Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

sarışın kısa saçlı cocugun gömlekleri cok güzel bunları nerede bulabilirim

Yardım edicek yokmu

süper

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

güzel bir konu olmuş!
    bendede 150 ye yakın gömlek var. (sektörde olduğum için)
    buradaki gömlekleride spor ve klasik olarak ayırmakta fayda var
    bende daha çok düğmeli yaka giymeyi seviyorum.
    gömleğinizi uzun süre giymek istiyorsanız 2 günden fazla giymeyin, yıkama sıcaklığına uyun, alırkende yaka ve manşetin çok sert olmamasına dikkat edin.

ben de düğmeli yaka tercih ediyorum, bir ben ve babamız sanıyordum bu tarz gömlek seven
    birkaç saat sonra gömleklerimin ssini koymayı düşünüyorum(5 tane gömleğim var he, ler eki aklınızda çok yer tutmasın)

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Original
    beyaz gök mavizi yüzüne giderse açık pembe giyebilirsinde çeket acayip biraz pijama gibi duruo :D

@manyetizma valla ben hiç öyle gömlek görmedim avm lerde satılmaz. japon yaka ceket biliyorumda japon yaka gömlek varsa belki ortadaki gömleğe diolardır bimiyorum

hocam star tv nin anahaberde baglandigi urovision 1.sinindeki azeri erkektede vardi bu gomleklerden
  • @Awsful

Türkiye'de Hollister markası pek bilindik değil,o yüzden şimdilik Türkiye'de herhangi bir satış mağazası bulunmamakta.
    Ancak Merter'de yada malum sitelerde Hollister markasının imitasyon ürünlerine rastlayabilirsiniz.
    Sitesi üzerinden Türkiye'ye satış yapılıyor mu bilemiyorum,araştırmanız lazım.

@NidderuN

Hocam,gömlek t-shirt yada atlet üzerine değil de çıplak tene daha çok yakışmakta.O yüzden belirttiğiniz t-shirt üzerine gömlek tavsiyesi bulmanız biraz zor.
    Ancak siyah baskılı t-shirt üzerine,siyah rengi belli edecek sarı yada kırmızı gömlek tercih edebilirsiniz.
    Siyah üzerine siyah gömlek kendisini belli etmez,daha açık renklerde hoş durmaz.

@Betonaoturmaüsütürsün

Koton'un yazlık gömlekleri yıkanma talimatlarına uyulduğu sürece oldukça uzun ömürlü.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
    Koton haricinde Mudo'ya da göz atabilirsiniz.

Profil bilgilerinize göre 19 yaşındasınız.Aslında tam olarak takım elbisenin yakışacağı dönem ancak malum,aileler hala giyim konusunda kendilerince en uygun olan şeklinde yönledirme yapıyorlar.
    Almış olduğunuz blazer ceket aslında tam olarak spor bir ceket değil.
    Ancak düğünlerde kullanım açısından ideal.
    Düğün olduğu için beyaz gömlekten başka gömlek bakmayın.Düz,slim fit bir beyaz gömlek oldukça iyi duracaktır.(Bkz;Koton,Avva,Mudo)
    Pantolon olarak dilerseniz ceket renginde kumaş pantolon bakabilirsiniz.Yada siyah yada antrasit kot tercih edebilirsiniz.Tabi aşırı şekilde taşlanmış olmamasına ve modelli olmamasına dikkat edin.(Bkz;Koton,Avva,Tommy Hilfiger)
    Ayakkabı olarak kolej tipi siyah süet ayakkabılara yada parlak deri ayakkabılara bakabilirsiniz.

• @R0ME
    Teşekkür ederim.Varmı Ankara için bir mağaza öneriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Arkadaşlar, Yazın dayımın düğünü var ve düğünde takım elbise giymek istiyordum ama, "yaşın zaten 26-27 gösteriyor! Napıcan takımı?" dediler ve vazgeçtim Ancak bu şekilde brazzers mı blazzers mı neyse ceket aldım, ancak gömlek ve pantolon için henüz erken diyerek almadım. Sizce bu renk cekete nasıl gömlek ve pantolon gider? (sport olması tercihimdir)

klasik ama fit bir vücudun varsa gömlek-pantolon-ceket kesimleri güzelse, üzerine tam uyarsa, beyaz gömlek, siyah pantolon.. herkes aynı durmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Arkadaşlar, Yazın dayımın düğünü var ve düğünde takım elbise giymek istiyordum ama, "yaşın zaten 26-27 gösteriyor! Napıcan takımı?" dediler ve vazgeçtim Ancak bu şekilde brazzers mı blazzers mı neyse ceket aldım, ancak gömlek ve pantolon için henüz erken diyerek almadım. Sizce bu renk cekete nasıl gömlek ve pantolon gider? (sport olması tercihimdir)

klasik ama fit bir vücudun varsa gömlek-pantolon-ceket kesimleri güzelse, üzerine tam uyarsa, beyaz gömlek, siyah pantolon.. herkes aynı durmaz..

