Şimdi Ara

Golf vs Corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Golf objektif otomotiv otoritelerine göre kalite, fonksiyonellik, işlevsellik ve konfor gibi otomotivin olmazsa olmaz disiplinlerini zengin donanım seviyeleriyle en optimize sunan tek modeldir.

Golf, C segmentinin banisi, yarım asırdırda referansı ve lideridir. En baz paketiyle bile premiumları dize getiren bir modeldir.

Ben kendimde corolla kullanıcısıyım. Üzerinde şu konuda iyidir diyebileceğim tek bir noktası bile yok.

• Bizim buraya gelen Corolla arabaları inceledim resmen teneke tabi en boş modelleri , çoğu yerinde yalıtım malzemesi yok sert plastik vs vs

Dolu Corolla nasıldır bilmem ama artık çok fark ediyorlar dolu vs boş

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Burada VW fanboyları yorum yazmış. Yok rampa çıkamamış, yok bilmem ne.

VW fan boyu ne zaman yeni Corolla'ya binmiş te yola çıkmış ta performans alamamış ta.

Çamur atmak için olmamış olayları oldu gibi gösteriyorlar. Hele bir tanesi var ki hem NickName'i Wagen hem de Corolla'ya biniyor. Bunlar hem siyasi troll hem marka troll'ü. Söyledikleri külliyen yalan.

Evet Corolla'nın yeni motoru 132'likten güçsüz. LPG'ye de uyumlu değil ama az yakan sorunsuz bir motor.

Şehir içinde çabuk devirleniyor. Her ne kadar 0-100'ü 1.6'nın gerisindeyse de 0-50'ye daha kısa sürede ulaşıyor.

Sanıyorum sorunsuz otomatik araç arayışındasınız. Manuel olacaksa ben olsam Golf ile devam ederdim.

• Corollanın artıları.

İç hacim genişliği (Bagaj demiyorum, corolla hacimli olsa da hb kullanışlı oluyor),

Donanım yazmamışsınız ama flame xpack vs donanımlı araçlar. Highline golfte olmayan donanımlar var.

Bağımsız arka süspansiyon.

Daha yeni araç

Daha sağlam,

Daha iyi yol tutuş.

Golfte arayacağınız tek şey yalıtım ve vergi farkı olur. Belki biraz da alt devirlerin canlılığı.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Ben araç arayışında değilim dizel a4 üm var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.