Kesin olarak bir mağaza önermek zor ancak bu yazın modası yine kareli gömlekler oldu,o yüzden çoğu mağaza bu tür gömlekler bulunduruyor. Üzerinizde t-shirt ile beraber denemeniz en doğrusu olur.
@Betonaoturmaüsütürsün
quote:
Buz mavisi gömlek, bej pantolon, siyah ayakkabı ve kemer iyi gider.
denilmiş.
Ancak giyinmenin ve giyilenin üzerinizde şık durmasının püf noktası yukarıdan aşağıya doğru koyulaşan renklerdir. Bej pantolon ve buz mavisi gömlek güzel bir ikili oluşturabilir ancak üzerinizde gri ceket olduğu zaman renkler karışır,toplama bilgisayar gibi gözükür. Eğer beyaz yada kahverengi ceket olsaydı bu kombinasyon üzerine daha iyi olurdu.
Giyinirken benzer renkleri seçmeyi ve yukarıdan aşağıya doğru tonların koyulaşmasına dikkat ediniz.
@Akin_tr
quote:
arkadaşlar sizce gömlek pantolonun içine sokulduğunda mı yoksa normal üstünde bırakıncamı daha gözel gözüküyor
demişsiniz.
photo_canon1'in de dediği gibi bu öncelikle gömleğe ve pantolona göre değişmektedir.
Eğer slim fit bir gömlek giyiyorsanız pantolon içerisine sokmanız hoş durmaz,çünkü kesimi yanlardan yukarıya doğrudur ve göbek deliğinin hemen altında biter. Bu gömleği pantolon içerisine sokarsanız ya pantolonunuzu yukarıya çekmek zorunda kalırsınız yada gömleği sürekli pantolon içine sokmakla uğraşırsınız.
A&F ve Hollister gömlekleri slim fit ve uzun bir kesime sahip.Eğer boyunuz uzun değilse bu tür gömleklere yaklaşmayınız.Aksi takdirde pantolon içerine soktuğunuzda hoş durmaz,dışarı bıraksanız pantolon ceplerinin üzerine kadar gelir yine hoş durmaz.
Be Original 'in demiş olduğu
quote:
benim terciğim pantolon içine sokulucak bir de güzelinden bir kemer bir de güzel bir saat tamamdır.
stil chino ve keten pantolonlar ile gayet hoş durmakta. Bej yada krem pantolon üzerine beyaz,bu mavisi yada fuşya-açık pembe gömlek,uygun renklerde ayakkabı ve kemer ile güzel bir görüntü oluşturmakta. Saat takılıyor ise ön plana çıkarmak için gömlek kolları 2-3 kat geriye kıvrılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
sarışın kısa saçlı cocugun gömlekleri cok güzel bunları nerede bulabilirim
Yardım edicek yokmu
süper
tween e baktınız mı ürün çeşitliliği hakkında bir bilgim yok ama galiba tween de böyle yakalı gömlek gördüm gibi
Bakmadım ama bu tiplerin ismini öğrenebilsek daha iyi olur. Frenk olarak baktım ama pek birşey çıkmadı.
gömlek güzel fakat tr de bunu bulmak zor sadece renk konusunda fikir olsun diye paylaşmak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1767EA2F -- 24 Mayıs 2011; 17:15:32 >
quote:
Bakmadım ama bu tiplerin ismini öğrenebilsek daha iyi olur. Frenk olarak baktım ama pek birşey çıkmadı.
"hakim yakalı" gömlek deniliyordu yanılmıyorsam..
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
quote:
"hakim yakalı" gömlek deniliyordu yanılmıyorsam..
Mantıklı Teşekkürler arkadaşım
Gömleğin altından can simidi giymiş gibi bol kesim beli olmayan hertürlü spor veya fit kesim gömlek için ölürüm öldürürüm Gömlek dediğin gömlek olacak Cüppe değil Gömlek Rocks
henüz yeni yeni gömlek giymeye başlıyorum 5 tane var hepsi spor tarz bana sağlam ve uygun gömlek markaları önerirmisiniz ben angelo litrico giyiyorum iki tane var almanyadan geldiler onlar iyi gibi de tr de nerde bulabilirim onun gibi başka marka önerebilecek varmı bu arada benide ekle
@coolsten
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Angelo Litrico (C&A)'yu İstanbul'da Fatih-Historia'da bulabilirsiniz. Şu an için neredeyse her marka slim fit-spor gömlek üretmeye başladı.Uzun zaman giymek istiyorsanız Mudo,Avva,Koton,Tween gibi markalara göz atabilirsiniz.
konumuz kaldığı yerden devam ediyor..
son yıllarda sürekli gömlek giyiniyorum. uzun kollu ve kareli gömlekler hoşuma gidiyor. ayrıca önde 2 tane de cebi olmalı.
Yakışsada giysem
devam..
Mahalle terzisine Özel Gömlek diktiren birileri varmı aramızda? Beden ölçüleri daha uygun alınacağından ötürü daha bir çık durur kanımca.
Gömlek Rocks
quote:
Orijinalden alıntı: mısırekmeği
Mahalle terzisine Özel Gömlek diktiren birileri varmı aramızda? Beden ölçüleri daha uygun alınacağından ötürü daha bir çık durur kanımca.
Gömlek Rocks
10 yıl kadar önce babam bana diktirmişti.. ama bu zamanda terziden gömlek almak bayağa tuzlu..
devam etmekteyiz..
Geçen ay özel bir gece için bende KIĞILI'dan bu gömleği aldım.
Konu çok güzel daha önce görmemişim.
Bende de gömlek takıntısı ve düz renk body hastalığı var.