Şimdi Ara

GOLF MÜ JETTA MI SİZCE HANGİSİ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
13.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

nerden biliyon milletin gelirini

vosvos ne zamandan beri ulaşılamayacak ciğer oldu!

quote:

Orijinalden alıntı: gökhan40

quote:

Orijinalden alıntı: yeakin

Kapının sesine göre kalite anlaşılıyorsa daha ne olsun?

En iyi motor vw demiymiş

Bir kere arabada kaporta var arkkadaşım. Ben onada bindim biliyorum diyorum. Kapının sesinden tut her anlamda VW daha kaliteli bahsettiğiniz araçlardan. Yine kedi ulaşamadığı ete mundar der mantığı ile hareket ediyorsunuz. Onun için sizide anlamak lazım .

• sende belli ediyon kendini

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A380

nerden biliyon milletin gelirini

vosvos ne zamandan beri ulaşılamayacak ciğer oldu!

quote:

quote:

Kapının sesine göre kalite anlaşılıyorsa daha ne olsun?

En iyi motor vw demiymiş

Bir kere arabada kaporta var arkkadaşım. Ben onada bindim biliyorum diyorum. Kapının sesinden tut her anlamda VW daha kaliteli bahsettiğiniz araçlardan. Yine kedi ulaşamadığı ete mundar der mantığı ile hareket ediyorsunuz. Onun için sizide anlamak lazım .

Konuşmaların belli ediyor zaten seni. Fazla çaba gerektirmiyor .

• Bu forum başlığını baştan sona okudum ve gerçekten sinirlerim bozuldu. Ben böyle birşey hayatımda görmedim. Yeakin kardeşim bilmem seni opelcimisiniz, renaultcumusunuz. Bu markalarla ne ilişkiniz var bilemem ama volkswagen gibi bir markayı renault,opel ile kıyaslıyorsunuz, kusura bakmayın lütfen ama bu nasıl bir bilgi sahipliğidir, yada nasıl bir dar görüştür. Bildiğiniz gibi volkswagen audi, bentley, seat, lamborghini, bugattinin gerçek sahibidir. Bu yüzden dünyanın en büyük otomotiv firması seçilmiştir. Eğer siz bu tsi gibi bir motor teknolojisine karşı olumsuz bir yorumda bulunabiliyorsanız hiçbirşey diyemem, ozaman vay haline audininde seatında. siz vw'nin kalitesini renault opel gibi bir markayla kıyaslıyorsunuz, neye göre ? kime göre ? hangi tecrübelerinize göre? hadi opel bir derece dielim de renault'u nasıl vw ile kıyaslarsınız siz. Vw dünyanın en büyük, en güçlü, en güvenilir otomotiv firmalarından biridir. Bu göreceli bir kavram değildir kanıtlanmıştır. En iyi motor vw demiymiş demişsiniz, burda vw ile mercedes'in motorunu kıyaslamıyorsunuz siz, öle olsa tartışılır. Ancak renault, opelle vw'in ne motoruu, ne kalitesi, ne yol tutuşu.. hiçbirşeyini kıyaslayamazsınız. Fiyatlarından yakınıyorsanızda bu doğuşotoyla ilgili bir durumdur vw ile ilgili değil. Volkswagen size birşeymi yaptı bilemiyorum ama forumda fikir özgürlüğü var diye sınırları zorlamayın lütfen.. Paralarınızı boşa veriyorsunuzmuş, siz kimin neye neden para verdiği hakkında neye dayanarak yorum yapabiliyorsunuzki. ayıp ayıp.. Vw'in anlamı halkın arabasıdır, her kesime hitab eden arabalara sahiptir, her kesimi de tatmin ediyorki gerçekten halk arabası haline gelip dünyanın en çok araba satan firması olmuştur..
    Not: Vw kullanıcısı değilim..
    Konuya dönecek olursak benim tercihim golften yana olurdu. ama çocuğum olsa veya sedan hayranı olsam jetta derdim.. Ayrıca söylediğiniz doğuşoto politikasına katılıyorum. İlk sene yüksek fiyat düşük donanım sonraki senelerde fiyatta indirimlere gidilerek donanım artışı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiSHoP. -- 12 Eylül 2009; 4:09:40 >

• Renault ve Opel mevzularına hiç girmeyecegim ne kadar saçma!! adam GOLF mü JETTA mı demiş Bence ;büyük bir aileniz yoksa Golf derim ben seçimimi o yönde kullanırdım .Aldıgınız araçla kazasız belasız sürüşler dilerim ...
  • vw golf 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiSHoP.

