Şimdi Ara

GOLF TSI ABT KIT??HONDA HB??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa değiştircek olsa bile civic yerine golf tercih edilmeli...
  • tabikide civic neden civic derseniz diğer arabalar çok daha farklı bir dış görünümü var motor hacmi 1.8 ve piyasada golf ten daha az var
  • Evet piyasada az olması daha iyi aslında cok kullanılan bi araba olmaması daha iyiGolf ne zaman cıkıcak ne dogru duzgun bir foto var ne de net bir tarih arkadaslar kesin zaman nedir bilen var mıSimdi agustosta cıkacak denildi onceden ama ortada tanıtım bile yok daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

Evet piyasada az olması daha iyi aslında cok kullanılan bi araba olmaması daha iyiGolf ne zaman cıkıcak ne dogru duzgun bir foto var ne de net bir tarih arkadaslar kesin zaman nedir bilen var mıSimdi agustosta cıkacak denildi onceden ama ortada tanıtım bile yok daha

agustosu ben demişimdir herhalde.bunu nereden duydun dersenız,dogus grup yoneticilerinin tiyosu olarak cevap verebilriim.ama dediim gibi kesin birsey demiyorum,diyemiyorum.keşke diyebilsem.
    su anda ellerinde var olan golfleri cıkartmaaya çalişiolar.sanırım tanıtım ,çıkışına cok kısa bir sure once yapılır

• bence GOLF TSI
  • tsi 122+7 ileri dsg :) buraya kadar tamam ama abt kit yerine comfortline bakardım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

ABT kitli olmasa bile benim tercihim golf olurdu.

• ben kesinlikle civic hb tercih ederdim
    konsol inanılmaz aracın tasarımı süper
    yumurta gibi ama sıradışı
    kesinlikle bence aracın içine bir otur sür test et iki arabayıda
    civic daha ağır basacak güvenebilirsin
    ben uzun sürede olsa kısa sürede olsa civic alırdım
    vergisi biraz yüksek ama çok sorun değil senelik 500 anca fazla golften
    gidip o parayı debriyaj sorunu çıkaran ( ) tsi araca vermenizi istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 29 Mart 2008; 3:20:33 >
  • Arkadaslar peki araç boyatmak ne kadar zararlıdır ne gibi zararları olur??Yani 2.el bir gri civic hb alınıp teknik serviste type-r kırmızısına boyatılabilir mi??
  • Boyatılır.Ama komple boyalı olduğu için fiyatı baya düşer.
  • Golf + ABT daha ne olsun.

ABT siz de olsa tercihim golf olurdu.Almandan vazgeçmem.
  • Civicn tasarımı bana yapmacık geliyor zaten eknik özelliklerde golf üstün oldugunu görüoruz
    kısaca abt ile ugrasma Golf GTI ön arka tomponlu golf
  • bence civic derim çünkğ donanımı daha üstün ve araç çok hoş bi görünüme sahip ayrıca honda motoru az yakar kanımca ama iyi araştır bence düşükk donanım mı yüksek donanım mı ???
  • golf tsı
  • Arkadaslar honda civic hb veya type s de karar kıldım cünkü kasa değişme süresine oldukça yeterli bir zaman var ve piyasada fiyatından dolayı cok az bulunan bir model ayrıca bence dış tasarımı cok güzel ama bu kişiden kişiye değişir fakat aracın içine bindiğimde gerçekten iç tasarım olarak cok ilgi çekici olduğunu gördüm özellikle sürücü odaklı yapılmış bir araç....İnceleyen arkadaşlar varsa sanırım benimle aynı fikirde olacaklardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

Arkadaslar honda civic hb veya type s de karar kıldım cünkü kasa değişme süresine oldukça yeterli bir zaman var ve piyasada fiyatından dolayı cok az bulunan bir model ayrıca bence dış tasarımı cok güzel ama bu kişiden kişiye değişir fakat aracın içine bindiğimde gerçekten iç tasarım olarak cok ilgi çekici olduğunu gördüm özellikle sürücü odaklı yapılmış bir araç....İnceleyen arkadaşlar varsa sanırım benimle aynı fikirde olacaklardır

kesinlikle aynı fikirdeyim
    sürme imkanımda oldu inanılmaz keyifli bir araç idi
    kesinlikle kaliteli vede sorunsuz bir araç gibi düşünüyorum
    sıradışı bir tasarım ve bende çok çok uzun süre eskimeyecek bir tasarım
    type s biraz oynama ile dahada dehşet bir görünüm alabilir
    ama 5 kapılısı olsada çok dert değil
    zaten bakınca 3 kapı 5 kapı çok farketmiyor

• golf ama 122liği yerine 140lığı olursa o zaman süper olur, 122 hp pek tatmin etmedi beni ama 140'lık fazlasıyla tahmin etti bi kompresör çok değiştiriyor arabayı 140lık golf+abt derim ben;)
  • civic daha yenı bır arac bu golfun daha ii bir arac oldugu gercegini değiştirmio
  • bravo tjet 150 hp
  • golf kasa değiştirmesi bana göre bi dez avantaj birde abt kit içinde sitesinde gösterdiği gibi 19'' değil 17'' jant veriyorlar lastik hariç bence değmez abt kit toplam 7500 ytl işçilik +boya+parçalar falan tutuyor 7500ytl ye neler neler yaparsın aracına benim fikrim tabiki

golfü kesinlikle kötülemiyorum süper bir araç dsg şanzıman mükemmel civic hb ye göre ancak bana kalırsa honda civic hb derim iyice düşünün golf için abt kit çok para :( 3 ayda ancak teslim ederler yurtdışından geliyor diye doğuş oto öyle diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan12532 -- 8 Nisan 2008; 10:59:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.