@Stones_ yeni kasası ilk çıktığı zaman TSI-DSG golf sğrmüştüm ve inanılmaz keyif almıştım. bu kadar sessiz araç olamaz demiştim. zaten o gün yeni golf'e aşık olmuştum.
@blue rondo yolum bağdat caddesi-ayazağa köyü arasında genelde 2.köprüyü kullanarak gidicem. haftada 3 gün. diğer günleri de gezme olarak hesapladım. ilk arabam olacak, bu sebeple gezmenin suyunu çıkarırım kesin :)
@special123456 benim de aklım büyük olasılıkla golf'e yöneliyor. dün TSI-DSG golf forumlarını okudum, sakin kullanımda yakıt olayı üzmüyormuş.
@unforgiv3n sadece okula gidip gelirsem 50-70 arası bir km harcamam olacak günde. ama polo'nun donanımsız ve en önemlisi ESP'siz oluşu canımı sıkıyor.
@SpecturA golf zaten benim ilk aşık olduğum araç. ailem de aynı şekilde esp'ye takmış durumda, o sebeple golf'ten yanalar. donanım olarak da golf fazlasıyla tatmin edici düzeyde.
SON OLARAK: okuyup, cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler! :)
doğru karar vermişsiniz hayırlı olsun...
Yolunuz agirlikla sehirici gorunuyor. Dolayisiyla seceneginizin dizel olmasi lazim; benzinli bence israf olur. Zaten o trafikte arac kullanmak da oyle aman aman keyif vermeyecektir. Yerinizde olsam Polo, hatta ve hatta Punto, Ibiza vs. dusunurdum. Ogrenci insana fazla fazla yeter.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme