Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King Lark

Arkadaşlar gömlek üstüne giyilecek güzel ceket ler olan bir yer söyleyin fiyatlar fazla uçuk olmayan

ykm lere bak bruno vs 100 liraya ceketler bulabilirsin, kiğili da bulamassın blazer yok diye biliyorum. sarardan alabilirsin kaliteli gömlekler indirim zamanlarında onun dışında network vs bakma bile 500 TL den başlar genelde

oduncu gömleği arıorum bende guzel bişi bulursam alıcam Levis de vardı ama bakamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

quote:

Orijinalden alıntı: King Lark

Arkadaşlar gömlek üstüne giyilecek güzel ceket ler olan bir yer söyleyin fiyatlar fazla uçuk olmayan

ykm lere bak bruno vs 100 liraya ceketler bulabilirsin, kiğili da bulamassın blazer yok diye biliyorum. sarardan alabilirsin kaliteli gömlekler indirim zamanlarında onun dışında network vs bakma bile 500 TL den başlar genelde

oduncu gömleği arıorum bende guzel bişi bulursam alıcam Levis de vardı ama bakamadım

Teşekkür ederim hocam bakacağım dediğin yerlere umarım istediğim gibi spor ceketlerden bulurum

•  Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

az önce söyledim

• Benim istediğim tarzda gömleği buradakiler belki bulur, unnatural history diye cnbce de olan bi dizi var, oradaki bas rol oyuncusu yakasiz, ince, rengarenk değişik gömlekler giyiyor bilen varsa ne tür gömlek bunlar
  • Dockers gömleklerden başka gömlek giymem genelde.
  • da facto geçen sezon çok iyiydi bu sene çok basit modeller çıkarmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

az önce söyledim

mavi beyazı sevdim..

• quote:

az önce söyledim

mavi beyazı sevdim..

• Düğün için kumaş pantolunun üstüne Dar kesim sportif gömlek giyilir mi ?

kundura ayakkabı + Sportif gömlek + kumaş pantolon
  • Gömlek siritmiyosa giyilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

oduncu gömlekleri güzel oluyor

çakması benzeri var mıdır bunun

• Severim gömleği

Koton,Lcw,Collezione mağzalarında güzel gömlekler var gerçekten.Ayakkabı dışında marka takıntım yoktur.Güzelse ve yakışırsa giyerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

içinde ufak tefek durmuşum beni küçük göstermiş bayağı bol.. ama seviyorum bu gömleği

şurdaki gömleklerde güzel bruno marsınki özellikle

hocam sende de minyon tiplisin yaşlandığın belli olmayacak ama bir karizman var yani bunu söylemek istiyorum.cast ajansına yazılmıştın zaten herhalde yazılmadıysan yazıll :D :D

yok aslında gömlek bol geldiğinden öyle geliyor 1,76 boyundayım bol giyinmeyi seviyorum ajansa kayıtlı değilim hiç zamanım olmuyor çalışmaktan ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 13 Mayıs 2011; 12:47:12 >

sarışın kısa saçlı cocugun gömlekleri cok güzel bunları nerede bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

az önce söyledim

mavi beyazı sevdim..

3'ü de güzel bence. Tam tarzımı ifade ediyor...

• Ceket tavsiyesi isteyen arkadaşlara şunları söyleyebilirim.

Kiğılı'nın ürünleri çok kalitesiz. Pazar malı alın daha iyi. Ama Abdullah Kiğılı diyorsanız o kaliteli. D'S damat'ta da nano kumaş yok. O da gün içinde çok çabuk kirlendiğinden pratik olmuyor.

Fabrika, Beymen Business, Network tavsiye ederim. Outlet mağazalarda sezon sonunda uygun fiyatlara bulunabiliyor. Boyner'deki indirimleri de takip etmenizi öneririm.

Gömlek konusuna gelirsek, ben işyerinde KİP'in slimfit gömleklerini giyiyorum. Adamlar gerçekten çok şekil gömlekler yapıyor. Sezon sonu indirimleriyle 50-60 TL'ye alınabiliyor. Sezonda 110-120 TL.

Bu arada, KİP'in gömlekleri %100 pamuk olduğu için kazanlı ütüye de bütçe ayırmanızda fayda var. Diğer türlü hem zor ütüleniyor, hem de ütü sırasında kumaş yıpranıyor. Kazanlı ütüleri tuzlu buluyorsanız polyester karışımlı kaliteli gömleklere bakın derim...

CCS'nin gömlekleri de çok kalitesiz. Ondan da uzak durun derim. Renk atıyor ve yıkama hatası deyip işin içinden çıkıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 13 Mayıs 2011; 23:11:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Ceket tavsiyesi isteyen arkadaşlara şunları söyleyebilirim.

Kiğılı'nın ürünleri çok kalitesiz. Pazar malı alın daha iyi. Ama Abdullah Kiğılı diyorsanız o kaliteli. D'S damat'ta da nano kumaş yok. O da gün içinde çok çabuk kirlendiğinden pratik olmuyor.

Fabrika, Beymen Business, Network tavsiye ederim. Outlet mağazalarda sezon sonunda uygun fiyatlara bulunabiliyor. Boyner'deki indirimleri de takip etmenizi öneririm.

Gömlek konusuna gelirsek, ben işyerinde KİP'in slimfit gömleklerini giyiyorum. Adamlar gerçekten çok şekil gömlekler yapıyor. Sezon sonu indirimleriyle 50-60 TL'ye alınabiliyor. Sezonda 110-120 TL.

Bu arada, KİP'in gömlekleri %100 pamuk olduğu için kazanlı ütüye de bütçe ayırmanızda fayda var. Diğer türlü hem zor ütüleniyor, hem de ütü sırasında kumaş yıpranıyor. Kazanlı ütüleri tuzlu buluyorsanız polyester karışımlı kaliteli gömleklere bakın derim...

CCS'nin gömlekleri de çok kalitesiz. Ondan da uzak derim. Renk atıyor ve yıkama hatası deyip işin içinden çıkıyorlar.

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Ceket tavsiyesi isteyen arkadaşlara şunları söyleyebilirim.

CCS'nin gömlekleri de çok kalitesiz. Ondan da uzak derim. Renk atıyor ve yıkama hatası deyip işin içinden çıkıyorlar.

güzel öneriler olmuş.. eyv hocam..

• gömlekçiler devam

bu hoşuma gitti hollster mağzası heralde türkiyede yoktur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.