Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Lark

Ustam nerelerde satıldığını da bir bulsam

Arkadışımda görmüştüm, markası Zaraydı, bir bakın isterseniz
  • tommy gömleklerin kesimleri ve bedeni nasıldır? burada hatem, kip, zara slim s beden tam geliyor. tommy de aynı şekilde s slim uyar mı? orada bir de xs var. nasıldır bilmiyorum. deneme amacıyla 1-2 gömlek siparişi vereceğim tommyden. bunun haricinde hatemin gömlekleri çok hoşuma gidiyor. %100 pamuklu almak şartıyla kesimleri ve bedeni tam istediğim gibi. bu tarz bildiğiniz başka marka var mı? tabi bunlar devlet dairesinde giyilecek düz desenli gömlek olacak.
  • quote:

Ustam nerelerde satıldığını da bir bulsam

LCW dahil birçok yerde var.. bulunmaz nimet değil yani.. de önemli olan hoşa gidecek bir model ve renk bulmak..
  • 22 yasındayım toplasan okul gömlegı harıc 2 gomlegım olmuştur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Yakasız gömlek brad abimizin üstündeki gibi nerden bulabilirim bu tür gömlekleri

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

"Hakim Yaka Gömlek" diye google amcamıda arattığınızda binlercesini bulacaksınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmz5775

quote:

quote:

Yakasız gömlek brad abimizin üstündeki gibi nerden bulabilirim bu tür gömlekleri

"Hakim Yaka Gömlek" diye google amcamıda arattığınızda binlercesini bulacaksınız...

gömlek sadece ve hoşmuş doğrusu...

• devam ediyoruz konumuza.. düğünü olanlar, akrabası, arkadaşı evlenecekelr aldığınız gömlekleri gösteri nyahu
  • Selam beyler böyle konu olması iyi olmuş hem takip de ediyorsunuz. Madem çok gömlekten anlıyorsunuz size 1-2 soru...Ben normalde hiç gömlek giymezdim ama öyle bir tarza yöneliyim değişiklik olsun diyorum...Yalnız öyle takım elbise gömleği değil de günlük şort ve kot üstüne giyilecek tarzda birşey olması lazım. Sanırım bu farkı yapan da kumaşı? Ne tarz kumaş dediğim gibi günlük giyim için uygun yani yumuşak gömlek olsun diyorum öyle takım elbise içine giyilen daha sertlerden değil umarım anlatabilmişimdir Ayrıca ekose, çizgili, renkli cartlı curtlu kıyafetlere uyuz oluyorum...ne kadar düz o kadar iyi...koyu tonlarda dediğim gibi gömlek nereden bulabilirim çok aşırı pahalı olmadıkça fiyat sınırım yok gibi ama çok kalitesiz olmasın...

•  Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

• @Escape595

Merhaba,

Aslına bakarsanız kaliteli gömlekler içerisinde takım elbise gömleği yada spor-fit gömlek kumaşları arasında farklılık yoktur.Genel olarak ham pamuk kullanılır.Ancak kolalama işlemi ile gömlek,olduğundan biraz daha sertleşir.

Aynı gömleği nadir olmadığı sürece her pantolon ile giyemezsiniz.
    Örneğin ideal-fit bir vücudunuz varsa kot pantolon üzerine dar kesim yada kalıpları küçük olan markaların gömleklerini giyebilirsiniz ve güzel bir uyum yakalamış olursunuz.(Bkz;Avva,Mudo,Beymen,Tween,Zara)

Ancak aynı gömleği şort üzerine giydiğiniz zaman durum değişir,kot üzerinde mükemmel duran gömlek albenisini yitirir.
    Şort üzerine genel olarak bol kesim gömlekler giyilir.(Bkz;Angelo Litrico,Quiksilver,Lufian,Zen&Zen,Rodi*)

*Bahsedilen markaların da dar kesim gömlekleri olmasına rağmen,standart kalıpları şort üzerine giyimde daha uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

az önce söyledim

3. gömlek hoşuma gitti nereden bulabilirim o tarz gömlekleri acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@Escape595

Merhaba,

Aslına bakarsanız kaliteli gömlekler içerisinde takım elbise gömleği yada spor-fit gömlek kumaşları arasında farklılık yoktur.Genel olarak ham pamuk kullanılır.Ancak kolalama işlemi ile gömlek,olduğundan biraz daha sertleşir.

Aynı gömleği nadir olmadığı sürece her pantolon ile giyemezsiniz.
    Örneğin ideal-fit bir vücudunuz varsa kot pantolon üzerine dar kesim yada kalıpları küçük olan markaların gömleklerini giyebilirsiniz ve güzel bir uyum yakalamış olursunuz.(Bkz;Avva,Mudo,Beymen,Tween,Zara)

Ancak aynı gömleği şort üzerine giydiğiniz zaman durum değişir,kot üzerinde mükemmel duran gömlek albenisini yitirir.
    Şort üzerine genel olarak bol kesim gömlekler giyilir.(Bkz;Angelo Litrico,Quiksilver,Lufian,Zen&Zen,Rodi*)

*Bahsedilen markaların da dar kesim gömlekleri olmasına rağmen,standart kalıpları şort üzerine giyimde daha uygundur.

Dostum cevabın için teşekkür ederim. Evet sanırım bu kolalama işleminden dolayı oluyor...Vücut yapım normal diyebilirim ne çok aşırı fit ne de tam tersi...Düzgün yani fit gömlekler de iyi olur gibi geliyor..Kot ve şort farkında demek istediğinizi anladım ben de zaten öyle çok resmi birşey ya da fit olsun demiyorum bol kesim diye hayal etmiştim zaten ben de şortun üstüne...Bol kesim için tavsiye ettiğiniz markalarda biraz sorun yaşadım ama...Quiksilver okey ama angelo litrico galiba C&A da var bazı ürünleri biraz dandik gibi diğer markaları da çok duymadım açıkçası...Artık zara-pull n bear-us polo falan bakıcam umarım düşündüğüm gibi birşey bulurum...

• Önemli:Beyler iyi , hoş resim koyuyorsunu ama markasını vede nerede bulunabileceğini ve fiyatları yazabiliyorsak yazalım ,birbirimizi bilgilendirelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Uzun zamandır bende arıyorum ama bulamadim

Bende bulamadımm bir bulan söylesin yav

'Hakim yaka' gömlek. Mavi, Lee mağazalarında görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Uzun zamandır bende arıyorum ama bulamadim

Bende bulamadımm bir bulan söylesin yav

'Hakim yaka' gömlek. Mavi, Lee mağazalarında görüyorum.

LCW'de bile var..

• Takip
  • bir sivil polisin üzerinde görmüştüm.us polo marka bej'e benzer bir renge sahip gömlek vardı üzerinde.gidip sordum nerden aldınız diye abd'den aldım demişti.Allah var adama felaket yakışmıştı. gömlek.aynısını görsem ben de alırım.
  • DH devam edelim!..
  • quote:

DH devam edelim!..

quote:

DH devam edelim!..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.