@ROME Sağol Söylediklerin çok mantıklı, bi bakıcam bulabilirsem

@photo_canon1, Ben kickboks ile uğraşıyorum. Vücudum fena değil Ancak biraz daha göbek ve kol kası yapmam lazım iyi durması için. Mesela colin's in siyah ve gri antrasit pantolonları var bende gerçekten harika Bi onlarla prova yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

güzel bir konu olmuş!
    bendede 150 ye yakın gömlek var. (sektörde olduğum için)
    buradaki gömlekleride spor ve klasik olarak ayırmakta fayda var
    bende daha çok düğmeli yaka giymeyi seviyorum.
    gömleğinizi uzun süre giymek istiyorsanız 2 günden fazla giymeyin, yıkama sıcaklığına uyun, alırkende yaka ve manşetin çok sert olmamasına dikkat edin.

ben de düğmeli yaka tercih ediyorum, bir ben ve babamız sanıyordum bu tarz gömlek seven
    birkaç saat sonra gömleklerimin ssini koymayı düşünüyorum(5 tane gömleğim var he, ler eki aklınızda çok yer tutmasın)

birde ben varım düğmeli yaka gömlek seven

• quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

quote:

sarışın kısa saçlı cocugun gömlekleri cok güzel bunları nerede bulabilirim

Yardım edicek yokmu

süper

pull and bearda vardı bunlardan frenk gömleği deniyo sanırsam

• devam beyler..
  • arkadaşlar sizce gömlek pantolonun içine sokulduğunda mı yoksa normal üstünde bırakıncamı daha gözel gözüküyor
  • gömlek giymeyi bende severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

arkadaşlar sizce gömlek pantolonun içine sokulduğunda mı yoksa normal üstünde bırakıncamı daha gözel gözüküyor

gömleğe göre ve giyilen pantolona göre değişir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 17 Mayıs 2011; 17:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

arkadaşlar sizce gömlek pantolonun içine sokulduğunda mı yoksa normal üstünde bırakıncamı daha gözel gözüküyor

benim terciğim pantolon içine sokulucak bir de güzelinden bir kemer bir de güzel bir saat tamamdır.
  • quote:

Buz mavisi gömlek, bej pantolon, siyah ayakkabı ve kemer iyi gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Buz mavisi gömlek, bej pantolon, siyah ayakkabı ve kemer iyi gider.

Hayal ettim şimdi nasıl olur diye, gerçekten gayet şık olur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gurci

arkadaşlar kendim konu açmıştım ama bir de buradan sorayım;

kardeşimin nişanı var haziranda, siyah blazer ceket içine giyebilceğim gömlek arıyorum. şöyle ne çok klasik olsun ne de spor. varsa böyle bir gömlek tavsiyelerinizi bekliyorum.

• hollisterin bir gömleği var bende sitesindeki laciver mavi beyaz olan kareli. bir iki sipariş daha geçtim yakında gelir. hollister abercrombie nin aynısı gbi bişey kesimleri modelleri çok benziyor. bir amblemleri farklı o kadar. abercrombie yee de felaket zam gelmiş. 75 dolardan aşağı birşey yok ( yüzde 8 vergi ile) abercrombie düşünenler bende önceden arıyordum bulamıyordum bir keresinde capacityde en alt katta bir mağaza var orada orjinal ürünleri mevcut. tabi imkanı olanlar sitesinden seçip alırsa daha iyi olur. gitti gidiyor gibi sitelerde eğer ki kampanya seri sonu vs ile aldılar ise ucuza gelebilr. aksi taktirde sitedeki fiyatlarla karşılaştırıp alırsanız iyi olur. örneğin abercormbienin kareli bir gömleği var uzun kollu sitede resmi var siyah beyaz onu 40 dolar gibi birşeye almışken şu an 80 dolarlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

hollisterin bir gömleği var bende sitesindeki laciver mavi beyaz olan kareli. bir iki sipariş daha geçtim yakında gelir. hollister abercrombie nin aynısı gbi bişey kesimleri modelleri çok benziyor. bir amblemleri farklı o kadar. abercrombie yee de felaket zam gelmiş. 75 dolardan aşağı birşey yok ( yüzde 8 vergi ile) abercrombie düşünenler bende önceden arıyordum bulamıyordum bir keresinde capacityde en alt katta bir mağaza var orada orjinal ürünleri mevcut. tabi imkanı olanlar sitesinden seçip alırsa daha iyi olur. gitti gidiyor gibi sitelerde eğer ki kampanya seri sonu vs ile aldılar ise ucuza gelebilr. aksi taktirde sitedeki fiyatlarla karşılaştırıp alırsanız iyi olur. örneğin abercormbienin kareli bir gömleği var uzun kollu sitede resmi var siyah beyaz onu 40 dolar gibi birşeye almışken şu an 80 dolarlarda.

geldiğinde fotoğraflarını görmek lazım..

• devam edelim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.