Bildirim
Golf V 1.4 TSI Nasıldır?
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
22 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtqndz
2007 model Golf V 1.4 TSI Comforline almayı düşünüyorum.Turbolu ve 140 beygir olması yüzünden çok yakar mı?Parçası ikinci eli kronik sorunları olup olmadığı konfor güvenlik gibi sorularıma cevap bulmak istiyorum.Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatmalarını istiyorum.
2008 golf 5 1.6 primline kullanıyorum konfor ve güvenlik olarak aklına hiç bir şey takılmasın çok güzel araba prins lpg taktırdım yakıt olarak 1.6 nın kini söylesem ölçü olmaz şimdi. Satarken çok rahat edersin golf ün müşterisi çok ama parça noktasında vw nin ufak tefek şeyleri bile çok pahalıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 19RDM
quote:
Orijinalden alıntı: mrtqndz
2007 model Golf V 1.4 TSI Comforline almayı düşünüyorum.Turbolu ve 140 beygir olması yüzünden çok yakar mı?Parçası ikinci eli kronik sorunları olup olmadığı konfor güvenlik gibi sorularıma cevap bulmak istiyorum.Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatmalarını istiyorum.
2008 golf 5 1.6 primline kullanıyorum konfor ve güvenlik olarak aklına hiç bir şey takılmasın çok güzel araba prins lpg taktırdım yakıt olarak 1.6 nın kini söylesem ölçü olmaz şimdi. Satarken çok rahat edersin golf ün müşterisi çok ama parça noktasında vw nin ufak tefek şeyleri bile çok pahalıdır.
Ben 2008 tsi conf 140 ini kullanıyorum, cok memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X