Şimdi Ara

Golf R-Line’ın 560bin₺ olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: milyionaire

Jetta sahibiyim 2015 de 0 çıkardım. Aracımda bir arıza oldu servis 1 hafta dsg highline golf 7 verdi. Aman aman bir araba değil. Neden pahalı olduğunu anlamadım. Konfor ve kalite olarak jettadan fark göremedim. Sadece almanyada üretilmesi bu kadar fiyat farkı yaptığına inanmıyorum.
    Jetta golf 6 platformunu kullanır. Jetta daha bol donanımı daha ucuza verir ancak son teknoloji ve üstün alman işçiliği golfte olur. Kardeşim makina imal ediyor ve ofisi almanyada. Üretimi burda. Almanyaya kaydırmayı istiyor. Ordaki işçilik kalitesi çok iyi diyor. Makinada made in germany yazınca fiyatı üçe katlanıyor ve resmen kapışılıyor. Amerikalılar bile alman malı peşinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

1 Ağustosta çekmişim bu fotoğrafları, 472 bin liradan alıcı bulduğunu görünce şok olmuştum, 550 bin tlye satmaları da ayrı bir komedi.

Mercedes 529 bin liraya GLA 45 AMG veriyor üstelik Golften 71 beygir de fazlası var

Golf r efsane bir araçtır. Glayı merc fabrikasındakiler merc saymıyor bile

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alıntıları Göster
    https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller/yeni-touareg.html

Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı* 1.166.000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alıntıları Göster
    Mercedesin içine amg motoru koyduğu arabayı mercedestekilerin arabadan saymadığına dair çıkarıma nerden ulaştınız acaba ?
  • Beygir gibi araba, 200 bin olacak hali yok ya!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Mercedesin içine amg motoru koyduğu arabayı mercedestekilerin arabadan saymadığına dair çıkarıma nerden ulaştınız acaba ?

Alıntıları Göster
    araba demek sadece motor demek değildir. içine istediği motoru koysun. kuzenim s serisi üretiminde çalışıyor. c serisinden aşağısını biz mercedes'ten saymıyoruz, onların fabrikası bile başka dedi.
  • 200 bin olacak hali var işte hocam. Alınan araba pagani, mclaren, 812 superfast değil. Golf

• milyionaire kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkede olmaz hocam, yoksa golf ü değil touareg i bile Almanya’da yada başka gelişmiş ülkede 200 bin birime bile satamazlar ancak bizde 500 bin 1 milyon bile olur

• Ben vermedim , çoğul konuşmazsanız memnun kalırım. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın yurt dışında 75bin€ değilmiş araç. 30bin€ imiş. Bizde vergilerle 75bin€.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyionaire -- 22 Eylül 2018; 17:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Ringde kiralanan araçların kaza durumundaki teminat rakamları, Pist bariyer ücretleri ve çekici servisi ücreti ile birlikte kazaya başka araçların da karışması ve hatalı durumunda olmanız halinde ortaya çıkabilecek maliyet tablosu göz önüne alındığında ringde gazlamak göründüğü kadar kolay bir iş değil. Yani orta üst bir model kiralayıp 75 bin eur u da piste girdikten bir kaç dakika sonra sıfırlama ihtimaliniz var.

Zaten çok düşünen adam ringe de girmez. Girerse de sağdan sağdan sürer olaya adapte olamaz.

Konuyla ilgili olarak mesaj yazmıştım , golf fiyat olarak type r dan biraz daha pahalı konumlanmalı. Şu an ise arada 200 bin fark var liste fiyatında. Kısacası uçmuşlar. 250 liraya 2. Elde en kralı alınır golf 7 nin.

• milyionaire kullanıcısına yanıt
    560 bini golf'e versem herhalde bir kaç hafta uyuyamazdım.
    Golf yani, bildiğimiz o 4 silindirli 2 litre golf

Gidip V8 falan alırdım, en azından egzotikliği var diye diye rahatlatırdım kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Hocam golf ise değer.. bu performansta alacağın ferrari nin masraflarını düşün:) bir golf ten daha iyi olabilecek tek şey başka bir golf tür.. Golf 8 çıksın ev kredisi çekip golf 8 alacağım. Kendim golf7 kullanıcısıyım, içinde her yıl aldığım zaman ki kitapçığı okurum.. Uyku sorunum vardı. Bir kaç hafta golf te uyudum, ses izolasyonu evden daha iyidi.
    alırsın golf olursun gold.

Ne kadar fiyatı olursa olsun golf de geç.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.