Şimdi Ara

GOLF4 1.6 COMFORTLİNE MI 1.8 HİGHLİNE MI ? ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 tane 1.8 var hocam şu an Anadolu tarafında kısmetse satılmazsa ay sonunda onu alacağım fiyattada anlaştık bakalım Hayırlısı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad dediğinde çok Haklısın millet sapıtmış olmayacak rakamlar istiyor ya adama diyorsun Aracın 200 km üstü kazalı değişeni var boyası var olmuş 16 Yaşında neden bu fiyat diyorsun aracım temiz git daha iyisine bak diyor öldürür müsün sabaha mı bırakırsın ya valla hocam uzak durmak konusunda neden uzak durayım açıklarsan sevinirim fiyat konusunda şiyorsan o anlaşılır bir şekilde normal rakamlara alınır başka bir sebep varsa dinlemek isterim ?

• vahit92 kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır özel bir sebebi yok. Tamamen fiyat konusu, he şu da var golf 4 ler kimlerin altında nasıl kullanıldı bu da çok önemli, sonuçta aşağı yukarı kullanıcı tipler belli. Hepsi demiyorum ama çoğunlukla zibidi kılıklı insanların altında bu arabalar özellikle de golf 4 5 ve civic 90 2005 arası. Alırken çok dikkatli olmak gerekir yoksa gerçekten lanet okursun aldığın güne. Bana sorarsan yine söylüyorum tanıdık olmadığı sürece bu tip arabalardan uzak durmak ruh ve sinir sağlığı açısından önemli. Gerçekten hakkıyla temiz kullanılmış mı buldun, o da en az 4 5 bin fazla ister.

• Evet hocam a dan z ye haklısın gerçekten fakat bu söylediğin her araç hakkında geçerli Gençler'in Altın'da yorulmuş heryeriyle oynanmış araba asla alınmaz istediği kadar istesin veren çıkmayacağı için avucunu yalar :)

• vahit92 kullanıcısına yanıt
    Tercih senin usta. Dedigim gibi 1.6 kullaniyorum. 1.8 olsaydi onu alirdim. Fark yok gazda. Daha guclu oldugundan az bile yakabilir

• Aynen hocam herkesin yorumu o yönde 1.8 kasaya güçlü geliyor daha az yakıyor hem Donanım olarak ta daha iyi dijital klima vs var her Açıdan 1.8 candır var işte bir tane fiyat konusunda 20 bin liraya anlaştık kısmetse alacağım

• Eski bir Golf4 kullanıcısı olarak, 1.6 Pasific donanım öneririm. Comfortline dan daha iyidir hem görünüş hem de donanım olarak.

Bu da benim eski Golf'üm.

GOLF4 1.6 COMFORTLİNE MI 1.8 HİGHLİNE MI ? ACİL YARDIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    hocam Aracın çok güzel ama Pacific çok pahalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.