Bende severim bi kaç tişört vardır sadece hep gömlek
quote:
Orijinalden alıntı: oBLoOd
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
quote:
Orijinalden alıntı: RiverStyx
Bu tarz gömleklerin hastasıyım.,Waikiki , mudo ,abercrombie falan bulunuyor genelde.Pull and bear da varmış ama daha bakmadım oraya. Varsa bu tarz gömlek satan yerler söylerseniz çok iyi olur.
çok benzerini kotondan aldım. çok hoş duruyor.
kotondan bende aynısını aldım , çok güzel bir gömlek. İşim gereği gömlek çok sık giyerim ve çok severim
Bana da böyle bir şey lazım hatta tam bunun gibi sadece üstünde koca koca markası yazmasın, böyle bir takıntım var:) gerçi bu havalarda nasıl gider bunlar giyilir mi bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
quote:
quote:
quote:
Bu tarz gömleklerin hastasıyım.,Waikiki , mudo ,abercrombie falan bulunuyor genelde.Pull and bear da varmış ama daha bakmadım oraya. Varsa bu tarz gömlek satan yerler söylerseniz çok iyi olur.
kotondan bende aynısını aldım , çok güzel bir gömlek. İşim gereği gömlek çok sık giyerim ve çok severim
Bana da böyle bir şey lazım hatta tam bunun gibi sadece üstünde koca koca markası yazmasın, böyle bir takıntım var:) gerçi bu havalarda nasıl gider bunlar giyilir mi bilmiyorum...
İçine kısa kollu bir tsirt yada uzun kollu birşey (tercihen siyah) giyip üstüne bu gömleği giydiğinde gayet hoş duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: manilafortuna
GANT IN GÖMLEKLERE BIR BAKIN DERIM ... COK GUZEL AMA COKDA PAHALI :(
indirim sitelerini takip et hocam.. arada gelir.. bakarsın uygun fiyata alırsın..
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Bu sene lisede malum son senemiz şu gömlekten aldım nasıl arkadaşlar japon style slim dar fit ( uzun kollusu ).
sadece okul için degil normal olarakta giyecegim.
Güzel modelmiş... Fiyat nekadar nerden aldın
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Şu tarz gömlekleri çok seviyorum
12. Sıradaki gömleğin nerde satıldığını ve fiyatını bilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
Kaç liraya aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
quote:
quote:
Kaç liraya aldınız?
kotonsa 20-50 lira arasıdır sanırım.. en azından ortalama..
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
quote:
quote:
Kaç liraya aldınız?
kotonsa 20-50 lira arasıdır sanırım.. en azından ortalama..
Biliyorum da 20 ile 50 arasında baya fark var 50 ise almam mesela ama 20 ise birkaç model birden alabilirim. Tahminimce 40 liradır.
Ne adamsınız ya, evden çıkarken en son bu konuya bakmıştım eve gelirken bir şey almak gibi bir hisse kapıldım
Gömlek özürlü birisi olarak daha doğrusu gömlek fazla kullanmayıp kullanmak isteyen birisi olarak bir kısa kollu gömlek bir de polo yaka tişört aldım eve geldim belki biraz çocukça geldi ama yine de idare eder gibi, düşüncesi olan varsa alabilirim
arkadaşlar kadife gömlek bakıyorum nereden bulabilirim hangi mağazalarda gördünüz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
tshirt üstü gömlek favorimdir
güzel kardeşlerim salaş tarzı düz renk gömlek çeşitlerini nerden bulabilirim? izmir'deyim agora dahil avm-mağaza dağıtmadığım yer kalmadı çok cins gömlekler var istediğim tarzda bulamadım bir türlü???
Arkadaşlar gömlek çok sık giymem. Şuanda gömlek almak üzereyim de çift cepli beğendiğim gömlek. Yaşım 22. Abes durmaz dimi çünkü genelde tek cepli giyerdim de.
Mesajım bulunsun. Gömlek giymeyi severim. Özellikle gömlek içi t-shirt giymeyi severim.
gömlek giymeyi çok severim evde en az 60 adet gömleğim var. 16 tanesi düz yada kendinden desenli beyaz. özellikle zara gömlekte cok başarılı klasikte ise hatemoğlu
Arkadaşlar,
Aşağıdaki linkteki gömlek sizce orjinal mi? Anlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
köşede bir yerde dursun gömlek alırken faydalanırız
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler
Arkadaşlar gömlek çok sık giymem. Şuanda gömlek almak üzereyim de çift cepli beğendiğim gömlek. Yaşım 22. Abes durmaz dimi çünkü genelde tek cepli giyerdim de.
Hayir durmaz. Eger spor ayakkabisi, kot pantolon ve mont ile kombine edeceksen cift cepli ve kareli gomlekler gayet iyi gider.
Casual ayakkabi, kot veya kanvas pantolon, ustune de ceket veya palto ile kombine edeceksen olmaz. Oyle bir kombinasyona sade veya cizgili bir gomlek gider.
Benim favorim cizgili ve cepsiz gomlekler. Abercrombie, us polo gibi. Senin dedigin cift cepli gomlekler ise mavi,rodi,zara gibi yerlerde daha fazla.