Bu forum başlığını baştan sona okudum ve gerçekten sinirlerim bozuldu. Ben böyle birşey hayatımda görmedim. Yeakin kardeşim bilmem seni opelcimisiniz, renaultcumusunuz. Bu markalarla ne ilişkiniz var bilemem ama volkswagen gibi bir markayı renault,opel ile kıyaslıyorsunuz, kusura bakmayın lütfen ama bu nasıl bir bilgi sahipliğidir, yada nasıl bir dar görüştür. Bildiğiniz gibi volkswagen audi, bentley, seat, lamborghini, bugattinin gerçek sahibidir. Bu yüzden dünyanın en büyük otomotiv firması seçilmiştir. Eğer siz bu tsi gibi bir motor teknolojisine karşı olumsuz bir yorumda bulunabiliyorsanız hiçbirşey diyemem, ozaman vay haline audininde seatında. siz vw'nin kalitesini renault opel gibi bir markayla kıyaslıyorsunuz, neye göre ? kime göre ? hangi tecrübelerinize göre? hadi opel bir derece dielim de renault'u nasıl vw ile kıyaslarsınız siz. Vw dünyanın en büyük, en güçlü, en güvenilir otomotiv firmalarından biridir. Bu göreceli bir kavram değildir kanıtlanmıştır. En iyi motor vw demiymiş demişsiniz, burda vw ile mercedes'in motorunu kıyaslamıyorsunuz siz, öle olsa tartışılır. Ancak renault, opelle vw'in ne motoruu, ne kalitesi, ne yol tutuşu.. hiçbirşeyini kıyaslayamazsınız. Fiyatlarından yakınıyorsanızda bu doğuşotoyla ilgili bir durumdur vw ile ilgili değil. Volkswagen size birşeymi yaptı bilemiyorum ama forumda fikir özgürlüğü var diye sınırları zorlamayın lütfen.. Paralarınızı boşa veriyorsunuzmuş, siz kimin neye neden para verdiği hakkında neye dayanarak yorum yapabiliyorsunuzki. ayıp ayıp.. Vw'in anlamı halkın arabasıdır, her kesime hitab eden arabalara sahiptir, her kesimi de tatmin ediyorki gerçekten halk arabası haline gelip dünyanın en çok araba satan firması olmuştur..
    Konuya dönecek olursak benim tercihim golften yana olurdu. ama çocuğum olsa veya sedan hayranı olsam jetta derdim.. Ayrıca söylediğiniz doğuşoto politikasına katılıyorum. İlk sene yüksek fiyat düşük donanım sonraki senelerde fiyatta indirimlere gidilerek donanım artışı..

Bu kadar sinir bozucu ne var ortalıkta? Sinirlerinizin neden bozulduğunu bilemiyorum.
    Sizde VW diye mucize bekleyenlerdesiniz sanırım VW yi bu kadar gözünüzde büyütmeyin
    Donanımı düşük bir VW modeli alacağıma full kasa dünya markası olmuş başka bir markanın modelini alırım.
    Yİne ısrarla söylüyorum alacağım en son araba markası VW dir.

Bir Alman hayranlığıdır gidiyor işte

• YEAKİN arkadaşım...

