Şimdi Ara

GOLF MÜ JETTA MI??????? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
16.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araba alınacaksa arabanın hangi modelleri markayı ucurmus onu düşünelim.
    vw passat ve golf haricindeki modellerini sadece piyasayı kaybetmemek ve de pazardan paylarını kapabilmek için üretmiştir.
    passat tartısılır ama golf sınıfında liderdir.
    bi aralar ürettigi bora simdiki adıyla jetta küçük araba sevmeyenlerin ve de passat alacak gücü olmayan müsteriyi kacırmamak için üretilmiş bir modeldir.
    buna poloyuda ekleyebiliriz.
    golf mü yoksa jetta mı?
    tabiki golf...
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

bu nikomudur junyormudur tutarsız bir arkadaş her forumda çelişkili şeyler yazıyor, birde mersedese gücü yetmeyenler kıro demek istiyor galiba

hocam aslında tutarsız değil yaw. İlkinde golfle kıyasladım, ikincisinde yeni corolla sedanla. dediğim gibi, jetta çok tatlı bir sedan ama türk halkının psikolojisini hesaba katmak lazım. Sorun araçta değil halkta. Uygun fiyata prestijli görünen bir araç olduğu için bütün sonradan görmeler hücum edecek. Benimde mercedes e gücüm yetmiyo ama kro değilim. Mercedes e binen krolar da var. Falan filan.
  • Benim tercihim golf piyasada oturmuş bir araç jetta daha 1 sene oldu.VW sedanda bi ayar tuturamadı.bi bento oluyor.bi bora bi jetta yeni kasasında ne olacak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bende golf diyeceğim açık ve net sebebini söyliyim jetta bana göre kişiliksiz bir araba önü golf arkası passat sırf bu yüzden beyenmiyorum.

ah be keşke birisi bana önden demi moora benzeyen arkadanda pınar altuğun poposu gibi bir popoya sahip olan bir kadın yaratsaydı vede benim olsaydı, KİŞİLİKLERİN EN KİŞİLİKLİ Sİ OLURDU, harika bir araba yapmışlar arkadaş, jettadan bahsediyorum, yeni kasa astramı sattım aldım, ben 170HPsini aldım, mukayese kabul etmez, ama her açıdan muhteşem, bütün arabaları tek tek test ettim, birçoğunuda yıllarca kendim aldım kullandım, jetta harika bir araba, iki klasiğin kombinasyonu işte daha ne istiyorsunuz passat ve golf, harika anne ve babadan doğan bir harika bir cocuk, sevgiler vede saygılar
  • .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bende golf diyeceğim açık ve net sebebini söyliyim jetta bana göre kişiliksiz bir araba önü golf arkası passat sırf bu yüzden beyenmiyorum.

ah be keşke birisi bana önden demi moora benzeyen arkadanda pınar altuğun poposu gibi bir popoya sahip olan bir kadın yaratsaydı vede benim olsaydı, KİŞİLİKLERİN EN KİŞİLİKLİ Sİ OLURDU, harika bir araba yapmışlar arkadaş, jettadan bahsediyorum, yeni kasa astramı sattım aldım, ben 170HPsini aldım, mukayese kabul etmez, ama her açıdan muhteşem, bütün arabaları tek tek test ettim, birçoğunuda yıllarca kendim aldım kullandım, jetta harika bir araba, iki klasiğin kombinasyonu işte daha ne istiyorsunuz passat ve golf, harika anne ve babadan doğan bir harika bir cocuk, sevgiler vede saygılar

Neden böyle bir yorum yaptığını açıkça söylemissin ben daha ne diyim ki...

• Arkadaşlar araçlarını yeni alanlar hayırlı olsun. Hangi motour versiyonunu aldınız 102 beygir olan 1.6 mı ?
  • golffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

golffff

hocam golfün poposu çok kocaman yaa yolda giderken golf görünce bir şaplak atasım geliyor he he

işin ciddi yanına gelelim arkadaşlar bizzat hem jettayı hem golfü test ettim bizim burada esaslı bir viraj var hem jetta ile hemde golf ile aynı virajı 140 ile döndüm golf ile az kalsın ölüyordum esp devreye girdi zor kurtardım golfun arkası jettaya göre daha dar vede yüksek 20şer mm, ayrıca bagaj olmadığı için ağırlık noktasıda öne kayıyor önde motor ağır arka hafif kalıyor daha kolay savruluyor yani arkadaşlar hem demi moore önden benzeyen hem pınar altuğa arkadan benzeyen JETTADIR, özellikler donanıma göre değişiyor vede golf jetta farketmiyor, sessizlik test değerleride yaklaşık aynı (biri 63 biri 64 db-jetta üstün) süspansiyon sistemide aynı ama dediğim gibi bir golf tam iş üstündeyken sizi yarım bırakabilir, sedanların yol tutuşu hiç bir kasada yok aksi olsaydı bütün bmw ler ferrariler, subarular, mitsubishiler hatchbak olurdu, haksız isem haksızsın deyin!

• JETTA
  • Jetta tabi
  • Bence golf..En azından kanıksadığımız bir geçmişi var..O bir Classic
  • GOLF
  • JETTAAAAAAAAAA!!!!!!!

GOLF MÜ JETTA MI???????
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

golffff

hocam golfün poposu çok kocaman yaa yolda giderken golf görünce bir şaplak atasım geliyor he he

işin ciddi yanına gelelim arkadaşlar bizzat hem jettayı hem golfü test ettim bizim burada esaslı bir viraj var hem jetta ile hemde golf ile aynı virajı 140 ile döndüm golf ile az kalsın ölüyordum esp devreye girdi zor kurtardım golfun arkası jettaya göre daha dar vede yüksek 20şer mm, ayrıca bagaj olmadığı için ağırlık noktasıda öne kayıyor önde motor ağır arka hafif kalıyor daha kolay savruluyor yani arkadaşlar hem demi moore önden benzeyen hem pınar altuğa arkadan benzeyen JETTADIR, özellikler donanıma göre değişiyor vede golf jetta farketmiyor, sessizlik test değerleride yaklaşık aynı (biri 63 biri 64 db-jetta üstün) süspansiyon sistemide aynı ama dediğim gibi bir golf tam iş üstündeyken sizi yarım bırakabilir, sedanların yol tutuşu hiç bir kasada yok aksi olsaydı bütün bmw ler ferrariler, subarular, mitsubishiler hatchbak olurdu, haksız isem haksızsın deyin!

hoca sen her gördüğün koca popoya şaplak mı atıosun

Bir kere Jettanın yani bir sedanın bir HB den , aynı arçalar için konuşuyorum, daha yi yol tutması imkansız, sedanlar yapısı gereği arkası savrulur yani,HB daha iyi yol tutar

• hocam şöyle bir formula araçlarına bak, vede hız için yapılmış diğer spor arabalara, bir tanesinin öyle kocaman poposu varmı? GOLF KOCA POPOLU BİR ARAÇTIR
    aşağıda mitsubishi evo, subaru impreza ferrari vs. hepsi hız canavarları hangisinde kocaman bir popo var söyle bakalım
     GOLF MÜ JETTA MI???????

• imzam yeterr GOLF tabii ki;
  • Sen bilirsin ama golf de bu tsi motorlar sadece gt ve gtı lerde var sanırım ama jetta uygun ama almışsın galiba hayırlı olsun alırsam ben gt alırım tabi fiyat biraz yakar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.