Şimdi Ara

Golf siparisi verecektim vazgectim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 29 Eylül 2015; 1:03:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARAR SENİN!
     Golf siparisi verecektim vazgectim Golf siparisi verecektim vazgectim

• icemy kullanıcısına yanıt
    Açıkcası 308 konusunda Peugeot Türkiye'nin çok büyük hataları oldu, olmayada devam ediyor.

İndirim zamanı alınan 308 zarar ettirmez demişsiniz ama kime göre indirim neye göre indirim. Peugeot zaten hiç liste fiyatından araç satmadıki. Fuar indirimi vardı, fuar bitti dizel otomatiğe özel indirim oldu, o bitti +2 yıl garanti kampansı oldu, şimdi yine dizel kampanyası olmuş vs. 2-3 ay evvel dizel otomatik allure + comfort pack + sedefli boya aracı 80'e satıyorlardı. Yine active olanı 68'e falan alanlar vardı yanlış hatırlamıyosam.

Satış rakamlarıda oldukça düşük 308'in yani araca talep yok. Açıkcası 308'den sağlam zarar etmeyeceğimi bilsem ben de gidip 308 alacaktım ama 85'e 90'a 308 almak sağlam cesaret ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

KARAR SENİN!
     Golf siparisi verecektim vazgectim Golf siparisi verecektim vazgectim

Hocam astrayı koymayın içim gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• golf 7 den vazgectiysen v40 bak

yoksa gaz maskesi tak yine golfa bin

ayrica vw nin 1.6 tdi motorlarinda sorun yok bu neyin kafasi ?

konu csb degilse astra k da iyidir. alman olsun çamurdan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tired of waiting -- 29 Eylül 2015; 3:09:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda birisi mantikli dusundu ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: arslantr55

Uzun suredir almayi planladigim golf 7 1.6tdi highline paketi son duydugum haberlerden sonra almayi vazgectim. Bu hafta alacaktim acikcasi. vicdanim el vermedi cunku hem para verecem hemde boyle haberler duyup kendimi kandirilmis hissetmek istemedim. golf 7 ye alternatif istiyorum. wv tavsiyesi istemiyorum arkadaslar.

Önce vw yazmayı öğren, sonra al

• Megane 4 ve Astra K gelecekken Golf 7 almak artık anlamsız. Zaten yeni de değil, 2012 çıkışlı model. Yeni gelecek olanlar daha çekici.

• quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

Orijinalden alıntı: arslantr55

Uzun suredir almayi planladigim golf 7 1.6tdi highline paketi son duydugum haberlerden sonra almayi vazgectim. Bu hafta alacaktim acikcasi. vicdanim el vermedi cunku hem para verecem hemde boyle haberler duyup kendimi kandirilmis hissetmek istemedim. golf 7 ye alternatif istiyorum. wv tavsiyesi istemiyorum arkadaslar.

Önce vw yazmayı öğren, sonra al

Sorunun sadece 2011-2014 modeller için geçerli olduğunu bilmiyor sanırım , 2015 modeller testi rahatça geçmiş ve sorunsuz .
    Geçmişe dönük bir kandırmacanın tazminatı bu. Yoksa şimdiki motorlarda bir sorun gözükmüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Az kaldı geliyor Astra K alın..memnun kalacaksınız..2016 ve sonrasının HB kralı bu araçtır.. Havayı kirleten dolandırıcılı yazılımlı emisyon yok, patlayan çatlayan otm vitesi yok, gaz tenekesinden dizaynı yok, fiyatı kazıkçıların arabasından en az 5.000 TL düşük olacak, artık hafifletildi gidişi arttı ve yakışı azaldı, donanımı her zaman rakiplerinden fazla, sıra beklemek yok..daha ne??

Şu araç seneye 60 bin tl dizel manuelini bulsam basacam parayı da imkansız gibi be hocam ağlamak istiyorum

72 bin lira şimdiden söliyim, bide bu durumdan sonra opelin arka kalkar istermisin sıra olsun opelde, ben beklemeden j almayı düşünüyorum j de güzel araç.

• Arkadaş resmen bombayı kurup kaçmış yalnız.
  • Azdıraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa K
  • kara troll bi konu ,,,
  • emisyon paketi alırsan indirim yaparlar
  • Konunun yazış şeklinden fake olduğu ortada, muhtemelen ergendir kendileri
  • Astra K'yı beklemelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW yüklü bir ceza ödeyecek, 10-20 yıl belini doğrultabileceğini sanmıyorum. Fiyatları aşağı çekmek zorundalar. Benim anlamadığım şimdiye kadar bu araçlar fabrikadan çıktıktan sonra hiç emisyon testine tabii tutulmadı mı?

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Dostum golf almıştım sanırım.
    Evet peugeot yıllardır yaptığı hatayı yapmaya devam ediyor.Fiyat istomatiikrarı yok.
    Ama 68 dizel otomatik active için dip fiyat zaten.Dahada düşmez çok açık.Eski şanzıman 92 hp 208 i 60 dan veriyorlar zaten.
    85 k verilen c segment araçlar zaten değer kaybettirir.bu golf te olsa opel de olsa değişmez.
    Ama 100 k hıghlıne golf yerine daha dolu ve güçlü motorlu 308 i 85 k ya almak daha mantıklı.
    ben olsam ufak opsiyonla active alırdım ama bazı kişilerde dolu araç seviyor ve istiyor.
  • renault megane 4 ve talisman ile ön yargılarımı kırdıı golf fiyatına 4 control seçeneği düşünülebilir, bi türlü önden çekişi sevemedim de :S ikinci tercihim astra olurdu diğeri mazdanın dizelini bekleyebilirsiniz ben genelde benzinli tercih ederim
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Haha resim iyiymis

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.