1.si, ortalıkta sinirimi bozan sizin vw gibi bir markaya bu kadar düşman oluşunuz, tercih meselesi, fikir özgürlüğü diyip geçebileceğim bir konu değil. Vw'i beğenmiorm o kadar para vermem ben vw diip geçseniz tamam diicem ama yazış tarzınız tahrik edici.. Anlayamadığım bu. Vw'i beğenmiyorsunuz diye bu kadar aşşağılayamazsınız. Söylediğim gibi vw ile renault opel karşılaştırılamaz hiçbir konuda bunu bilin, bunu bilin buna göre tartışın, göreceli bir kavram değil bu, gerçek bu..
    2.si Ben Vw'den mucize falan beklediğim yok, sadece bildiğim, güvendiğim, inandığım bir firma. Gözümdede büyüttüğüm yok büyük bir firma olduğunu kalitesinden güvenliğinden ödün vermeyen bir firma olduğunu biliyorum vw'in.
    3.sü Donanımı düşük bir vw modeli bende almam. Ama kasa değiştiren bir vw markası(ilk yıl en düşük donanım) yada scirocco gibi yeni gelen bir aracı bile renault'la kıyaslamam. Vw ile kalite, güven, mükemmel yol tutuşu, konfor-rahatlık, performans, kolay kolay sorun çıkartmayan, yolda bırakmayan, 2. elde piyasası çok sağlam olan, çok zarar ettirmeyen bir araç alırken renault ile ne alıyorsunuz.. sölediklerimin bir kısmını alırsınız belki ama asla vw gibi alamazsınız, hissedemezsiniz. Bu yüzden bu fiyat farkı, kimsenin aldığı bu vw markasına verdiği parayı sorgulayamazsınız.
    4.sü Alman hayranlığıysa Alman hayranıyım. Napalım bizde, Almanlar da kalkıp dünyanın en ii arabalarını üretmeselerdi de bizde hayran kalmasaydık(audi,bmw,mercedes,porsche,seat)
    Ayrıca size katıldığım tek bir nokta var, haklısınız ilk sene vw düşük donanımlı araçlar getirip yüksek fiyatla piyasaya araç sunuyor ama bu bütün otomobil sektörlerinde geçerli biliyorsunuzdur herhalde.. siz şimdi 2004 megane ile 2008 megane'ın aynı donanıma sahip olacağını mı düşünüyorsunuz.. Öyle birşey yok..
    Kimse yanlış anlamasın renault'u yada peugeot'u kötüleme anlamında söylemiorm ama fransız arabalarının sağlamlık durumunun düşük seviyede olduğu belli birşey, Fransız arabası dendiğinde ilk akla gelen bu, belki şimdi eskisi gibi değil daha sağlam ama asla alman arabası gibi diemezsiniz.
    Şahsen yeni renault megane coupe ye gidip 40-45 milyar verip çakma scirocco alıp, performanstan, herşeyden yoksun kalacağıma param varsa 50-55 milyar verip scirocco alırım. Benimde fikrim bu, doğrudur yanlıştır bilemem, megane coupe alanlar yanlış anlamasın..
    Neyse verdiğim rahatsızlıktan dolayı siz dışında forum sever arkadaşlarımdan özürdiliyorum. Konudan sapıldığının farkındayım. Bundan sonra mesaj atacaksanız bana özelden atabilirsiniz yeakin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiSHoP. -- 14 Eylül 2009; 0:36:45 >

• quote:

Bu forum başlığını baştan sona okudum ve gerçekten sinirlerim bozuldu. Ben böyle birşey hayatımda görmedim. Yeakin kardeşim bilmem seni opelcimisiniz, renaultcumusunuz. Bu markalarla ne ilişkiniz var bilemem ama volkswagen gibi bir markayı renault,opel ile kıyaslıyorsunuz, kusura bakmayın lütfen ama bu nasıl bir bilgi sahipliğidir, yada nasıl bir dar görüştür. Bildiğiniz gibi volkswagen audi, bentley, seat, lamborghini, bugattinin gerçek sahibidir. Bu yüzden dünyanın en büyük otomotiv firması seçilmiştir. Eğer siz bu tsi gibi bir motor teknolojisine karşı olumsuz bir yorumda bulunabiliyorsanız hiçbirşey diyemem, ozaman vay haline audininde seatında. siz vw'nin kalitesini renault opel gibi bir markayla kıyaslıyorsunuz, neye göre ? kime göre ? hangi tecrübelerinize göre? hadi opel bir derece dielim de renault'u nasıl vw ile kıyaslarsınız siz. Vw dünyanın en büyük, en güçlü, en güvenilir otomotiv firmalarından biridir. Bu göreceli bir kavram değildir kanıtlanmıştır. En iyi motor vw demiymiş demişsiniz, burda vw ile mercedes'in motorunu kıyaslamıyorsunuz siz, öle olsa tartışılır. Ancak renault, opelle vw'in ne motoruu, ne kalitesi, ne yol tutuşu.. hiçbirşeyini kıyaslayamazsınız. Fiyatlarından yakınıyorsanızda bu doğuşotoyla ilgili bir durumdur vw ile ilgili değil. Volkswagen size birşeymi yaptı bilemiyorum ama forumda fikir özgürlüğü var diye sınırları zorlamayın lütfen.. Paralarınızı boşa veriyorsunuzmuş, siz kimin neye neden para verdiği hakkında neye dayanarak yorum yapabiliyorsunuzki. ayıp ayıp.. Vw'in anlamı halkın arabasıdır, her kesime hitab eden arabalara sahiptir, her kesimi de tatmin ediyorki gerçekten halk arabası haline gelip dünyanın en çok araba satan firması olmuştur..

