Ben Galatasaraylı'yım içimde bir his var yenileceğimizi söylüyor aklımdan geçen skor ise 0-2 Tabata ve Nihat atacak golleride bence ama böyle olmazsa Galatasaray için skoru söyleyeyim; 4-1 Keita, Kewell ve Elano atar.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: MaGNuM1
La ne derbisi bırakın ya
Beşiktaş önümüzdeki şu 2 maçta (Gs_Manchester) 6 golden fazla yer gibi geliyor
Kabul olmayacak duaya amin deme sende.
yanılıyorda olabilirim
Bjk+panathinaikos'dan 6 gol yemeyinde Bu kadar kendinizden emin konuşmayın hiçbir zaman
eminim rijkaard bile kesin kazanırız demiyodur
ne gulerım yenılırse galatasaray
Puhahahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: mustang
ne gulerım yenılırse galatasaray
Puhahahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: denyc
evet arkadaşlar yarın gece atacağımız golleri konuşalım, sizce kim kaç gol atacak ? yeneceğimiz bariz o konuya hiç değinmiyorum bile, sizce kaç farklı skorla yeneriz ? bence en az 3 farklı skorla yenicez, geçen yıl o kadar kötü olmamıza rağmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynadık beşiktaşla, gözlerimi kapatıp düşünüyorumda, keita, elano, baros, kewell, arda hepsinin birer gol atacağını düşünüyorum neyse söyleyeceklerim bu kadar, maç başlayana kadar tahminler yapalım bakalım en yakın tahmnler kimlerin olucak.
benim tahminim 4 0 biter, baros birden fazla gol atar keita ve ardanın mutlaka asisti olur, elano dudak uçaklatacak oyunlar kurar, kewell ise ayakta alkışlatacak bir oyun ortaya koyar
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
Baros 2, Keita ve Mustafa Sarp 1er tane atar..
lan Keita yaktın beni yüzümü kara çıkardın
quote:
Orijinalden alıntı: Yılan_Yılmaz
Bence skoru 3-0 a getirince futbolcularımız kendini daha fazla kasmaz.
Baros(2),Keita
Vay be ne tahmin yaparmışım . Sadece Keita da yanıldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme