Şimdi Ara

GOLF TSI ABT KIT??HONDA HB??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben honda civic hb kullanıcısıyım,iki arabayıda yakından tnıyorum ikisininde artılarını ve eksilerini paylaşayım

honda civic hb;

artıları;

1.herkez tarafından hayranlıkla bakılan bir dizayn

2.içine kim otursa modelini sormaktan kendini alamıyor

3.düşük yakıt tüketimi,golf den kesinlikle daha az yakıyor

4.kaliteli döşemeler

5.6 yıl garanti süresi

6.perfrmans

7.ı-shıft ın yerinde vites değişimleri

8.ön silecekler harika

9.dashboard kullanm zevkine zevk katıyor

10.üstünde verilen son kalite lastikler

11.yol tutuş güzel
    EKSİLERİ;

1.vergisi

2.şanzumanın vites geciş süresi uzun

3.ön kokpitdeki devr göstergesi camı ve cevresi cok hassas gösterge camı şimdiden cizik cizk oldu seneye değiştircem

4.yol sesini biraz alıyor

5.görüş acıları zayıf

6.bozuk yolda kokpitten hafif tıkırtı gelebilir

GOLF TSİ

ARTILARI;

1.vergisi

2.ön kokpit sade ama civic in ki kadar narin değil

3.ses yalıtımı

4.piyasası

5.hacime göre performans güzel

6.sanzuman dsg ise cok hızlı vites değişen bir şanzuman

EKSİLERİ;

1.özentisiz tasarım( benm görüşüm)

2.kasa değişmesi

3.TSİ motora sahip olması (turbo motorun atmosferik kadar sorunsuz olacağını sanmıyorum)

4.yüksek hızlarda düşük hacmin verdiği dezanavtajın ortaya cıkması;araba zorlanıyo hissi veriyo

5.yakıt değeri civic den yüksek

ÖZETLE;

civic alırsan ayrıcalıklı olursun,fazla vergi verirsin,cok yakmazsın,herkezn göz üsütnde olur,sorunsuz bir aracın olur,6 yıl garanti kapsamında olursun

golf alırsan,sade ama sağlam bir araban olur (motoru haric onun için bişi diyemem),az vergi verirsin satarken belki daha kolay satarsın.

not;bende civic hb var yaşadığm tek sorun sağ camım acılmıyor bi ara servise gidip hallettireceğim bide ön devir gösterge camım temizlemeden cizildi özel bir mürekkeple bayndığı için cok hassas onu sonra değiştireceğim.

cok yakınımda,golf tsi 140 hp dsg var,2 kere şanzuman sorunu yaşadı,birde direksiyn uyarı ikaz lambası yandı onun yüzünden 3 gn arabası serviste yattı

benm izlenşmlerim ve bilgilerim böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent14 -- 8 Nisan 2008; 12:57:38 >

• levent yanlış bilgiler verme;

Golf tsı yakıt tüketimi olarak civicin 1.8 motoru ile aynı yakmasına karsı birazdaha iyi performans sunmaktadır zaten otomatik sanzımanlarına bakarsak büyük bir performans farkıda ortaya cıkmıs oluyor
    Civicn içi güzel gözüküyor evet fonksiyonel özelllikleri baş agrıtıcı göz yorucu ama kalitesi olsun konfor işçiliği olsun golf daha iyi oldugunu bunu bilmeyen yok,güvenlik testlerinden golf 5 yıldız civic 3 kere girmesine rağmen 4 yıldız,ariyetten golf daha iyi yol tutar vede buna karsın daha iyi frenler vardır daha güvenli sürüş hissi verir,bunlara karsın yüksek hızda ses yalıtımı cok daha iyidir

tabi golfun vergisi olsun fiyatı olsun cok daha iyi oldugunu düşünürsek geriye ne kalırki tabi ikinci ellerde civic hb istenilen fiyatada gitmediğini sayarsak.....
  • zor karar, civicin iç hacim avantajı var ama bu sizi pek ilgilendirmiyor olsa gerek.

çoğu yönden golf üstün gibi gözüksede dikkat çekme- az rastlanırlık ve kasa değiştirmeyecek olması dolayısı ile civic tercih ederdim.

abt kit bile olsa sonuçta piyasadaki çok miktardaki golften biri olacağı gerği golfün en büyük eksisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

zor karar, civicin iç hacim avantajı var ama bu sizi pek ilgilendirmiyor olsa gerek.

çoğu yönden golf üstün gibi gözüksede dikkat çekme- az rastlanırlık ve kasa değiştirmeyecek olması dolayısı ile civic tercih ederdim.

abt kit bile olsa sonuçta piyasadaki çok miktardaki golften biri olacağı gerği golfün en büyük eksisi.

Evet bende aynı sekilde sizin gibi düşündüm..Ayrıca iç olarak bir polo sahibi de olarak dizayn cok sade ve kotu belirtmeliyim arkadaslar ve orta konsoldaki kaplama her an acılabiliyor en azından bu poloda boyle oldu...
  • TEK KELİME İLE GOLF TSI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mexim

levent yanlış bilgiler verme;

Golf tsı yakıt tüketimi olarak civicin 1.8 motoru ile aynı yakmasına karsı birazdaha iyi performans sunmaktadır zaten otomatik sanzımanlarına bakarsak büyük bir performans farkıda ortaya cıkmıs oluyor
    Civicn içi güzel gözüküyor evet fonksiyonel özelllikleri baş agrıtıcı göz yorucu ama kalitesi olsun konfor işçiliği olsun golf daha iyi oldugunu bunu bilmeyen yok,güvenlik testlerinden golf 5 yıldız civic 3 kere girmesine rağmen 4 yıldız,ariyetten golf daha iyi yol tutar vede buna karsın daha iyi frenler vardır daha güvenli sürüş hissi verir,bunlara karsın yüksek hızda ses yalıtımı cok daha iyidir

tabi golfun vergisi olsun fiyatı olsun cok daha iyi oldugunu düşünürsek geriye ne kalırki tabi ikinci ellerde civic hb istenilen fiyatada gitmediğini sayarsak.....

kardeşim kaç kere civic hb kullandında konuşuyosun iki arabayıda her zaman kullanma imkanım var civic hacmi büyük olduğundan mıdır neir bilmem tsi den daha az yakıyor ama cok da fark var diyemem,şanzuman performansı dsg nin daha iyi yol tutma konusunda da ben zaten golf kötü demedm ama bi farkta göremedm sadce düşük hacminden solayı yüksek hızlarda daha gürültülü calışıyor dedm

• öyle mükemmel 2 arabayı ve 2 motoru karşılaştırmıssınki
    söyleyecek hiçbir sözüm yok
    hayırlı olsun
    kazasız
    belasız
    sürüşler
  • Golf TSI kullanmadım ancak Civic HB kullanmıştım çok rahat bir araç ve hızlanması da yeterli bence..İç ve dış tasarımı için de edilecek laf yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.