BİSHOP görüşlerinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu konu benim yazım yüzünden açıldı. Ancak arkadaş Renault ve Opel adını duyar duymaz VW düşmanlığı kabardı birden. Ben 3 aracıda kullanan bakın birde büyük harfle yazayım 3 ARACIDA KULLANAN VE SAHİBİ OLAN KİŞİ olarak yazıyorum Opel ve Renault ta Vw de bulunan güven yol tutuşu ve tokluk hissinin hiçbirisi yok. Sağlamlık konusuna gelince Megane ile zincirleme bir kaza yaptım en önde ben vardım arkamda mercedes onun arkasında Gets marka araç vardı hiç bir hasar almadan kurtardı megane sadece arka plakası yere düşmüştü. Fakat bu ucuz kurtulmanın ardında mercedesin yere çok yakın bir araba olmasının ve megane nın çoğu parçasının plastik olmasının sebebi vardı. Ancak büyük bir kazada Megane ın hiç bir şansı yok. Ben megane ile frene bastığım virajlarda , Jetta ile gaza basıyorum. Sanırım yeterli olmuştur diğer arkadaşlarada. Sayın forum üyelerinde özür diliyorum bu konu ile ilgili benle görüşmek isteyen varsa lütfen özelden mesaj atsınlar.

Saygılarımla.

• alman arabası başka bişi vosvos başka bişi şimdi benim mersedese bmvye dicek bişim yok hakketen iyi araba yapmışlar ama vosvos tüm dünyada onlarla aynı kefede değildir bunu herkes bilir sırf alman malı diye harika anlamına gelmez öyle bişi olsa ferrari lambordini lotus italyan malı diye fiatın arabalarına hayran olunması lazımdı birincisi bu mantıgı sildim geçiyorum orayı

gelelim vosvos audinin bilmem neyin sahibi diye onun iyi marka oldugunu göstermez öyle olsaydı ford dünyanın en iyi arabası olurdu çünkü ford mazda volvo jaguar land rover lincoln mercury hepsinin sahibidir madem öyle bende diyorumki volvo bir defa su götürmez gerçekki vosvosa on değil bin basar eee o zaman volvonun sahibi ford ne yapacaz ford vosvosa on basarmı dicez

ve yahutta fiat markası ferranin lancianın sahibi diye şimdi lineayı yere göge sıgdıramıcazmı nasıl bir mantıktır bu anlamadım hayranlık hat safhada

ben alamanya avrupa yaşamış adamım vosvosun oradaki durumunu çok iyi bilirim buradkiler belki bilmez ama bana bu dedikleriniz hikayeden öte geçmez

opeli renoyu da o kadar küçümsemeyin ben o arabalarla yolada çok vosvos tokatladım ayrıca jetta kaç yıldız aldı reno mekan kaç yıldız aldı haberiniz var ama işinize gelmiyo değilmi itiraf edin hadi

bence fort mondeo ve opel insignia pejö 607 vosvos passata 10 basar ama audinin yanında hikayedir bu da ayrı bir mesels illaki vosvos diye başıma tac etmem gözü kapalı araba almam

benim gözümde volvo ile audi aynıdır şimdi buna da itiraz etmeyin boşa vosvosla volvoyumu aynı sınıfa koyacaktım

adı üstünde vosvos halk arabasıdır halka hitap eder üst sınıf için değildir herkesin ulaşabileceği bir araçtır gözünüzde büyütmeyin elin almanı gülüyordur

