Şimdi Ara

Golf V 1.4 TSI Nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 model Golf V 1.4 TSI Comforline almayı düşünüyorum.Turbolu ve 140 beygir olması yüzünden çok yakar mı?Parçası ikinci eli kronik sorunları olup olmadığı konfor güvenlik gibi sorularıma cevap bulmak istiyorum.Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatmalarını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtqndz

2007 model Golf V 1.4 TSI Comforline almayı düşünüyorum.Turbolu ve 140 beygir olması yüzünden çok yakar mı?Parçası ikinci eli kronik sorunları olup olmadığı konfor güvenlik gibi sorularıma cevap bulmak istiyorum.Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatmalarını istiyorum.

2008 golf 5 1.6 primline kullanıyorum konfor ve güvenlik olarak aklına hiç bir şey takılmasın çok güzel araba prins lpg taktırdım yakıt olarak 1.6 nın kini söylesem ölçü olmaz şimdi. Satarken çok rahat edersin golf ün müşterisi çok ama parça noktasında vw nin ufak tefek şeyleri bile çok pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

quote:

Orijinalden alıntı: mrtqndz

2007 model Golf V 1.4 TSI Comforline almayı düşünüyorum.Turbolu ve 140 beygir olması yüzünden çok yakar mı?Parçası ikinci eli kronik sorunları olup olmadığı konfor güvenlik gibi sorularıma cevap bulmak istiyorum.Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatmalarını istiyorum.

2008 golf 5 1.6 primline kullanıyorum konfor ve güvenlik olarak aklına hiç bir şey takılmasın çok güzel araba prins lpg taktırdım yakıt olarak 1.6 nın kini söylesem ölçü olmaz şimdi. Satarken çok rahat edersin golf ün müşterisi çok ama parça noktasında vw nin ufak tefek şeyleri bile çok pahalıdır.

Ben 2008 tsi conf 140 ini kullanıyorum, cok memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.