Şimdi Ara

Golf / Polo yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Stones_ yeni kasası ilk çıktığı zaman TSI-DSG golf sğrmüştüm ve inanılmaz keyif almıştım. bu kadar sessiz araç olamaz demiştim. zaten o gün yeni golf'e aşık olmuştum.

@blue rondo yolum bağdat caddesi-ayazağa köyü arasında genelde 2.köprüyü kullanarak gidicem. haftada 3 gün. diğer günleri de gezme olarak hesapladım. ilk arabam olacak, bu sebeple gezmenin suyunu çıkarırım kesin :)

@special123456 benim de aklım büyük olasılıkla golf'e yöneliyor. dün TSI-DSG golf forumlarını okudum, sakin kullanımda yakıt olayı üzmüyormuş.

@unforgiv3n sadece okula gidip gelirsem 50-70 arası bir km harcamam olacak günde. ama polo'nun donanımsız ve en önemlisi ESP'siz oluşu canımı sıkıyor.

@SpecturA golf zaten benim ilk aşık olduğum araç. ailem de aynı şekilde esp'ye takmış durumda, o sebeple golf'ten yanalar. donanım olarak da golf fazlasıyla tatmin edici düzeyde.

SON OLARAK: okuyup, cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler! :)

• doğru karar vermişsiniz hayırlı olsun...
  • Yolunuz agirlikla sehirici gorunuyor. Dolayisiyla seceneginizin dizel olmasi lazim; benzinli bence israf olur. Zaten o trafikte arac kullanmak da oyle aman aman keyif vermeyecektir. Yerinizde olsam Polo, hatta ve hatta Punto, Ibiza vs. dusunurdum. Ogrenci insana fazla fazla yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.