Şimdi Ara

golf vs megane - değişik bir yarış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • git reno servisine 2 dk da deistirsinler onlarin beceriksizliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_bulls

gördümde bu kadarınada pes

megan aracımın ön parklarını xenonla aynı olsun diye beyazlarını aldım servisdeki usta kaputu açtı ben faturamı almaya gittim geldiğimde usta arabanın yağına bakıyodu bunlar beceriksiz

ustaya sordum nerden değiştirdin diye çünkü kılavuzda tekerleğin ordan sökün diyodu bende tekerleğin ordan sanıp ilk denememde başarılı olamamıştım onun için servise gitmiştim farın orda elini sokup değiştirdiğini söyledi

Video yalan. Daha doğrusu biraz şov amaçlı. Tekeri söküp takmak tamamen şova yönelik. Videoyu izledikten sonra merak ettim denedim 3-4 dakkada değiştirilebiliyor. Neyse iyi oldu en azından denemiş oldum. Fransızların eğlence anlayışı da böyle, sıkıcı golften iyidir

• bizim araçlar da ariza olmaz ondan uzağa koymuşlar wv nin ampüller dakka başı arıza çıkaracak sinsten olmaliki eziyet olmasin demişlerdir.

birde tr üretim olunca güvenlik ön planda mazallah millet farı çalıp götürmesin diye

o değiştirenin salakliği 2 dk da değiştiriilir yoksa

siz woswosa fazladan paraları akıtmaya devam edin sanki bmw ferrari ikiside ayni araç üstelik hem alirken pahalı hem serviside güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 7 Kasım 2008; 4:53:04 >
  • gercektende meganın ampülü zor değişiyor ama süre olarak değil tabi tekerleği tam sağ yada sol yapıp oradan elinizi kolunuzu ön tarafa dogru sokup ampülü tam olarak göremeden elinizle tutup cıkarmak zor bi iş üstünü başını kirletiyor. tabi bu durum öle 45 dakika süren lastigi soktüren bi işkence durumu değil bilmeyen adam için 5 dk bilen için 2 dakikada bitirilebiliyor ama ampülü cok daha kolay değişen arabalar oldugu için meganeların ampül değişimi biraz daha sıkıntılı denilebilir.
  • oha
  • o programda o ampulu degısen adam usta degılmıs demekkı
    verın bana 30 sn de degısmezsem bır sey bılmıyorum demek
  • Bir hort yapalım da neşemizi bulalım. Bakalım millet neler yazacak.
  • iyide Megane 2 lerin ampülü davlumbazın içindeki kapak açılara gayet rahat değiştiriliyor. Tampon falan sökülmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Bir hort yapalım da neşemizi bulalım. Bakalım millet neler yazacak.

geçen de tartışıldı salak saçması tamamen şov amaçlı bir video amacınız nedir anlayamadım

http://resim.donanimhaber.com/m_48912665/mpage_1/f_/key_//tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

Megane II nin far ampülü değiştirmesi ile ilgili videolarda var.
    İzleyin anlayın teknolojisini Renault nun.

Megané II'nin far ampulü direksiyonu tam kırdıktan sonra tekerleğin önünde çamurluğun içindeki kapaktan kolayca değişiyor... bilene, becerebilene ve anlayana...

Ayrıca Mitsibushi Colt'ta da bu şekildedir

http://forum.donanimhaber.com/m_26320041/tm.htm

9 Eylül 2008
    quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Daha yeni 10 gün önce Megane aracımın sol far ampülü patlamış farları açtığımda soldan ışık gelmedi..Ben de yine forumda okumuştum ön far değişimi için tampon iniyor diye ve tırstım bir an..Neyse bir oto elektrikçisi buldum ve adama sol far ampülünü değiştirmek istiyorum dedim,tabi abi hemen yaparız dedi ve şaşırdım:) Adam max 1 dk içinde baya kendi eliyle eskisini söküp yenisini taktı gözümün önünde..Şimdi bunu okuyorum da ne habere inanabiliyorum ne de gözümün önünde yapılan değişime

7Kasım 2008
    quote:

Orijinalden alıntı: der Rebell

Video yalan. Daha doğrusu biraz şov amaçlı. Tekeri söküp takmak tamamen şova yönelik. Videoyu izledikten sonra merak ettim denedim 3-4 dakkada değiştirilebiliyor. Neyse iyi oldu en azından denemiş oldum. Fransızların eğlence anlayışı da böyle, sıkıcı golften iyidir

10 Eylül 2008
    quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Atiyba ben megane mıza beyaz ampul aldım bir çift 10 dakikada taktım.Ne tamponu söktüm,ne lastigi,ne lastigin oradaki kapagı söktüm.El becerimle direk far arkasından ulaştım ampule.Video yu izleme geregi bile duymadım.45 Dakikada 15000 km bakımı yapılır.Gereksiz açılan bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif
    quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper
    Bir hort yapalım da neşemizi bulalım. Bakalım millet neler yazacak.

geçen de tartışıldı salak saçması tamamen şov amaçlı bir video amacınız nedir anlayamadım

Ben Renault'a bok atmak için bu videoyu bile ciddiye alıp saçma sapan şeyler yazarak karalama yapmaya çalışanlara gülüyorum. O yüzden up yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.