Şimdi Ara

GOLF MÜ JETTA MI SİZCE HANGİSİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Yeni kasa bekleyenlere bir önerim var.
    Doğuştan en karlı araba alanacak dönem kasanın son yıllarında en donanımlı versiyonu en ucuza almaktır.
    Doğuş yeni kasayı her zaman bomboş ve fahiş fiyatla piyasaya sürer.
    Ben 2008 yılında GT aldım. Şu an benim aldığım fiyata golf ün comfortlinı bile alınmıyor. Üzerindeki aksesuar farklarını yazmama gerek yok herhalde. Resmen comfortline ı sac jantla piyasaya sürdü sizlerde gördünüz. Bu olayın benzerini Jettada da yapacaktır emin olun.
    Yinede siz bilirsiniz.

Murad abi yani Jetta comfortlıne modellerin özellikleri azalacak diyorsun değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan40
    Murad abi yani Jetta comfortlıne modellerin özellikleri azalacak diyorsun değilmi?

Ben bir şey demiyorum.
    VW Golf ün son 4 versiyonunu çok yakinen takip ettim. Her yeni kasayı piyasayı sürdüğünde bu olay oldu. Donanımsız ve hakettiğinden pahalı.. Şöyle bir şey söyliyim. GT yeni çıktığında bir arkadaşım aldı. Ben bekledim. 2 sene sonra aldım. Aramızdaki fiyat farkı ben %18 daha düşük fiyata daha donanımlı GT Sport aldım..
    Büyük olasılıkla Jettada çıktığında bir çok şeyi kırpıp comfortline olarak çıkaracaklar. Güncel olan bu kasayıda highline olarak daha yüksek fiyata sevgili VW aşkıyla yanıp tutuşan halkıma sunacaklar.
    Bu mesajı iyi saklıyacağım . Jettanın yeni kasası çıktığında bu mesajı alıntı yapıp tekrar okumanıza sunacağım.. Doğuşun ne tür politikalar uyguladığını tahmin etmek için falcı veya kahin olmak gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 3 Eylül 2009; 3:09:23 >

• Arkadaşlar yaklaşık 5 gündür jetta 1.6 tdı primline marka aracımı kullanmaktayım yaklaşık 300 km mesafe yaptım. motor tdı ama ses olarak benzinli motordan hiç bir farkı yok çekiş olarakta denecek hiç bir eksi yönü yok. Buraya yazıyorum bu 1.6 tdı motor çok tutacak. Jetta almak isteyen arkadaşlara şiddetle öneririm. Bence jetta kalite, yol tutuşu, arabanın yolu kavrayışı vs.vs vs. olarak yeni golflerden çok daha ciddi bir araba. Golf ailenin çok genç bireylerine hitab eden bir model. Jetta golfe göre kat bekat çok daha ciddi ve oturaklı bir araba.
  • bu işin sonu yokki?
    ayrıca o anki sartlara gore degişir. adamın altında arabası yoktur bekleyemez mesela.
    ayrıca sadece vw de degıl neredeyse tum markalarda bu aynıdır.tam kasa degısmeye yakın yok"exlusive,edition vs" gıbı ısımlerle bol donanım sunarlar.
    bence altında bınecek araba varsa beklenebılır, oda alacagın araba hayalındeki araba ise...
    quote:

quote:

Ben bir şey demiyorum.
    VW Golf ün son 4 versiyonunu çok yakinen takip ettim. Her yeni kasayı piyasayı sürdüğünde bu olay oldu. Donanımsız ve hakettiğinden pahalı.. Şöyle bir şey söyliyim. GT yeni çıktığında bir arkadaşım aldı. Ben bekledim. 2 sene sonra aldım. Aramızdaki fiyat farkı ben %18 daha düşük fiyata daha donanımlı GT Sport aldım..
    Büyük olasılıkla Jettada çıktığında bir çok şeyi kırpıp comfortline olarak çıkaracaklar. Güncel olan bu kasayıda highline olarak daha yüksek fiyata sevgili VW aşkıyla yanıp tutuşan halkıma sunacaklar.
    Bu mesajı iyi saklıyacağım . Jettanın yeni kasası çıktığında bu mesajı alıntı yapıp tekrar okumanıza sunacağım.. Doğuşun ne tür politikalar uyguladığını tahmin etmek için falcı veya kahin olmak gerekmiyor.

• quote:

Doğuştan en karlı araba alanacak dönem kasanın son yıllarında en donanımlı versiyonu en ucuza almaktır.

