Şimdi Ara

golf v ses sistemi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slm arkadaşlar golf v aracıma kurmak istediğim sistem

AMFİ: JBL GTO5355 5 KANAL 660W
    SUBWOOFER: EARTQUAKE DBXİ-12 1500W 500W RMS
    MİD: 2 TAKIM ÖN ARKA KAPILARA HERTZ HSK 165 YENİ SERİ
    ANA ÜNİTE PİONEER 7250SD

BU SİSTEM SORUNSUZ ÇALIŞIRMI YANİ EN ÇOK AKLIMA TAKILAN AMFİ BU SUBWOOFERI KALDIRIRMI HERKESE ŞİMDİDEN TŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 24 Ocak 2011; 20:04:49 >

• Söylediginiz mid takımı 125 RMS e sahip 2 takım 250 RMS istiycek.Geriye 250 kalıcak ki buda cok yetersiz kalır bu sub için.
  • 500 rms lık 1 amfı ıcın 2 kanal kullanmak cok yanlıs olur ve verımsız kalır mono amfı sart ıyı bır performasn ıcın.
  • peki arkadaşlar bu amfinin toplamda verdiği rms değeri nedir 660w yazıyor sadece midlerimi beslesemmi bu amfiyle bu sefer bu amfiyi boşunamı aldık midler en fazla 250 rms kullanıcak bas için ayrı bir amfimi almam gerekir ne yapmam lazım bi yardım edin sistemi kuran arkadaşa sordum yeter diyor sadece ana üniteyi değiştirirsen daha iyi ses alabiliceğimi söyledi şu anda golfün orjinal teyibini kullanıyorum cevirici taktılar ama pioneer 7250sd almamı önerdiler daha iyi bir ses için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 25 Ocak 2011; 13:55:52 >
  • köprüleyip bass ı bu amfi ile basleyebilirsin.baska bi anfi ilede kolonlarını beslersin.
  • peki bu amfi çok mu kötü bu sisteme yani ne ekliyebilirim amfi olarak bas için yoksa bu amfi hepsine yeterli olmazmı çok masraf açtık arkadaşlar başımıza birde bas için amfi alırsak paralar suyunu çektii offf
  • JBL‑GTO7001 bu amfiyi araştırdım mono amfi sadece bas için yeterli olurmu midleri gto-5355 ile beslicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 700.1 yeter sana.ancak 5355 i 2 comp için harcama bence
  • kardeş sen önce ana üniteyi netleştir sen ana üniteye 7250sd yazmışsın senin arabaya 7250 sd olmaz olsada orjinali gibi durmaz sırıtır sen double teyip alacaksın jvc veya pioneer da bulabilirsin iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.