Şimdi Ara

Golf'mü Astra'mı? (Astra Aldım!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
20.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikguzel -- 3 Ekim 2006; 23:49:16 >
  • aekadaşlar her ikiside güzel araba ama birde fiatın stilo modeline bakın derim.ikinci eli gitmiyor ama rahatlık ve donanım arıyor ayrıca devir hesap devri diyorsanız düşünün bence....!
  • bende bu iki araç arasında kaldım forumu okursam sanırım bu soruma yanıt bulacağım ) GOLF ağır basıyor ama hem daha önceden BORA kullanmış biri olarak kalitesini biliyorum VWnin. Kardeşim kaza yaptı arabayla ve araba PERT oldu.Fakat kardeşimde çenesinde ufak bir sıyrık var ama arabanın ön kısmının tamammen gitmseine rahmen iç kopitte hiç hasar yok Yolcu güvenliği açısından VW diyorum.BORAYI alırken şimdi nekadar akıllıca bir tercih yapmış olduğumu anlıyorum.Saygılar

önce güvenlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: expo

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.

@Emins

ya 7.9 ortalamayı ş.içinde nası yapıyosun? ş.dışında gerçekten çok az yakıyo astra ama ş.içinde ortalamam 11 in altına inmiyo benim ya? çok basmıyorum da aslında. yani basıyorum ama 11 olacak kadar da değil heralde ya :)

Istanbulsa sehir ici dedigin yer 10 litreden az yakmak istanbulda hayal.10 yaktigina sukret bu kadar dur kalk bu kadar sikisik trafik olurmu

Ne balata dayanir ne benzin
  • vokswagenin adıyeter kardeş bu olaya.
    bak o yeni opeli al ertesi gün git 5000 ytl ucuza zor satarsın.golfü al iki ay bin 2000 ytl zarar edersin. onu geç vw kalite. o opeller hiç tutulmadı. yol tutuşu iyi değil. arka dingillerin ergonomik tasarımında sorun var.
    uzun lafın kısası vermişken 3-5 daha ver golf al kafan rahat olsun. güle güle kullan.
  • hayırlı olsun
    bende astra derdim
    görünüm çok şık gerçekten
  • ARKADAŞ ASTRAYI ALALI ÇOK OLMUŞTUR YORUMLAR BOŞA YANİ...:) BEN OPELİ SEVMEME RAGMEN ASTRAYI TERCİH ETMEZDİM ÇÜNKİ SORUNLU ARABA
  • astra varken, tasarımıyla iç bunaltan, sürüşü ile keyif vermeyen ve tüm bunlara rağmen daha pahallı olan golfü değerlendirmeye almak bir hatadır ancak... doğru seçim yapmışsın dostum hayırlı olsun
  • SOYLUKAN SEN HİÇ KONUŞMA VW TOPİÇLERİNDE GOLF SINIFINDA EN KONFORLU VE EN RAHT ARAÇTIR PERFORMANS İSTERSENDE GOLF TSI GELİR BİRDE SİYAH RRENKLİ BİR GOLF İSE TAM OLUR AMA SENN KONUŞMANA GEREK YOKK GOLF SINIFINDA LİDER BİR ARAÇTR
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

astra varken, tasarımıyla iç bunaltan, sürüşü ile keyif vermeyen ve tüm bunlara rağmen daha pahallı olan golfü değerlendirmeye almak bir hatadır ancak... doğru seçim yapmışsın dostum hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

ARKADAŞ ASTRAYI ALALI ÇOK OLMUŞTUR YORUMLAR BOŞA YANİ...:) BEN OPELİ SEVMEME RAGMEN ASTRAYI TERCİH ETMEZDİM ÇÜNKİ SORUNLU ARABA

kaç kere bindin kaç kere gözünle sorunlarını gördün kaç kere binen kişiye sordun sorun var mı diye ? 3. şahıs kişilerin doldurması sonucu yanlış yöneltme yapmayın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: emre000

ARKADAŞ ASTRAYI ALALI ÇOK OLMUŞTUR YORUMLAR BOŞA YANİ...:) BEN OPELİ SEVMEME RAGMEN ASTRAYI TERCİH ETMEZDİM ÇÜNKİ SORUNLU ARABA

kaç kere bindin kaç kere gözünle sorunlarını gördün kaç kere binen kişiye sordun sorun var mı diye ? 3. şahıs kişilerin doldurması sonucu yanlış yöneltme yapmayın lütfen

MİLYONKEZ BİNSEM NE OLUR ŞİKAYET COMDAKİ YENİ ASTRA ŞİKAYETLERİNİ OKU OPELİM NETE GİR ORAYI OKU BEN YALAN SÖYLÜYORUMDA OPEL SATIŞ TEMSİLCİSİ AMAN ALMA YENİ ASTRA EMRE DİYE BOŞAMI DER

• Tabii ki bu paran varsa golf al, ama astra da fena araba değil.
  • adam arabayı çoktan aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

VV

sen VW den para alıosun galiba ya bi kerede Vw den baska bir aracı tavisye et be hocam hayatında sadece VW mi kullandım sen
  • bence en güselini yapmıssın arkadasım cok rasyonel bir secim olmus
  • evet arkadaşlar astrayı alalı 4 ay oldu ama yine de yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
    Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
  • doğru karar
  • zaten bu günlerde VW vs X diyenler nedense X i tercih ediyorlar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

Bir golf daha

benden de bir golf cünkü o daha oturaklı iki arabayıda sürdüm resmen golf passatın alt sınıfa uyarlanmış hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerboy6435

vokswagenin adıyeter kardeş bu olaya.
    bak o yeni opeli al ertesi gün git 5000 ytl ucuza zor satarsın.golfü al iki ay bin 2000 ytl zarar edersin. onu geç vw kalite. o opeller hiç tutulmadı. yol tutuşu iyi değil. arka dingillerin ergonomik tasarımında sorun var.
    uzun lafın kısası vermişken 3-5 daha ver golf al kafan rahat olsun. güle güle kullan.

Sallamışsın.

Astra yol tutuşu en iyi araç. Bunu testler söyledi.Görele koymuştu hatta o testi.

Lotus dünyada sadece Astrada bulunan Astraya özel bir süspansiyon sistemi geliştirdi.

Ne torsiyon çubuğu ne bağımsız salıncak.

Özel hafifletilmiş alaşımlar kullanılan ıvırlı zıvırlı değişik bişi.

Torsiyon çubuğu gibi mantığı ama torsiyon çubuğundan farklı.

Bu sınıfta bana sorarsan FOCUS ve AStra yol tutuşta kral.

Golf ilk 5 e zor girer..

O yüzden Astranın en önemli özelliğini yok ettin harcadın

Ayrıca Opel 2. el de en hakeretli araçlardan.

VW nin 2 katı filan satıyor TR de...

Nasıl tutulmuyor anlamadım.

Yeni Megane çıkmadan önce Türkyieninn en çok satan arabası Astra G idi...

Başka şeyler bul bence bunlar tutmadı...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.