Şimdi Ara

golf vs megane - değişik bir yarış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyimize yarar bu test;megane'ın ampul değişimi için alışıla geldiği üzere kaputu açmayı değil çamurluğun içindeki özel kapağı açıp öyle değiştirmeyi gerekir.Ben de geçen sene dükkanda bi tane megane sedan'ın sağ ampülünü lastik sökmeden tekeri tam sol yapıp;kapağı açıp değiştirmek vs. sanırım 20 dk'ma mal olmuştu.Ondan uyuz olmuştum o gün o arabaya..

Bu arada Yusuf o kadar da değil,sen aracı kötüleyenlerden daha fazla kötülemişsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 10 Eylül 2008; 0:51:44 >
  • Hay maşallah adamı ampul takmaktan soğutur be 45 dk
  • Makara yapıyorum Serhatım..Hastasıyım da şu marka fanatiklerinin onlar saçma sapan b*k atmadan ben yazayım dedim:)

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Bu arada Yusuf o kadar da değil,sen aracı kötüleyenlerden daha fazla kötülemişsin?

• direksiyonu çevirmeyi denememiş mi acaba.. Gayet kolay aslında değiştirmek Megane da ampülü..

Hele arka stopları değiştirmek için yuvarlak birşey var onu çevirip açıosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Daha yeni 10 gün önce Megane aracımın sol far ampülü patlamış farları açtığımda soldan ışık gelmedi..Ben de yine forumda okumuştum ön far değişimi için tampon iniyor diye ve tırstım bir an..Neyse bir oto elektrikçisi buldum ve adama sol far ampülünü değiştirmek istiyorum dedim,tabi abi hemen yaparız dedi ve şaşırdım:) Adam max 1 dk içinde baya kendi eliyle eskisini söküp yenisini taktı gözümün önünde..Şimdi bunu okuyorum da ne habere inanabiliyorum ne de gözümün önünde yapılan değişime

Ama boşverin Megane'ı heryeri plastik,çarparsan ölürsün,içinden heryerden ses geliyor,çamurlukları bile plastik biri değse kırılır,sürüş pozisyonu AS950 gibi,rakiplerinden VW grubu araçların tam 278 ışık yılı gerisinde bir teknolojiye sahip,hatta forumdan laf ebesi birisi gariban arabası demişti doğrudur haklıdır nefesim kokuyor açlıktan,6 aydır giyecek bir t-shirt bile alamadım kendime Vurun Megane'a

Atiyba ben megane mıza beyaz ampul aldım bir çift 10 dakikada taktım.Ne tamponu söktüm,ne lastigi,ne lastigin oradaki kapagı söktüm.El becerimle direk far arkasından ulaştım ampule.Video yu izleme geregi bile duymadım.45 Dakikada 15000 km bakımı yapılır.Gereksiz açılan bir konu.

• bence de ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: LENCER
    Gereksiz açılan bir konu.

iyi güzel diyorsun da fifth gear seyredilen bir program, testleri de genelde mantıklı olur, az çok güvenirim.. araçların eksikliklerini söylerler markasına bakmaksızın. konuyu açmasam aklımda megan'ın bir ampulünü değiştirmek 45 dakika sürüyor şeklinde kalacaktı. atiyba ve senin yazdıkların öyle olmadığını gösterdi. çok daha kolay değişiyormuş, öğrenmiş olduk. ilk mesajdada yazdım zaten tüm meganlarda böyle mi, türkiye'de durum/servis fiyatları nasıl diye. madem sen gereksiz görmüşsün bir dahakine konu açmaz, körü körüne kabul ederiz televizyonda verilen bilgiyi merak etme

• Mercedes in ürettiği Smartlarda da aynı şey geçerli...Tamponu söküyor servis.

Ufak bir olayla renault u yerlere vuranlara
  • quote:

Makara yapıyorum Serhatım..Hastasıyım da şu marka fanatiklerinin onlar saçma sapan b*k atmadan ben yazayım dedim:)

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Hamallık bilem yapıoruz kanx
  • enteresan
  • Tekerlekle ne alaka onu çözemedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: rabies

quote:

Orjinalden alıntı: LENCER
    Gereksiz açılan bir konu.

iyi güzel diyorsun da fifth gear seyredilen bir program, testleri de genelde mantıklı olur, az çok güvenirim.. araçların eksikliklerini söylerler markasına bakmaksızın. konuyu açmasam aklımda megan'ın bir ampulünü değiştirmek 45 dakika sürüyor şeklinde kalacaktı. atiyba ve senin yazdıkların öyle olmadığını gösterdi. çok daha kolay değişiyormuş, öğrenmiş olduk. ilk mesajdada yazdım zaten tüm meganlarda böyle mi, türkiye'de durum/servis fiyatları nasıl diye. madem sen gereksiz görmüşsün bir dahakine konu açmaz, körü körüne kabul ederiz televizyonda verilen bilgiyi merak etme

Tamam kızmayın şöyle söyleyeyim ön motor kaputu megane II nin kısa kibar bununla alakalı.

• Bir keresinde arkadaşın Megane'ın farı sökmeye çalışmıştıkta hiç aklımıza gelmemişti tekerleğin orada olacağı. Sonuç olarak değiştiremedik.

Peki sinyal içinde aynı şey geçerlimi?
  • hehehe her zman derim wv
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Bir keresinde arkadaşın Megane'ın farı sökmeye çalışmıştıkta hiç aklımıza gelmemişti tekerleğin orada olacağı. Sonuç olarak değiştiremedik.

Peki sinyal içinde aynı şey geçerlimi?

Ewet direksiyonu tam sag yada tam sola çevirerek kapagı çıkarıp sinyali çıkarabilirsiniz.
  • quote:

......
    ...
    ..
    Ama boşverin Megane'ı heryeri plastik,çarparsan ölürsün,içinden heryerden ses geliyor,çamurlukları bile plastik biri değse kırılır,sürüş pozisyonu AS950 gibi,rakiplerinden VW grubu araçların tam 278 ışık yılı gerisinde bir teknolojiye sahip,hatta forumdan laf ebesi birisi gariban arabası demişti doğrudur haklıdır nefesim kokuyor açlıktan,6 aydır giyecek bir t-shirt bile alamadım kendime Vurun Megane'a

golf vs megane - değişik bir yarış

golf vs megane - değişik bir yarış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 11 Eylül 2008; 10:41:16 >

• Cok ilginc,
    Sunucu 53 saniyenin bir kısmında konusuyor.Artık direkt yapsa nolur acaba.
    Tamirciye gelirsede adamın bundan sonra megane görecegini sanmıyorum.Belki de meslegi bile bırakır.
  • İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 14 Mayıs 2011; 13:04:16 >
  • Belki anlayan anlamayan değiştirmeye kalkmasın deyi zorlaştırmışlardır.
  • Servise mahkum etme stratejisi olabilir :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.