Şimdi Ara

Gomis mi yalancı Medyamı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yani bende aşağı yukarı onu demek istiyorum madem iyi performans gösterdim diye zam istiyor. puan başı bonusu kalksın gol bonusu gelsin. geçen sene 29 attıysa bu sene 30 atsın 3.3 maaşı var atıyorum 4.5m mu istiyor yıllık. 30 gol atarsa versinler 1.2m bonusu maaşı 4.5 olsun.

4 büyüklerde bir oyuncunun 30 gol atması demek o takımın şampiyonlu demek aşağı yukarı. ama yok kabul etmiyosada göndersin. bu takım sanki ilk defa gomisle şamp oldu algısı yaratmaya gerek yok. bir gomis gider bir gomis gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Hemen bir çırpıda adamı silmeyin arkadaşlar. Siz de olsanız bir şansınızı denersiniz.

Arka planda ne döndüğünü bilmiyoruz. Belki ciddi transfer teklifi geldi adamı göndermediler. Misal bonservisine çok düşük ama maaşına çok yüksek teklif gelmiştir. Adam gitmek ister ama bizimkiler bırakmaz. Adam o zaman maaşımı yükseltin der.

Yada sadece menajerinin halt etmesidir. Belki tutar diye şansını deniyordur.

Yönetim yaşının 33 olduğunu ve gönderilirse daha iyisinin alınamayacağını biliyor. Yani artısı da büyük eksisi de büyük.
    Zam olmazsa maçta oynamam demek şansını denemek değildir hocam. Maaşı yükek bonservis düşükse gelirsin farkı ben veriyorum dersin. Yada şu kadar alacağımdan vazgeçiyorum dersin. Fubtolcular köle değildir ayağına ya da canı daha çok para istedi diye klüpler ceza çekmek zorunda değil.

Ki bu yaştan sonra kimse gomise 3 milyon vermez, gider fransanın köy takımında 1 milyona oynar beğenmezse.

• Gomis'in menajeri, geçen sene sözleşme yaparken düşük paraya imza attık, yönetim bize, "mali kısıtlamalar var, bu sene böyle imzalayın, şampiyon olursak seneye iyileştirme yaparız diye söz verdi." demiş.
  • Piyasa yapmışken son kontratı ı sağlam yapma derdinde ne iki yüzlü adammış geçen yıl para ile işim olmaz deyip bu sene takımı sabote ediyorsun imkan olacak futbol hayatını bitireceksin.

UEFA da takımların elini kuvvetlendirmeli futbolcuların elinde maymun oluyoruz resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu haberi yeni gördüm suç tamamen medyanın üfürmesi değil yani

• Gomis boş bir adam Forvet değil attığı çoğu golü arkası attırdı doğru düzgün bir payı yok anca penaltı kaçırır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorazanPower

Gomis boş bir adam Forvet değil attığı çoğu golü arkası attırdı doğru düzgün bir payı yok anca penaltı kaçırır
    Üstad bu kaçıncı seviye nankörlük
  • Türk medyasının insanları yalan yanlış haberlerle manipüle etmeyi ne kadar iyi yaptığını hepimiz biliyoruz. Yönetim çıkıp açıklama yapmadıkça bu haberlere inanmam. Ha yönetim çıkar açıklama yapar , Gomis’in zam talebi oldu der o zaman hemen gönderilsin Gomis. Bu konu çok can sıkıcı oldu artık birilerinin bir açıklama yapması lazım.

• AXU kullanıcısına yanıt
    Nankörlük ile ne ilgisi var anlamadım? Geçen sezon da hep söyledim şimdi de hep söylüyorum. Gomisin attığı tüm golleri tek tek izle. En az 20 golü arkası attırdı, en büyük pay da Rodrigues'te. Hatta öyle asitleri var ki topa dokunsa kendileri gol atabilecek derecede. Çoğu zaman topu forvet harici aldığında hemen geriye pas veriyor, ileriye dönük bir şey yapamıyor. Çoğu zaman fazla ağır kalıyor. Futbolculuğuna ve attığı gollere karşı bir lafım yok, helal olsun çoğu basit denecek goldü bakın hepsi demiyorum çoğu diyorum. Kişilik olarak da çok iyi bir futbolcu. Basında çıkıp duran da zam istiyor vs. gibi haberlere alıştık artık, nedense Galatasaray'da kim istikrar sağlasa basın bir şeyler uyduruyor. En yakın örnek iste Ankaragücü maçı sonrası Fatih Terim'e sorulan yönetimle aranız bozulmuş gibi saçma bir soruydu ki Fatih Terim ben farklı bir dünyada mı yaşıyorum diyerek cevabını verdi. Dediğim gibi Gomis karakterine ve futbolculuğuna hiçbir şey diyemem dediğim tek şey bir forvetin karşılayacağı her şeyi karşılayamıyor çok ağır kalıyor ki bunu da Kadıköydeki 2 tehlikeli fırsatında topu saçma sapan yerlere attığıyla örneklendirebilirim. Değil gol krallığı 100 gol atsa ve 90 küsürünü de çok bariz şekilde asist yardımıyla kolayca atmış olsa yine aynı şeyi söylerim. Bir Drogba bir Elmander bir Baros olamayacak fakat tabi ki de o da Galatasaray'ımızın efsanesi olacak. İyi forumlar, 🌟 🌟 🌟 🌟.

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    hocam Gomis'i stadda canlı izledin mi hiç?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.