Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatemoğlu'nda güzel gömlekler var. Bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Şu şekilde düz çizgili bi gömlek almak istiyorum buna benzer bi gömleğe sahip olan var mı acaba yada bana bulabileceğim yerleri yazacak ?
     Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Rengi bir ton daha koyu olup çizgileri daha sık olanı var kotondan almıştık.Telefonu şarj ettikten sonra fotoğrafını çekip yüklerim

• @abuzer120

Merhaba,
    Gömlek kolu katlamanın herhangi bir püf noktası bulunmamakta.
    Ancak mesajınızdan tahmin ettiğim kadarıyla gömlek kollarını gömleği giydikten sonra katlamaya çalışıyorsunuz.Bu yüzden ne kadar uğraşırsanız uğraşın gömlek kolu kolunuzu sarmaz.
    Gömleği giymeden önce gömlek kol manşetlerinin dikiş kısmından itibaren katlamaya başlayın.İlk katlamayı yaptıktan sonra katladığınız kısmı düzeltin,dikiş kısımları her kısımda eşit olsun.Sonra katlamaya devam edin.Gömlek üzerinizdeyken kolu 3 kat geriye katlayabiliyor iseniz,4 kat katlayın.Kolunuzu tam olarak sarar.
    Ayrıca gömleğin modeli ile de ilgili.Slim fit gömlek kolları daha dar olduğundan katlandığında daha hoş durmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@abuzer120

Merhaba,
    Gömlek kolu katlamanın herhangi bir püf noktası bulunmamakta.
    Ancak mesajınızdan tahmin ettiğim kadarıyla gömlek kollarını gömleği giydikten sonra katlamaya çalışıyorsunuz.Bu yüzden ne kadar uğraşırsanız uğraşın gömlek kolu kolunuzu sarmaz.
    Gömleği giymeden önce gömlek kol manşetlerinin dikiş kısmından itibaren katlamaya başlayın.İlk katlamayı yaptıktan sonra katladığınız kısmı düzeltin,dikiş kısımları her kısımda eşit olsun.Sonra katlamaya devam edin.Gömlek üzerinizdeyken kolu 3 kat geriye katlayabiliyor iseniz,4 kat katlayın.Kolunuzu tam olarak sarar.
    Ayrıca gömleğin modeli ile de ilgili.Slim fit gömlek kolları daha dar olduğundan katlandığında daha hoş durmakta.

Öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi kolumu sarmayınca üstümden çıkarıp katlamaya başlamıştım bir zamanlar, dediğiniz gibi üstteyken katlanan oranla daha güzel oluyor ama yine o kolun arkasındaki tuhaf büzülme-kabarıklık duruyordu, zaten çoğu zaman slim fit gömlek giyerim, vede çoğu zaman 4 kez katlarım, ama sanırım benim kollarım ince, o yüzden gömlek sarmıyor kollarımı, ama dediğiniz gibi bundan sonra artık herzaman çıkartıp özenerek katlayıp giymeyi deneyeyim.

Tekrar teşekkür ederim. Başka yöntemleri olan arkadaşlar varsa fikirlere açığım.

• @abuzer120

Rica ederim.
    Yalnız giydiğiniz gömleğin kumaş türü de kol arkasındaki özellikle dirsek bölümündeki büzülmeye-kabarıklık oluşmasına neden oluyor olabilir.%100 pamuklu gömlek bulabilmek neredeyse çok zor.Üreticiler gömlek etiketine %100 pamuk yazsa da kumaşa naylon eklemesi yapabiliyor.Gün içerisinde dirsek hareketlerinden dolayı gömleğin o kısmı esniyor.Yıkanana kadar da öyle kalıyor.
    Mudo'nun gömlekleri bu konuda gayet başarılı.Hem de bedenleri zayıf yapılara çok uygun.İsterseniz göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@abuzer120

Rica ederim.
    Yalnız giydiğiniz gömleğin kumaş türü de kol arkasındaki özellikle dirsek bölümündeki büzülmeye-kabarıklık oluşmasına neden oluyor olabilir.%100 pamuklu gömlek bulabilmek neredeyse çok zor.Üreticiler gömlek etiketine %100 pamuk yazsa da kumaşa naylon eklemesi yapabiliyor.Gün içerisinde dirsek hareketlerinden dolayı gömleğin o kısmı esniyor.Yıkanana kadar da öyle kalıyor.
    Mudo'nun gömlekleri bu konuda gayet başarılı.Hem de bedenleri zayıf yapılara çok uygun.İsterseniz göz atabilirsiniz.

Haklısınız, %100 pamuk denilmesi benimde dikkatimi çekmiyor değil, mudonun gömleklerini yeni keşfettim, iki tane kolu katlanınca bağlananlardan var, sorunum zaten özellikle onlarda oluyor ama diğer normal gömleklerinin kolları daha dar, kalıplarıda güzel, gidersem yine bakmayı planlıyorum mudoya, sanırım zevklerimiz benzer yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.

• Beyler istanbul'da var mı güzel gömlekler indirimler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Beyler istanbul'da var mı güzel gömlekler indirimler ?

maslaktaki mudo outlete bakmanı şiddetle öneririm. geçende 15 tl ye keten gömlek aldım. normal gömleklerde o fiyataydı
  • EKLE BENİDE ŞUAN ÜSTÜMDE BİLE GÖMLEGİM WAR :D
  • Beni de ekle! Gömleksiz olmaz..
  • devam beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

devam beyler..
  • ekle benide panpa
  • gömleğin kolunu kıvırmak yerine kısa kollu gömlek almak daha şık olur diye düşünüyorum.bende gömlekleri severim.özellikle tommy nin gömlekleri çok hoşuma gidiyor ama pahalı namussuzlar
  • Yakasız gömlek brad abimizin üstündeki gibi nerden bulabilirim bu tür gömlekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.B.V -- 16 Haziran 2011; 22:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Lark
    Yakasız gömlek brad abimizin üstündeki gibi nerden bulabilirim bu tür gömlekleri

Uzun zamandır bende arıyorum ama bulamadim
  • 2 hafta önce zara'dan almıştım. Bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Yakasız gömlek brad abimizin üstündeki gibi nerden bulabilirim bu tür gömlekleri

Uzun zamandır bende arıyorum ama bulamadim

Bende bulamadımm bir bulan söylesin yav

• quote:

"Hakim Yaka Gömlek" diye google amcamıda arattığınızda binlercesini bulacaksınız...

• Ustam nerelerde satıldığını da bir bulsam
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.