Arkadaşlar merhabalar herkese iyi forumlar son 2 aydır piyasayı yoğun bir şekilde araştırmaktayım hem fiyat olarak hemde forumlarda yorumlara bakmaktayım öğrenciyim bütçem 20 bin lira şimdiki planım uzun yıllar sorunsuz binebilecegim bir araç satın almak aklıma yatan en iyi donanıma sahip araç Golf4 hem genç işi yaşıma hitap eden hemde gösterişli olması fakat kafam biraz karışık durumda 1.6 mı 1.8 mi diye arasında gelip gidiyorum 1.8 highline donanım olarak çok iyi dijital klima vs işin kötü yanı piyasada çok fazla yamyam var 16 yaşında 200 bini geçmiş araçlara 25 bin küsür civarı para istemekteler lafı uzatmadan sizce hangi modeli almalıyım beni üzmeyen yakıtı normal seviyede olan golf4 arıyorum varsa tavsiyeleriniz lütfen benimle paylaşın şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)
O paraya verecekleri golf4 sanayiden çıkmaz, Mazda Lantis 323f donanımdan yoksun fakat spor görünümlü aynı zamanda sorunsuz bir araç. Temizini 17-18e bulursun
Cyclone001
kullanıcısına yanıt
Baktım hocam o araçlara hiç hoşuma gitmedi baktığım araçlar zaten 0 masraflı her şeyi yapılmış sadece gazımı koyup binecegim zaten bir kere başım yandı araç mevzusundan ikinciye olmaz ekspertize sokup bir kaç ustaya gösterip öyle alacagım araba
Öyleyse 1.6 öneririm. 1.8 öğrenci adamı zorlayabilir ve satarken de 1.6 kadar hızlı gitmez
Cyclone001
kullanıcısına yanıt
Evet hocam ülkemizde verginin korkusundan 1.8 kimse almıyor satarkende piyasası biraz ağır halbuki çok yakmıyor 1.6 ile aynı ama 1.8 Donanımı daha gösterişli Değil mi ?
Hocam eski araçlarda 1.6 1.8 vergi farkı çok olmaz ama 1.6nın yakıtı kesinlikle daha az olur. Donanım farkı da dediğiniz gibi az değil. Satarken değer kaybı olursasıkıntı değil geç satsam da önemi yok beklerim ve 5-10 kuruş varsın çok yaksın diyorsanız tercih edilebiiir. Ama 1.8deki performansı ve donanımı da unutmamak lazım :)
Cyclone001
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle kardeşim Ağzına sağlık valla :) şu an bakıyorum da 25-23 arası 1.8 ler bu piyasaya ne oldu böyle anlam veremedim ya
quote:
Orijinalden alıntı: vahit92
Aynen öyle kardeşim Ağzına sağlık valla :) şu an bakıyorum da 25-23 arası 1.8 ler bu piyasaya ne oldu böyle anlam veremedim ya
Arkadaşlar deli olucam adam 1.8 highline ye 25 milyar istemiş 1999 model noluyor bu insanlara anlamıyorum 3 değişenli hemde
quote:
Arkadaşlar deli olucam adam 1.8 highline ye 25 milyar istemiş 1999 model noluyor bu insanlara anlamıyorum 3 değişenli hemde
Alıntıları Göster
şuanki piyasada 2.el almak çok saçma geliyo 99 model araca 25000 nedir yav
quote:
3/4 bin daha koyabilirsen 2005/2006 polo alabilirsin çok güzel araba hemde daha yeni ögrenci olarak güzel gider bence
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
şuanki piyasada 2.el almak çok saçma geliyo 99 model araca 25000 nedir yav
Alıntıları Göster
20 bin tl golf4 kasa yok 23 bin tl ve 28 bin tl arası
1.8 yerine 1.6 al bence yakıt konusunda
ikinci elde cıkartmak icin zarar etmezsin
doviz artarsa daha yukarı cıkar fiyatları
sağlam araçtır kaza konusunda yol tutus iyidir ve donanımı yuksek
Rapid Step
kullanıcısına yanıt
Sorma başkan ya fiyatlar almış başını gidiyor etmez diyorum adama ya etmez abi 25 milyar ne ya 99 model araba noluyor
Ne yazıkki üstad nakit bu kadar Polo küçük ya golfler daha tatlı duruyor
Baskan1111
kullanıcısına yanıt
Ne demek yok ya ? Ne ki abi bu altın mı Allah Aşkın'a bırak o şerefsizleri ederi bu Aracın 18-19 1.8 daha az yakıyor denedim ben
quote:
Ne demek yok ya ? Ne ki abi bu altın mı Allah Aşkın'a bırak o şerefsizleri ederi bu Aracın 18-19 1.8 daha az yakıyor denedim ben
1.6
Hocam aceleniz yoksa secimi bekleyin derim herhangi parti tek basina iktidr olursa dolar düşer 0 araba fiyatları dusunce 2.el piyasasıda düşer şuan piyasa ateş pahası
Aynen kardeşim inşallah Dediğin gibi olur şu an beklemedeyim
Sakarya da adamın birisi 2001 model 1.6 comfortline deri koltuk otomatik vites sunrooflu aracı çok temiz gerçekten değişeni Kazası yok 200 bin km de tutmuş 27.500 tl istiyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu milleti sonra biz mezRcı oluyoruz
Yok yahu alma 1.6. Dinleme milleti. 1.8 daha iyi secenek olur. Tuplu olmayacak mi bu araba? 1.6 ile 1.8 arasinda atla deve kadar fark olmaz. Ben alacak olsam 1.8 alirdim. Donanim farki da var hem.
Yerinde olsam İkinci el vw den özellikle de golf den uzak dururum millet sapitmis. Araba almadan önce 5 6 ay baktım 5 kasalara saçma sapan fiyatlar hep, aklı başında bur tane insana denk gelmedim ve vazgeçtim golf den. Tanığın birinde focus vardı onu aldım kafam da rahat. Varsa çevrenizde tanıdık istediğin arabaya yakın arabası olan biri gidin onu alın. Şu zamanda pazardan, malum siteden, galeriden araba alınmaz hele ki golf,civic, focus, vs gibi sportif arabalar hayatta...