reno laguna ile passat aynı sınıftır şimdi onada mı itiraz ediyosnuz bana bir açıklama yapın bende öğrenim şimdi passatın yeri neredir gözünüzdeki yer neresi hayalizdeki söleyin bilelim

passat laguna mondeo insignia honda accord sikoda superp hunday sonata kia magentis pejo 607 opel vectra gibi araçlarla aynı sınıftadır değil diyorsanız hangi sınıfta onu söleyin

passat nedir ne değildir binmedigim sürmedigim bişi olsa anlarımda bakıyorum yolda hep cello cüllo adamların eline düşmüş bir araba olmuş saçma sapan modifiye yapılan önüne arkasına karlık taktıran eksoz yaptıran camlara filim çektiren şahinciler şimdi passatçı oldu

• A380 siz dalga mı geçiyorsunuz ciddimisin anlamadım ama umarım bu söledikleriniz şakadır. Burda resmen size gülüyorum hiç kusura bakmayın, siz arabadan iyi anlar gibi konuşmuşsunz, yurt dışında yaşamışsınız falan filan bana görede sizin söyledikleriniz hikaye. passatla mondeo'yu kıyaslamışsınız tabiki mondeoyu daha çok beğenenler vardır ama passat her türlü testte daha başarılı olmuştur. Alın bir kaç dergi okuyun, biraz araştırmacı ruhunuz olsun. Bu konu çıırından çıkmaya başladı. Bak arkadaşım Renault'la vw'in hiç bir arabasını kıyaslamaya kalkma tamam ? kabul edemiceğim birşey bu.. Passat herkesin altında olan bir araba demişsiniz. Bunun sebebi çok beğenildiği için olmasın ? highline bir passata bindinizmi siz hiç ? Ben golfte kullandım passatta jettada, renault meganeda, opel astrada, peugeotta,mercedeste her araba hakkında fikrim var az çok. Passat highline'ı hele mondeonun en full'u ile falan kıyaslama gibi birşey söz konusu olamaz 90-100 milyarlık arabadan bahsediorz burda, herkesin altında nasıl olsun, nerde yaşıyorsunuz siz ? Vw herkesin ulaşabileceği bir araçtır ne demek yaa siz hiç mi birşey bilmiyorsunuz ? Passat CC ye, highline passat'a, sciroccoya, toureq'e, tiguan a, phaeton'a hangi kesimler ulaşabiliyor ? Volvo dediğiniz iidir sağlamdır buna kesinlikle katılıyorum ama asla vw'nin v si olamaz.Piyasası yok bi kere, bi kaza yapsanız servis size arabadan pahalı masraf çıkartır. 0 volvo yu alırsınız 70 milyara 1 sene sonra satarsınız 55 milyara vw de alırsınız 70 milyara satarsınız bir sene sonra 65 milyara. Vw'nin piyasası çok büyük ve kapsamlıdır.Ayrıca kimse size bmw mercedes ile vw aynı kefede demedi. Vw büyük otomotiv şirketlerinin sahibi diye vw'e kimse iide demedi, ben çevremden, araştırmalarımdan biliyorum vw'in çok sağlam, kaliteli olduğunu. Renault ne kardeşim ne olursa olsun fransızlar yapamıyo kabul et şunu yapsada birşeylerde eksi yönleri oluyor, sağlam değiiill vw gibi sokun şunu aklınıza, tersten çalıştırmayın.. Son cümlenize bakın, düzgün konuşmayı öğrenin, utanın biraz.. ne demek cellü cillo insanların eline düşmüş. Benim babam şu an passat highline kullanıyor. Cellü cüllü mü.. Vw ile ne alıp veremediğiniz var bilmiyorum ama biraz objektif olun insanlarında aklını bulandırmayın. Ben renault a kötü demiyorum sadece vw kadar ii olmadı, değil, olamicakta.. Ben bunu bilirim bunu sölerim. Siz hiçbirşey bilmeden birçok şey söylemişsiniz can sıkmayın. Konu golf mü jetta mı sizce ? Passat mı Mondeo mu yada renault mu volkswagen mi diil.. Siz alın renaultunuzu binin tıpış tıpış, vw'in size ihtiyacı yok. Ben hiçbir markayı kötülemezken siz vw'i yere yere bitiremediniz. Bazı fikirlerinizi kendinize saklayın konu daha fazla sapmasın. derdiniz varsa vw ile başlık açın yada bana özel mesaj atın, daha fazla forumu kirletmenin bi manası yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiSHoP. -- 14 Eylül 2009; 19:48:07 >

