Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mechatronik

nerde 100den daha yüksek fiyata satıyorlar?

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/tr/en/zara-W2011/119504/461526/DOUBLE%2BCOLLAR%2BSHIRT

bu gömlek alınalı 1 yılı geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

nerde 100den daha yüksek fiyata satıyorlar?

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/tr/en/zara-W2011/119504/461526/DOUBLE%2BCOLLAR%2BSHIRT

hea bide cevaba bakarsanız galiba diyorum 100 tl demiyorum

•  Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Bu gömleğin modelini veya türünü bilen var mı ya da buna yakın bir tür parlak gözükmeli.
  • iyi günlerde eskitin

Hangi mağazaysa o gitmeyelim diye yazmıştım
  • güzel konu tebrik ederim ben 179 boyundayım ama 60 kiloyum haliyle biraz zayıf görünüyorum. acaba hangi markaların kesimi ya da kalıbı bana uygundur yardımcı olursanız sevinirim pek gömlek giymiyordum daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

quote:

Arkadaşlar trendyola U.S polo gelmiş 2 slim fit gömlek bir tane tshirt kaptım fanatiklerine duyurulur.

kampanya güzelde modeller hosuma gitmedi :(

Hocam ben düz çizgilileri çok sevdiğimden hoşuma gidiyor bu modelleri, tabi tercih meselesi; fakat birtane düz aldım

http://www.trendyol.com/Siyah-ince-cizgili-Erkek-Gomlek-U-60804O76-VG01/UrunDetay/4481/401428

http://www.trendyol.com/Kirmizi-cizgili-Erkek-Gomlek-U-60804O76-CT89/UrunDetay/4481/401421

2.sini 2 gün önce sipariş ettim hocam resmi ekledim yorum alabilirimiyim arkadaşlar ?

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Bu tarz gömleklerin hastasıyım.,Waikiki , mudo ,abercrombie falan bulunuyor genelde.Pull and bear da varmış ama daha bakmadım oraya. Varsa bu tarz gömlek satan yerler söylerseniz çok iyi olur.

çok benzerini kotondan aldım. çok hoş duruyor.

kotondan bende aynısını aldım , çok güzel bir gömlek. İşim gereği gömlek çok sık giyerim ve çok severim

• quote:

Orijinalden alıntı: delwinja

güzel konu tebrik ederim ben 179 boyundayım ama 60 kiloyum haliyle biraz zayıf görünüyorum. acaba hangi markaların kesimi ya da kalıbı bana uygundur yardımcı olursanız sevinirim pek gömlek giymiyordum daha önce.

Hocam iyiymişsin sen. Benim 1.81 boy var 51 kiloyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

quote:

Arkadaşlar trendyola U.S polo gelmiş 2 slim fit gömlek bir tane tshirt kaptım fanatiklerine duyurulur.

kampanya güzelde modeller hosuma gitmedi :(

Hocam ben düz çizgilileri çok sevdiğimden hoşuma gidiyor bu modelleri, tabi tercih meselesi; fakat birtane düz aldım

http://www.trendyol.com/Siyah-ince-cizgili-Erkek-Gomlek-U-60804O76-VG01/UrunDetay/4481/401428

http://www.trendyol.com/Kirmizi-cizgili-Erkek-Gomlek-U-60804O76-CT89/UrunDetay/4481/401421

2.sini 2 gün önce sipariş ettim hocam resmi ekledim yorum alabilirimiyim arkadaşlar ?

?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Bu gömleğin modelini veya türünü bilen var mı ya da buna yakın bir tür parlak gözükmeli.

Bu kombinasyona uygun kravat ve tek ceket önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak3655

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

quote:

quote:

buda tolgahan sayışmanın giydigi gömlek

Kaç TL bu gömlek?

Ayrıca Oxford Gömlek ile Poplin gömleğin arasındaki farkı yazacak biri yok mu yav

biraz pahalı cigerim

Aynı gömlek -desenleri farklı- 90 lira bunun fiyatını merak etmiştim neyse ''biraz pahalı'' olsun bakalım

valla tam hatırlamıyom 100 den pahalıydı galiba ama malı çok güzel

80 tl

• U.S polo'dan sıkılan biri icin ne marka onerirsiniz ? Lacoste, Tommy gibi ucuk fiyatli markalar olmasın.

Abercrombie ve Kigılı'dan da alabilirim.

Bende de 30 gömlek olmustur herhalde. Giymediklerim de var. Bedenim medium ama gomleklerin 20'si large nedense bol bol giyiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

GANT IN GÖMLEKLERE BIR BAKIN DERIM ... COK GUZEL AMA COKDA PAHALI :(

300-350 lira yahu bir gomlek. Bende bir tane var 240'a almistim. Simdiye kadar gördügüm en kaliteli kumas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

U.S polo'dan sıkılan biri icin ne marka onerirsiniz ? Lacoste, Tommy gibi ucuk fiyatli markalar olmasın.

Bende de 30 gömlek olmustur herhalde. Giymediklerim de var. Bedenim medium ama gomleklerin 20'si large nedense bol bol giyiyoruz :)

Mudo nun gömlekleri iyidir.Zara da olabilir
  • Oduncu gömleği dışında giymem ama ekle yine de. Dün Loft'tan aldım bir tane 60 liraya.
  • quote:

U.S polo'dan sıkılan biri icin ne marka onerirsiniz ? Lacoste, Tommy gibi ucuk fiyatli markalar olmasın.

Dufy ye bakabilirsin, çok şık modelleri var. Cacharel, Ramsey, Network, Beymen markalarına bir bak. Vücuduna oturan markayı tespit edip modellerini incele. (Her marka üzerine oturmayabiliyor.) Bu saydığım markaların özellikle kendinden desenli gömlekleri güzel ve kaliteli oluyor.
  • quote:

quote:

Kaç TL bu gömlek?

Ayrıca Oxford Gömlek ile Poplin gömleğin arasındaki farkı yazacak biri yok mu yav

poplin dokunmuş kumaştan pürüzsüz genelde gömlekte kullanılan kumaşlardan.

oxford ise daha kaba dokunmuş ama yine de pürüzsüz sayılabilecek, günümüzde hem çalışma ortamında hem gündelik hayatta kullandığımız gömleklerin yapıldığı kumaş.

• quote:

şimidlik bu kadar 5 tane daha gömlegim sarar,2tane daha zara,angelo litrico,1tane daha boss var bi tanede lcw var onlarıda vakit buldukca yüklerim

Etiketlerini mi çekmiş gömleğimi belli değil, liseli.

• quote:

Aynen bende sıkıldım Polo' dan son kez kendi polonu tasarla zımbırtısını kullanıp gömlek sipariş edeceğim.

Zara' da çok şık gömlekler var tavsiye ederim.

Ayrıca @QuestionMark cevapladığın için çok teşekkür ederim.
  • Slim fit gömlek
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.