Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler devam özellikle hakim yaka gömlek tavsiye almak istiyorum nerelerde bulunur veya alanlar yer/mekan tavsiye etsinler
  • Gömlek severim bende ve güzel konu olmuş (fotoğraflar biraz büyük olmasa hepsine bakabilmek isterdim) Ayrıca gömlek tercihim herzaman Spor tipli fit ve cepsiz gömlek tercih ederim. Sadece bu yaz Mavi'de kısa kollu ekoseli bir gömlek gördüm ve aldım (Fotosunu zamanım olunca yüklerim)
  • konumuza devam edelim beyler
  • Eskiden ben de tercih etmezdim, bu aralar çok ilgiliyim. İzmit'te şık gömlekler almam için nereyi tavsiye edersiniz?
  • Gomlek severim ne ustume yapissin nede bol bol dursun isterim. Genelde tshift ile giyerim
    Gomlek candir.
  • Özdilek'te fena indirim vardı gömleklerde , Diadora , Çift Geyik Karaca , Sabri Özel , Sarar vs. Ç.G. Karaca'yı 25'e aldım slim fit , Diadora'yı da 20'ye aldım slim fit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Özdilek'te fena indirim vardı gömleklerde , Diadora , Çift Geyik Karaca , Sabri Özel , Sarar vs. Ç.G. Karaca'yı 25'e aldım slim fit , Diadora'yı da 20'ye aldım slim fit.

Hala var mıdır acaba, 25'e 20'ye slim fit şahane valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Özdilek'te fena indirim vardı gömleklerde , Diadora , Çift Geyik Karaca , Sabri Özel , Sarar vs. Ç.G. Karaca'yı 25'e aldım slim fit , Diadora'yı da 20'ye aldım slim fit.

Hala var mıdır acaba, 25'e 20'ye slim fit şahane valla.

Valla hemen yarın gidip bak hocam vardır belki.Sarar ve Sabri Özel gömlekler 35'ti.
  • Merhaba gömlek sever arkadaşlar.

Sık çizgili gömlek lütfen giymeyin, benim gibi astigmatlı gözleri gerçekten çok yoruyor. Kamerada da tarama yapıyor zaten.

İyi geceler.
  • Bu Hollister markalı gömlekler gerçekten çok iyiymiş. Benzerlerini nerede bulabiliriz? 30-40 TL yi aşmazsa güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bu Hollister markalı gömlekler gerçekten çok iyiymiş. Benzerlerini nerede bulabiliriz? 30-40 TL yi aşmazsa güzel olur

gittigidiyorda var sahibinden.com'da var ama pek de kaliteli değiller duyduğum kadarı ile..
  • Favorimdir gömlek.
    Genellikle Kot - Uzun kollu kolları kıvrılmış gömlek ikilisini kullanırım. Belki kravat takabilirim. Ayakkabı olarak siyah-beyaz-kahverengi renklerinden birini seçerim.
    Kışın Gömlek üstü Triko, alta kot ya da pantolon. Üstüne mont ve atkı. Ayakkabı olarak hava durumuna bağlı. Yağışlı ise bot, değilse yine normal ayakkabılarımdan seçerim.
  • Slim fit yerine normal gömlek alıp pens attırsak daha mı hoş durur sizce.Bide böle denemek istiyorum.Çok saçma durur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bu Hollister markalı gömlekler gerçekten çok iyiymiş. Benzerlerini nerede bulabiliriz? 30-40 TL yi aşmazsa güzel olur

gittigidiyorda var sahibinden.com'da var ama pek de kaliteli değiller duyduğum kadarı ile..

Baktım da 60TL'den başlıyor 200lere kadar gidiyor fiyatlar. Hem de üzerimde denemeden almak istemiyorum. En azından benzer model gömlekleri nerede bulabilirim? Colins, kotton, rodi... vs.. ??

edit:http://www.abercrombieturkiye.com 30 euro civarı bu tarz gömlekler var.

+ little big deki gömleklerde güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 4 Eylül 2011; 3:28:11 >

• benide ekleyin gençler
    bana kışlık kalın kumaşlı bişeyler lazım var mı tavsiyesi olan
  • gömlekleri ve gömlek severleri çok severim.

en sevdiğiniz gömleklerle bir fotoğrafınızı paylaşın, canlansın konu belki birbirimizde mevcut hoşumuza giden gömlekler çıkar model vs alırız.

bu da ben ve en sevdigim gömleğim, tip olarak hayal kırıklığına uğrattıysak affola

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

bir ara da fırsat bulursam tüm gömleklerimi paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 7 Eylül 2011; 6:16:19 >

• Hakim yaka gömlek güzelmiş; fakat düz hoşuma gitmedi, hafif çizgilisi falan daha hoş olur sanki. Birde U.S Polo gömleklerin slimleri nasıldır beden olarak LCW'ye yakın mıdır?
  • GANT IN GÖMLEKLERE BIR BAKIN DERIM ... COK GUZEL AMA COKDA PAHALI :(
  • Arkadaşlar trendyola U.S polo gelmiş 2 slim fit gömlek bir tane tshirt kaptım fanatiklerine duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.