• Bu kadar kızmanızdan anladığım ---Gerçekler her zaman acı vericidir.
  • nedir bu vw tepkisi anlamıyorum şu an yıl sonu kotasını dolduran ve kampanya yapmayan tek firma türkiye de vw dir bmw bile kampanya yaptı

vw geçen hafta tsi motoru yetiştiremediğini yoğun talepten dolayı üretimin uzayacağını duyurdu

şu an yoğun talepten araç bulunmuyor
    hangi firmada aldığınız aracı 2 günde showroomda 15 kişi bize satın diye sorar da depoya çekerler.
    ayrıca şu an kullandığım araç DÜNYANIN EN AZ YAKAN OTOMATİK VİTES ARACIDIR aksini iddaa eden varmı düz vites bi araç şu kadar yakıyor falan demeyin ben sadece otomatik kullanıyorum.

golf 6 1.6 tdi otomatik şehir içi 5.6 sehir dışı 4.2 lt hadi bi arayın da bulun daha az yakan var mı

bence vw e çamur atan insanlara en güzel cevap kapak niteliğinde ulaştığı satış rakamlarıdır.
  • quote:

Bu kadar kızmanızdan anladığım ---Gerçekler her zaman acı vericidir.

Çocukmusun sen ya cevaba bak :) kimlerle tartışıyorum burda yaa :p gerçekler herzaman acıdır diyo.. Bende yetişkin biriyle tartıştığımı düşünüyodum. Boşuna o kadar yazmışım =)
    Bence biraz büyü sonra gel burda laf yetiştir tamam.. Yada uslu uslu fikir paylaş insanlarla. Gerçekler her zaman acı diilki vw kimseye acı vermiyo heyecan, tutku, sevgi, güven hissi veriyo. Şimdi aklını başına alarak konuşacaksan konuş yada burayı gereksiz mesajlarınla kirletme tamammı evladım.
  • quote:

quote:

Bu kadar kızmanızdan anladığım ---Gerçekler her zaman acı vericidir.

Çocukmusun sen ya cevaba bak :) kimlerle tartışıyorum burda yaa :p gerçekler herzaman acıdır diyo.. Bende yetişkin biriyle tartıştığımı düşünüyodum. Boşuna o kadar yazmışım =)
    Bence biraz büyü sonra gel burda laf yetiştir tamam.. Yada uslu uslu fikir paylaş insanlarla. Gerçekler her zaman acı diilki vw kimseye acı vermiyo heyecan, tutku, sevgi, güven hissi veriyo. Şimdi aklını başına alarak konuşacaksan konuş yada burayı gereksiz mesajlarınla kirletme tamammı evladım.

Asıl çocuk olan sizsiniz ve bu kadar sinir olacak ne var objektif yorumlar bunlar.

Gerçekler gün yüzüne çıktıkça acı artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: imjuli

nedir bu vw tepkisi anlamıyorum şu an yıl sonu kotasını dolduran ve kampanya yapmayan tek firma türkiye de vw dir bmw bile kampanya yaptı

vw geçen hafta tsi motoru yetiştiremediğini yoğun talepten dolayı üretimin uzayacağını duyurdu

şu an yoğun talepten araç bulunmuyor
    hangi firmada aldığınız aracı 2 günde showroomda 15 kişi bize satın diye sorar da depoya çekerler.
    ayrıca şu an kullandığım araç DÜNYANIN EN AZ YAKAN OTOMATİK VİTES ARACIDIR aksini iddaa eden varmı düz vites bi araç şu kadar yakıyor falan demeyin ben sadece otomatik kullanıyorum.

golf 6 1.6 tdi otomatik şehir içi 5.6 sehir dışı 4.2 lt hadi bi arayın da bulun daha az yakan var mı

bence vw e çamur atan insanlara en güzel cevap kapak niteliğinde ulaştığı satış rakamlarıdır.

