
    Hayırlı olsun GOlf te bi nane yok iyiki Astra almışsın Golfün artısı martısı yok eski GOlf gibi değil, ben önceki olumlu sözlerimi de gri alıyorum aracı deneyim ettikçe ki o zmaandan şu zamana daha çok deneyim ettim, Astra kesin üstün ya...

Astra efsaneyi geçmiş beyler gerçek bu...

• hayirli olsun benimde son 2 ye kalan adaylarim golf goal fsı 115 ve focus II ghia olmustu.bende golf ü tercih etmedim.iikide etmemisim
  • bence astra
  • Güzel seçim yapmışsın
  • golf FSI da tiptronik şanzıman ops. yok diye biliyodum, A3lerde aynı motoru kullanıyo onlarda yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafan

Golf kaliteli -Astra güzel
    Golf seneye kasa değiştirecek -Astra herkeste var havası bitmek üzere
    Focusun havası yok
    Mazda 3 makyaj geçirecek
    Alfa 147 yerini seneye 149 a bırakacak
    Leon un içi fos
    C4 iç dizayn göreceli üstelik fransız
    Civic HB pahalı
    Corolla kasa değiştirecek
    Sonuçta
    Golf golftür

Bu cevaba bayıldım. çok iyi tespit yapmışsın daha ne denir ki...

• arkadaşlar yapmayın ya bn ikisini karşılaştırmadan direk golf alırdım.bnm 2 tanıdığım geçen sene hemen hemen aynı zamnda golf ve astra ldılar.golfun yeni geldi geldi 10000bakımı yada 1senesi daha yeni geldi arabada tık yok.ama astra 2defa servise girdi.
  • hata yapmısın ama hayırlısı olsun demek kalır bize golf goal fsı tıpronıc tam donanım alırdım
  • bak hata yapmısın diycem ama golf kasa değistiriyor ben beklerdim ondan astraya hiç bakmazdım golf 2.0tdi tam donanım alırdım bütcen yetersizse 1.6fsı bakardım
  • astara iyi bir seçim. golf dış görünüşten çok kaybediyor.sıradan bir görünüşü var.
  • golf kesinlikle o parayı haketmiyor. evet kaliteli ama aşırı pahalı.
    astra iyi seçim bence
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.