Şimdi Ara

Golf ü satıp bmw 1.16d (f20) , bmw 3.20d (e90) , mercedes a serisi kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

bence mercedes e350 cls almalisn

hatta almışken CLS55 yada 63 AMG alsın.
  • Bence çok elzem bir değişiklik olmaz.
  • 320d temiz olanını bulursan kaçırma derim. Sınıf farkı ve motoruyla digerlerini eler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öyle bi model yok 2 side ayrı model
  • quote:

Bu ne la ?
    Soruya gelecek olursak,navigasyon'lu,bi-xenon'lu,sunroof'lu bir M paket 320d fena olmaz diyorum
    Hayırlı olsun :)

• Doktordan Sunroof zenon 90 a yakin oluyor :) yapcaz biseyler artik tesekkur ediyorium

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

quote:

S class F430 CDİ alsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokoprulu

Doktordan Sunroof zenon 90 a yakin oluyor :) yapcaz biseyler artik tesekkur ediyorium

aklınızda olan ve saydığınız araçlar arasında tarştışmasız 3.20d tabikide..1 sene kadar sürmüş biri olarak 184hp motor gücü ve inanılmaz tork'u ile direksiyon başında tatlı bir tebessüme neden olacaktır..fakat arka itiş kontrolüne biraz alışmanız zaman alabilir keza alıştığınız zaman arasırada olsa bazen yapmak isteyeceksiniz..aracın iç hacmine normalde baktığınız zaman dar gibi gözüküyor fakat arkada koltukda rahat rahat oturabiliyorsunuz..birde navigasyon,adaptif bixenon,sunroof fln oldumu tadından yenmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 29 Aralık 2012; 14:35:12 >
  • Üniversitede olsam amg paketli Mercedes A alırdım. Mavi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golften neden bukadar cabuk sikildin onu anlamadim ben. Golf iyi arabadir. Ustelik hisli direksiyonu ve tok kapi sesi var. Ama cidden merak ettim 2012 golfu hemen satiyor olma sebebinizi

• sorunun cevabı belli 320d ama 2012 golf niye satılır bu sorunun cevabı belirsiz
  • Park halinde 2 kere çarptılar. Bu mu sebep tabiki değil. Arabadan soğudum ister istemez. Elime biraz daha para geçincede ister istemez daha yükseğinde gözün. Mercedes E 250 cgi var onu kullanıyodum bir kaç haftadır. Mercedese az cok ısındım. Golfle ise 20 bin yaptım suana kadar, mercedes a ve bmw 1 den farkı debriyaj cok sert. Direksiyon biraz daha ağır.3.20 haricinde kullandım diğer saydığım 3 aracı

• ben 0 km araç alman yönünde tavsiye veriyorum. 85-90bin TL'ye 1.16'yı da yeni A serisini de adam edersin diye düsünüyorum. 3.20d motor yonunden arkadasların dedıgı gıbı ıyıdır fakat birde 0 km araba alıp bınmek var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Doktordan Sunroof zenon 90 a yakin oluyor :) yapcaz biseyler artik tesekkur ediyorium

aklınızda olan ve saydığınız araçlar arasında tarştışmasız 3.20d tabikide..1 sene kadar sürmüş biri olarak 184hp motor gücü ve inanılmaz tork'u ile direksiyon başında tatlı bir tebessüme neden olacaktır..fakat arka itiş kontrolüne biraz alışmanız zaman alabilir keza alıştığınız zaman arasırada olsa bazen yapmak isteyeceksiniz..aracın iç hacmine normalde baktığınız zaman dar gibi gözüküyor fakat arkada koltukda rahat rahat oturabiliyorsunuz..birde navigasyon,adaptif bixenon,sunroof fln oldumu tadından yenmez :)

Direksiyon u nasıl onu sorucaktım. Birde arka kapıdan ses geliyormuş doğru mu bu ? Arkadasımda 3.20d coupe 2012 var memnun oldugunu söyledi. Öyle bir sesin olmadıgını belirtti

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

ben 0 km araç alman yönünde tavsiye veriyorum. 85-90bin TL'ye 1.16'yı da yeni A serisini de adam edersin diye düsünüyorum. 3.20d motor yonunden arkadasların dedıgı gıbı ıyıdır fakat birde 0 km araba alıp bınmek var...

Bmw ve mercedesle görüştüm

Amg paket 12 bin
    Zenon 3.5 bin
    Panaromik cam tavan 3.5
    88 civarına geliyor

Bmwde o civara geliyor. Bmw 1 serisinin içini baya beğeniyorum. Küçüklükten beti istediğim araba ama o paraya ona vereciğimi pek dusunmuyorum. Belki anlarsınız beni

Oo hayırlı olsun ibo?
    Saol kardesim
    Hayırdır ne kadara aldın bunu?
    90 bin
    Epic fail

Ondan mercedes veya bmw 3.20 için düşünücem. İyisiyle kötüsüyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

ben 0 km araç alman yönünde tavsiye veriyorum. 85-90bin TL'ye 1.16'yı da yeni A serisini de adam edersin diye düsünüyorum. 3.20d motor yonunden arkadasların dedıgı gıbı ıyıdır fakat birde 0 km araba alıp bınmek var...

Bmw ve mercedesle görüştüm

Amg paket 12 bin
    Zenon 3.5 bin
    Panaromik cam tavan 3.5
    88 civarına geliyor

Bmwde o civara geliyor. Bmw 1 serisinin içini baya beğeniyorum. Küçüklükten beti istediğim araba ama o paraya ona vereciğimi pek dusunmuyorum. Belki anlarsınız beni

Oo hayırlı olsun ibo?
    Saol kardesim
    Hayırdır ne kadara aldın bunu?
    90 bin
    Epic fail

Ondan mercedes veya bmw 3.20 için düşünücem. İyisiyle kötüsüyle

Dün de bir arkadas bmw 1 serisi ile mercedes a serisini karsılastırmıstı. ben 1 serisini önermistim arkadasa. Fakat şuan 2 araçta hemen hemen full olacak ve araçlara eklenecek özelliklerin Mercedesi daha bir öne çıkardığı düşüncesi yönündeyim ben. Siyah bir a serisi üstüne amg paket ve xenon farlar müthiş ötesi olur gibime geliyor.

• 2008 z4 iyi gider
  • Bende BMW 3.20d tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

quote:

S class F430 CDİ alsın bence

yarildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.