Kesinlikle sana katılıyorum imjuli ben bu kadar kompleksli insan görmedim. Şu an herhangi bir vw kullansalar feleklerini şaşırıp dumur olurlardı heraldede, sebebi belirsiz vw almıyolar, artık fiyatımı başka bşe mi bilemiyorum ama vw galiba bu 2 arkadaşımıza birşey yapmış. Yoksa kötüleyebilecekleri hiçbirşey yok vw'de konforsa konfor, motorsa motor, şanzımansa şansıman, yakıt tasarrufuysa yakıt tasarrufu.. ne ararsan var say say bitmez :) Söyleseler dertlerini bizde anlasak. Adamlar vw i yeriolar ama ne dediklerini, neyi eleştirdiklerini bilmiyorlar. İmjuli bu 2 arkadaşı aslında snn golfe bindirip gezdirsek ne güzel olurdu. O zaman belki aa yanlış düşünmüşüz kusura bakmayın derlerdi ama burdan bakınca pek bi dik kafalar. Forumdan böle yazmak kolay tabi =)

• ne arabaymış yahu bilmeyen de dünyada bunun üstüne araba yok sanar adam resmen saçmalamış volvoyla kıyaslamaya kalkmış burada araba bilgisini ortaya koymuş ya volvo kim vosvos kim ikisi aynı kefeye koyulamaz bile elin almanı bile biliyor vosvos reno pejo opel ford fiat kia hunday sınıfında bir arabadır bizim türkler bişi sanıyolar abartıyolar bazısı aşık olmuş hayranlık o derecede

volvo değidin arabayı ford üretir ki dünyanın 2. büyük otomobil firmasıdır boru değil yani

fiat dedigin ki ferrari gibi bir araba üreten firmadır

reno dedigin çarpışma testlerinde 5 yıldız almıştır vosvosun hangi arabası 5 yıldız almış

toyotaki japon harikası bir arabadır corolla ile jetta kıyaslanamaz bile efsana kasa corolla jettanın 2 katı değerdedir

yaşın kaç bilmiyorum ama baban pasat kullanıyomuş belki baban yaşındayım çocugum yaştasın evladım saygısızlık etme benide sinirlendirme senin yaşın kadar arabam oldu ömrüm sanayilerde geçti öyle 2 vosvosa binince bişi sanmayın

• Objektif olsanız tamam diicem de hangi yönünüz objektif vw'i sadece eleştirmek, birşey bilmeden bir sürü kötü yorumlar yapmak.. Bunun neresi objektif ? Objektif ne demek evladım ?
    Bu kadar çocukça cevap vermeye devam edecekmisiniz ? Varsa evde büyüğünüz okutun şu mesajlarınızıda bi düzeltme yapsın. Gerçekler gün yüzüne çıktıkça acı artacaktır ne demek yaa siz nerde yaşıyosunuz, nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz =) gerçekten gülüyorum ya teşekkür ediyorum bu kadar saçmalayıp zırvaladığınız için. Sizden tek ricam birşeyleri öğrenin, günümüz teknolojisindeki internette google diye bir arama motoru var biliyorsunuzdur belki =) ordan birşeyleri araştırın gelin öyle buraya yazın. Vw'i bu kadar kıskanıp kompleksler içinde yaşamanıza gerek yok. Benim anladığım kadarıyla bu konuşmalarınızda vw'e ulaşamamanız söz konusu. Bu yüzden sinirleniyor olabilirsiniz ama bu sebepten ötürü firmayı kötülemeyin lütfen. Çünkü gerçek anlamda vw'i bu kadar eleştirebileceğiniz hiçbir gerçek yok.

• yahu bunlar resmen bebe belik bende kimle muhatap oluyorum yeakin bilader boşver be sen bu çocuk çolugu onlar anlaamazlar

sanki bana mersedesin yaylı koltuklarını över gibi vosvos övüyorlar siz kısa donla gezerken bu memlekette benim eski dizel golfüm vardı
  • A380;
    HAy bin yaşa amca sen de olmasan senin gibi avrupa görmüş bir insan ancak bu kadar objektif bir yorumda bulunurdu.Bu insanlar hep böyle VW ye biniyorlarya her zaman insanı küçümseme havasındalar fırsat kolluyorlar insan yermek için..

VW araçlarının üzerine çıkınca sanki haşa dünyayı bunlar yaratmış hale geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeakin -- 14 Eylül 2009; 21:30:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.