Şimdi Ara

gom player güncellerken yandex sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yorgun olduğum bir an gom player güncellemesi yaparken yandex belasına kapıldım. bir türlü kurtulamıyorum. özellikle mozillayı mahvetti resmen. bütün şifrelerim, sık kullandıklarım, alışkanlıklarım hep orada, yeniden kaldırıp kurmak işime gelmiyor, ama kesin çözüm olacağını bilsem yaparım.eklentilerden yandex elementsi kaldırdım. c'de kullanıcılarda her yerde yandexi gördüğümde sildim. programlarda zaten görünmüyor. olmadık bir yere saklanmş bana gülüyor yandex. bir dakika öncesine kadar son derece verimli çalışan mozilla yamuldu resmen. çaresini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? teşekkürler.https://store.donanimhaber.com/72/3e/d0/723ed0f3a295b8c5fbae800936712da4.PNG
     gom player güncellerken yandex sorunu

• "AdwCleaner" ile tarama yap. Sonra regedit'ten YANDEX ile ilgili girdileri sil.
  • Bu tur belalar arkada calisan exe lerdir. Msconfig yapip baslangictan bilmesiginiz butun uzantilari kaldirin. Pcyi resetleyin. Ayrica gorev yoneticisinden suphelendigini dosyalari kapatin. Kapatmadan nerde olduklarina bakin. Sonra elle o dosyalari silin. Ayrica program fileste bi goz atin. Bilmedigini butun klasorlwri silin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor6129

cevaplar için teşekkür ederim.

Bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.