Kesinlikle katılıyorum. Doğuş aynı çirkin pazarlama taktiğini noktasına virgülüne aynen uygulayacaktır.
  • Bende yeni çıkacak modeli beklemektense varolan ve bütün problemleri giderilmiş, fiyatı makul seviyelere gelmiş olan modeli almayı tercih ederim açıkçası. Bakalım dizeli almak içinde vakit var nasıl olsa ve o da tam olarak piyasada oturduktan sonra ayarlayabiliriz durumları umarım.

quote:

Yeni kasa bekleyenlere bir önerim var.
    Ben 2008 yılında GT aldım. Şu an benim aldığım fiyata golf ün comfortlinı bile alınmıyor. Üzerindeki aksesuar farklarını yazmama gerek yok herhalde. Resmen comfortline ı sac jantla piyasaya sürdü sizlerde gördünüz. Bu olayın benzerini Jettada da yapacaktır emin olun.
    Yinede siz bilirsiniz.

• Doğuşun satış politikası malesef aynen böle.muradovskiy arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.uzun zamandır polonun çıkmasını bekliyordum.Başka model almayıp polonun satışa çıkmasını bekledim.araç ilk aşamada comfortline olarak satışa snulacak.Dikkat edin orta donanımdan bahsediyoruz.Ne sis farı var,ne yol bilgisayarı ne cruise kontrol.Olanlar nemi ön koltuk altlarında çekmece,ön koltuk arkalarında cepler,bagaj aydınlatması vs.Tüketiciyle resmen dalga geçiyorlar.İlk piyasaya çıkışta fahiş fiyat boş donanım.Bencede yeni kasa jetta beklenmemeli.
  • daha durun pazartesi zam gelme olasılığı varmış manyak bunlar yaaa
  • Bu kafayla vw ye hindistan inek muamelesi yaparsanız vw de size bu muameleyi yapar.
  • aynı özelliklere sahip çok kaliteli markalar var ve daha ucuz üstelik

ford totoya opel reno vs bunlara ne olmuş illa kendinizi vosvos alacam diye şartlandırdınız hiç gerek yok önyargınızı bırakın birde ötekilere binin bakalım nasılllarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

aynı özelliklere sahip çok kaliteli markalar var ve daha ucuz üstelik

ford totoya opel reno vs bunlara ne olmuş illa kendinizi vosvos alacam diye şartlandırdınız hiç gerek yok önyargınızı bırakın birde ötekilere binin bakalım nasılllarmış

Opel ve Renault kesinlikle Vw in yanından geçemez. İkisinide kullandım. Toyota uzak doğu arabası, ben de uzakdoğu arabalarının tasarımlarından hiç haz etmem.
  • Bir alaman hayranlığıdır gidiyor işte
  • kim diyo opel nen reno yanından geçemez diye

reno megane opel astra senin met ettiğin boraya golfe jettaya on basar

quote:

quote:

Opel ve Renault kesinlikle Vw in yanından geçemez. İkisinide kullandım. Toyota uzak doğu arabası, ben de uzakdoğu arabalarının tasarımlarından hiç haz etmem.
  • quote:

kim diyo opel nen reno yanından geçemez diye

quote:

quote:

Tabi on basar ya kardeşim ben 3 aracıda kullanan birisi olarak söylüyorum. 3 arabada kötü değil. Kötü olsa ben binmezdim. Ancak Renault ile Vw i karşılaştırıyorsan sen bu işten anlamıyorsun demektir.

Renault ile VW arasında kalite farkı çok fazladır. Renault içine çok daha fazla yol sesi alan, % 98 i geridönüşüm yapılabilen ( senin anlayacağın Sert plastiktir.) Jettamın kapısını kapattığım andaki ses ile megane nın kapısının seside aynı böyle işte. Vw tok bir metal sesi ile kapanırken, megane plastik gibi pat ediyordu. Her iki aracıda tanımadığın çok belli.

Opel ile Vw arasında ise prestij farkı , kalite farkı da gözle görülür miktardadır. Bugün Gözünde büyüttüğün OPEL ASTRA , FİAT DOBLO ile aynı dizel motoru kullanmaktadır 1.3 90 hp. Şuan Opelin tek binilecek arabası var oda Yeni İnsigna, onun dışındaki hiçbir sıfır Opele binmem Çünkü 2001 Yılındaki Opel Astra Classıc şimdiki modellerden çok daha kaliteliydi.

Şuan Türkiye de yeni Satışa sunulmuş olan bir Vw motoru var 1.6 TDI . bu motor VW Jetta da kullanılmaya başlandı kullanıcılar çok memnun olduklarını belirtiyorlar. Motorun Babası Vw dir dünyada, bunuda unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan40 -- 6 Eylül 2009; 2:13:53 >

• Kapının sesine göre kalite anlaşılıyorsa daha ne olsun?

En iyi motor vw demiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeakin

Kapının sesine göre kalite anlaşılıyorsa daha ne olsun?

En iyi motor vw demiymiş

Bir kere arabada kaporta var arkkadaşım. Ben onada bindim biliyorum diyorum. Kapının sesinden tut her anlamda VW daha kaliteli bahsettiğiniz araçlardan. Yine kedi ulaşamadığı ete mundar der mantığı ile hareket ediyorsunuz. Onun için sizide anlamak lazım .
  • quote:

quote:

kim diyo opel nen reno yanından geçemez diye

quote:

quote:

Tabi on basar ya kardeşim ben 3 aracıda kullanan birisi olarak söylüyorum. 3 arabada kötü değil. Kötü olsa ben binmezdim. Ancak Renault ile Vw i karşılaştırıyorsan sen bu işten anlamıyorsun demektir.

Renault ile VW arasında kalite farkı çok fazladır. Renault içine çok daha fazla yol sesi alan, % 98 i geridönüşüm yapılabilen ( senin anlayacağın Sert plastiktir.) Jettamın kapısını kapattığım andaki ses ile megane nın kapısının seside aynı böyle işte. Vw tok bir metal sesi ile kapanırken, megane plastik gibi pat ediyordu. Her iki aracıda tanımadığın çok belli.

Opel ile Vw arasında ise prestij farkı , kalite farkı da gözle görülür miktardadır. Bugün Gözünde büyüttüğün OPEL ASTRA , FİAT DOBLO ile aynı dizel motoru kullanmaktadır 1.3 90 hp. Şuan Opelin tek binilecek arabası var oda Yeni İnsigna, onun dışındaki hiçbir sıfır Opele binmem Çünkü 2001 Yılındaki Opel Astra Classıc şimdiki modellerden çok daha kaliteliydi.

Şuan Türkiye de yeni Satışa sunulmuş olan bir Vw motoru var 1.6 TDI . bu motor VW Jetta da kullanılmaya başlandı kullanıcılar çok memnun olduklarını belirtiyorlar. Motorun Babası Vw dir dünyada, bunuda unutmayın.

Bence biraz abartmışsınız. Ben hem Opel Astra hem de Jetta ya bindim, ikisiyle de tecrübem var. Bence Astra nın iç mekanında kullanılan malzemeler çok daha güzel. Yumuşak, daha kaliteli hissettiriyor. İşçilik konusunda bişe diyemiycem ama VW de Golf 5 ve Jetta nın iç mekan malzemeleri kesinlikle Astradan daha iyi hissettirmiyor. Bir de Opelde kullanılan 1.3 motor oldukça iyi bir motor bence sınıfında. Motor 1.3 yani ne bekliyorsunuz, yakıtı az olması önemli onun için. Ben bir de şu "motorun babası" hakkında bişey söylemek istiyorum. Yani bence BMW, Mercedes, Honda gibi markaların gerçekten motorlarda geçmişi olan firmalar. Diğer firmalar da yazılabilir ama bunlar örnek. Hem "motorun babası" olabilmek için bence çok iyi bir motor geçmişi lazım. Evet TSı motor herkes tarafından takdir edilen motorlar ama eski TDI lar da bence iyi motorlar ama yeni TDI ın testini okudum ve Ford-PSA nın 1.6 dizelini daha iyi buldular. VW güzel, kaliteli araçlar yapıyor ama abartmamak lazım bence, teşekkürler...

• Motorun Babası olmak o kadar kolay değil VW nin baba olması o işi geçecen adamlar size göz göre göre 8V motorları gözünüzün içine baka baka geçiriyorlar eski teknoloji motorları alarak VW yi sizin gibiler bu duruma getirdi.

VW bu güne kadar ne yaptı daha yeni yeni TSI TDİ motorları çıkarmaya başladı elin Amerikalı sı,Japonya lısı,Koreli si VVTi ,16 V ,GDİ CVT vb adını duymadığımız bir sürü çeşiti kullanıma sundu vw ne yaptı?????????????????????????????????????

Kaportası kalın olmakla araba sağlam olmuyor Bakın Reno ya adam plastik çamurluk koymuş kaç kişi biliyor bu çamurluğu neden ve ne için koyduğunu?
    Adamlar çarpışma testinden 5 yıldızdan aşağı çıkmyorlar 6 yıldız olsa onuda alacaklar VW ne yapmış????????????????????*

Hiç sadece marka satıyor sizin gibilere Donanımsız arabalara boşa para veriyorsunuz

• nerden biliyon milletin gelirini

vosvos ne zamandan beri ulaşılamayacak ciğer oldu!

quote:

quote:

En iyi motor vw demiymiş

Bir kere arabada kaporta var arkkadaşım. Ben onada bindim biliyorum diyorum. Kapının sesinden tut her anlamda VW daha kaliteli bahsettiğiniz araçlardan. Yine kedi ulaşamadığı ete mundar der mantığı ile hareket ediyorsunuz. Onun için sizide anlamak lazım .

• quote:

nerden biliyon milletin gelirini

vosvos ne zamandan beri ulaşılamayacak ciğer oldu!

quote:

quote:

En iyi motor vw demiymiş

Konuşmaların belli ediyor zaten seni. Fazla çaba gerektirmiyor .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.