Bildirim
GOLF MÜ JETTA MI???????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eğer bagaja ihtiyacın yoksa bence golf.... -
golf derim, çünkü ülkemizdede yavaş yavaş sedancı gelenek değişiyor. bagaj değil imaj diyorsan golf. hem karizması olan rüştünü ıspatlamış. avrupanın bestsellerı bu araba. ayrıca jetta meksikada, golf almanyada üretiliyor (en azından ülkemize gelenler) kim ne derse desin kalite farkı var. sen golf al boş ver GERİSİNİ. -
JETTA olmasında ne olursa olsun bence.. Araç yürümüyor dostum .. Uzun yol insanı kanser ediyor JETTA ile .. Ama yinede sen bilirsin... -
UNUTMA GOLF BİR KLASİKTİR VE KLASİKLER HER ZAMAN DAHA İYİDİR.
JETTA BORA NIN YERİNE GELDİ BORA YA NE DENİLDİGİNİDE HERKES BİLİYORDUR -
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
JETTA BORA NIN YERİNE GELDİ BORA YA NE DENİLDİGİNİDE HERKES BİLİYORDUR
ne deniliodu boraya??sınıfının en sessiz,konforlu arabası mı? -
fowi her ne kadar yeni tasarımlarıyla biz otomobil tutkununlarını hüsrana uğratıyor olsada golf'ün adı yeter jettanın adı başına bela. ayrıca vw dışında alternatif düşünürmüsün bilmem ama mazda 3 parasının hakkını verenlerden. düşün derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
JETTA BORA NIN YERİNE GELDİ BORA YA NE DENİLDİGİNİDE HERKES BİLİYORDUR
ne deniliodu boraya??sınıfının en sessiz,konforlu arabası mı?
YOK ABI PEK OYLE DENILMIYORDU PASSAT ILE GOLF UN '' KIRMASI '' DENIYORDU -
Kesinlikle Golf al!! En azından aracın bi kararkteri var.. Toplama değil hiç olmazsa -
golf al daha iyi -
Golf -
WOLF -
golf bencede jetta da güzel ama golf daha iyi -
Muhakkak ki Jetta da Golf te çok iyi araçlar. Golf'e ise lafım yok. kendisini zaten kanıtlamış. Jetta'yı hiç kullanmadım bilgi sahibi değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 5 Temmuz 2007; 12:45:00 > -
golf çok daha şekil duruyor. -
@vedat_06
sanırım lancer kullanıorsun bikaç topicte daha lancer tavsiye ettigini farkettim..benim bi ark. düşünüor bu sıralar civic sedan düz ile lancer arasında kaldı..lancer 1.5 95bg modeli dün birlikte inceledik..ben arabayı begendim oturaklı bir arabaya benziyor güzel de donanımı var fiyat da son 25600dediler..ne dersin alınır mı olumlu ve olumsuz düşüncelerini de yazarsan sevinirim arac hakkında? -
Bu kadar adamın bi bildiği var. Bunu hesaba katarsan immer GOLF! -
Bagaj diyorsan yine GOLF. Ülkemizde masasını, mangalını tam teçhizat bagajda taşıyıp, ansızın ortaya çıkan yeşillikte piknik krizine hazırlıklı tipleri saymazsak , 500 litrelik bagajı dolu kullanma ihtiyacı çoğu insan için yılda iki kez filandır. Tatile giderken, ev taşırken gibi. Yılın kalan 360 gününde boş yere 500 küsür litrelik bir bagaj ve ekstra bir ağırlıkla dolaşacaksın etrafta. Keza golfün taşıma kapasitesi araçta 2 kişi ve 1200 litredir. Yılda iki kez koltukları yatırıp aracı bir minibüs kıvamında kullanıp, çamaşır makinenizi bile tamire götürebilirsiniz. Yok, ben tipini sevdim, keyif benim diyorsan tabi ki jetta al, lakin golfün nispeten hafif kasası kısmen aracın atak olmasını sağlarken, aynı nedenle fren mesafen kısalacak, aynı nedenle yakıt tüketimin azalacak ve golf'ün jetta'dan kısa olması nedeniyle park ve manevralarda işin daha da kolaylaşacaktır. Akıl, hesap GOLF diyor bende,, ama zevk senin, keyif senin.
-
golf daha şekil duruyor ben eski bora kullanıcısıyım bora eskiden daha konforluydu ama yeni çıkan jetta ve golf ler nasıldır bilemem ben hafataya passat alıcam hayırlısıyla sanırım o daha konforludur -
Golf un yeri ayrıdır, bu tartışılmaz, ama kendi adıma ben sedan kasaları daha çok seviyorum, ben Jetta tercih ederdim, Jetta çok oturaklı bir araba..
Benzer içerikler
- mini cooper kronik sorunları
- honda crv en çok tutulan modeli
- mini cooper countryman alınır mı
- volvo s60 paket sıralaması
- opel zafira neden tutulmuyor
- uçan araba fiyatları
- dacia 7 kişilik jogger
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X