Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hollister'ın kendi mağazası türkiyede felan yok diye biliyorum. Olanlarıda genelde çakma maltepe pazarı yada sosyete pazarında felan satılıyo diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Geçen ay özel bir gece için bende KIĞILI'dan bu gömleği aldım.

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

gömlek güzel ancak ben kol manşetlerinin renginden pek hoşnut olmadım..
  • Mudonun gömlekleri üzerine tanımam.
  • @photo_canon1 Bu aralar kol manşetlerinin farklı bir renk olmasına takmış durumdayım. Düz renk almayı tercih etmiyorum. Sanki kollar katlandığında gömleği tamamlıyor.
  • Gömleği seviyorum fakat kısa kollu gömlek sevmiyorum.Uzun kollu gömleğin kollarını kıvırmak daha güzel geliyo.Zayıf olduğum için kısa kollu hoş durmuyo.
  • quote:

@photo_canon1 Bu aralar kol manşetlerinin farklı bir renk olmasına takmış durumdayım. Düz renk almayı tercih etmiyorum. Sanki kollar katlandığında gömleği tamamlıyor.

benimde var bir tane yakası ve kol manşeti farklı gömleğim. demek istediğim çok koyu bir renk tercih etmişler. keşke daha tatlı açık bir lacivert veya sade beyaz tercih etselermiş. ama zevkler ve renkelr tartışılmaz ayrıca gömleğin tamamını görsem belki bende beğenirdim. bilemiyorum. ama gömlek çok güzel. ona lafım yok. ben buradayım diyor yani güle güle giy
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

@photo_canon1 Bu aralar kol manşetlerinin farklı bir renk olmasına takmış durumdayım. Düz renk almayı tercih etmiyorum. Sanki kollar katlandığında gömleği tamamlıyor.

benimde var bir tane yakası ve kol manşeti farklı gömleğim. demek istediğim çok koyu bir renk tercih etmişler. keşke daha tatlı açık bir lacivert veya sade beyaz tercih etselermiş. ama zevkler ve renkelr tartışılmaz ayrıca gömleğin tamamını görsem belki bende beğenirdim. bilemiyorum. ama gömlek çok güzel. ona lafım yok. ben buradayım diyor yani güle güle giy

Fiklerin için teşekür ederim. Artık yazlık gömlek bakma zamanı geldi. Beyendiğim model olursa yine yorumlarınıza sunucam

• Şu şekilde düz çizgili bi gömlek almak istiyorum buna benzer bi gömleğe sahip olan var mı acaba yada bana bulabileceğim yerleri yazacak ?
     Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler
  • Limitsiz filminden sanırım bu görüntü
  • evet limitless filminden.
  • mesajım bulunsun
  • beyler yazın 35 derece sıcağında ne giymey idüşünüyorsunuz? Uzun kollu gömleğin kollarını 2-3 kat kıvırsak çok mu abes olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

beyler yazın 35 derece sıcağında ne giymey idüşünüyorsunuz? Uzun kollu gömleğin kollarını 2-3 kat kıvırsak çok mu abes olur ?

valla ben uzun koldan vazgeçmem.. kısa kol biraz garip geliyor bana.. gömlek dediğin uzun kol olmalı. ben kıvırmadan giyiyorum. zaten incecik gömlek. kısakoldan belki bir nebze daha fazla terletiyordur ama pek fark yok.
  • güzel konu takipteyim.
  • mesjaım bulunsun foto yükleyecem.benide ekleyin ilk mesaja
  • Benide ekle hocam marka takıntım yok daha doğrusu illa bundan olcak dediğim yok, beğendiğimi alırım dolabımda olanlar; Lee, Seven Hills, Lufian(Tavsiye ederim), diğer markasızlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

beyler yazın 35 derece sıcağında ne giymey idüşünüyorsunuz? Uzun kollu gömleğin kollarını 2-3 kat kıvırsak çok mu abes olur ?

dostum kıvırmak evet kötü durur ama onun içinde katlanmış düğmeli gömlekler onlardan alıcaz hem kısa şortlarla güzel oluo
  • devam...
  • Arkadaşlar peki uzun kollu gömleklerin kollarını kıvırırken özel bir yöntem mi var ?

Mesela ben nasıl katlarsam katlıyım, kıvrık olan yerin ön tarafı (yani kolu saran tarafın ön kısmı) çok güzel oluyor, ama arka tarafta birşeyler yanlış olmuş gibi sanki, böylet tuhaf bir bolluk ya da çıkıntı oluyor.

Bazen özellikle dışardaki uzun kollu gömleği olan kolları katlanmış insalarınkine bakıyorumi jilet gibi katlamış ve de katlanan kısımda tamamen düz duruyor, kolu tam sarmış şekilde.

Varsa özel bir şekli söyleyin arkadaşlar.
  • Bana pek yakışmamasına rağmen gömlek giymeyi çok severim. Beyaz ve uçuk mavi renk gömlekler favorimdir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.