Şimdi Ara

Gomez ve arkadaşlarınaWolfsburg taraftarından büyük tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gomez ve arkadaşlarınaWolfsburg taraftarından büyük tepki

Bundesliga'da 9. hafta maçında konuk ettiği Bayer Leverkusen'e 2-1 mağlup olan Wolfsburg ekibinin taraftarları, karşılaşmanın ardından futbolculara tepki gösterdi.

Volkswagen Arena'da oynanan müsabaka sonrasında yeşil-beyazlı bir grup taraftar, takım otobüsünün çıktığı kapının önünde toplandı.

Wolfsburglu taraftarlar, futbolcuların yüksek ücretler kazanmasına rağmen sahada gereken mücadeleyi göstermedikleri ve alınan kötü sonuçlara tahammül edilemediği yönünde sloganlar attı.

Takımın performansından memnun olmayan taraftarlar, futbolcularla görüşmek istedi. Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Mario Gomez başta olmak üzere bazı oyuncular ise taraftarlarla konuşarak onları sakinleştirmeye çalıştı.

Alman ekibi, bu sezon Bundesliga'da oynadığı 9 karşılaşmada bir galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

http://www.ntvspor.net/futbol/gomez-ve-arkadaslarina-protesto-5814eb28c3159e1118c62c6a

• Mario Gomez zamanla gollerini atacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz Beşiktaş ile alakası olmayan haberleri Dünyadan Futbol bölümü var oraya açar mısın? Bize ne Gomez'in ve arkadaşlarının maruz kaldığı tepkiden?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Mario Gomez zamanla gollerini atacaktir

atsa ne olur takım küme düşecek
  • beter ol gomez. Beşiktaşa yaptığın beni bile sinir etti.

Gece yattığında gözünün önüne beşiktaş gelsin.

• adam darbeden dolayı gelmedi yaw

• Gomez döner yada dönmez, yerini dolduramadik kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seneye 2.ligde gol kralı olur artık

• Avrupa Liginde alti macta sifir cekmek istemiyordun Gomez pasa....noooldu??? Mustehak sana. Zerre acimam. Beter olun.

Donup gelmesin, asikalr limani degil Besiktas. FFP de yok, basar parayi kralini aliriz seneye.
  • Bu herifi unutun artık, verdik parayı, geldi, görevini yaptı gitti. alman'lar da duygunun d si olmaz, görev adamı bunlar, robot gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Avrupa Liginde alti macta sifir cekmek istemiyordun Gomez pasa....noooldu??? Mustehak sana. Zerre acimam. Beter olun.

Donup gelmesin, asikalr limani degil Besiktas. FFP de yok, basar parayi kralini aliriz seneye.

Zamanında Quaresma'ya da aynılarını söylüyordunuz

buraya gelince yine krallar gibi karşılandı adam,biraz realist olun,Gomez bugün ''Beşiktaş'a dönüyorum'' dese göbek atarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 31 Ekim 2016; 14:54:52 >
  • Cenk'in direkten dönen kafa topu ve karşı karşıya kaçırıdığı pozisyondan sonra uzun uzun boş duvarları seyrettim. Gözüm Gomeze daldı... Ulan mutluyduk be Gomez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 31 Ekim 2016; 15:17:18 >
  • Gomez dönmez unutun artık.
  •  Gomez ve arkadaşlarınaWolfsburg taraftarından büyük tepki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Avrupa Liginde alti macta sifir cekmek istemiyordun Gomez pasa....noooldu??? Mustehak sana. Zerre acimam. Beter olun.

Zamanında Quaresma'ya da aynılarını söylüyordunuz

buraya gelince yine krallar gibi karşılandı adam,biraz realist olun,Gomez bugün ''Beşiktaş'a dönüyorum'' dese göbek atarsınız

Donmesine ben degil teknik heyet ve yonetim karar veriyor. BEnim taraftar olarak gorusum, HAYIR GELMESIN. O buyu bozulduktan sonra tekrar olmaz.

Q7 bir sekilde sembol olmus bir oyuncu (begenen begenir yada begenmez), Gomez gorev adamiydi otesi degil.

Benzer paraya alternatifleri gelsin ona gonbek atariz, ama Gomez'in donusune degil...

• Averaj takımı olmak istemem. Üstte hoş olmayan bir iki mesaj var ama Allah var iyi güldüm

• gomez'in beşiktaşa gelmesinin tek bir sebebi vardı almanya milli takımına seçilmek,daha fazla forma şansı bulabileceği ve daha fazla gol bulabileceği seviyesi düşül bir lige geldi bu yüzden.Bu şey gibi ygs/lys kazanmak için istemeden ailenizin gönderdiği cemaat dershanesine gitmek gibi,sınavı kazandığınız dakikada onlarla işiniz biter gomezin olayıda o şekildeydi.Şimdi adam amacını gerçekleştirdi ve kendi ülkesinde kısmen başarılara doymuş şekilde iyide para kazanarak yaşamına bakıyor.Ben size söyliyeyim bu sezon sizde oynasaydı geçen seneki performansı göremezdiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.