Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gömlekleri aldığımız yerleri de yazalım ki başlık bi işe yarasın..
  • Takip
  • Bunlarda benim gömleklerim

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Colin's 'ten çok ucuza almıştım. Hem spor giyim hem klasiğe uyuyor...

Bunu babam Diandor'dan kendine diye almıştı, küçük gelince ben aldım.

Bunu da sene başında LCW'dan aldım. Özel günlerde harika gidiyor...

Bunu da ilk resimdeki kırmızı gömlek ile beraber almıştım Colin's 'ten... Çok hoşuma gidiyor, gerçekten kaliteli ürün...

Bu da polo yaka tişörtüm. Tarzı çok hoşuma gittiği için ekledim. Giydiğimde kendimi çok atletik hissediyorum.

• @iNSoMNiaC-HeRo

simage, lütfen
  • ekle dostum
  • Ben de bu sene giymeye başladım, insana güven veriyor güzel hissettiriyor. Şu ana kadar polo ve gaptan aldım, iki markanınki de iyidir alacak olanlara öneriyorum. Bu arada RiverStyx onun beyaz/bordo karelisini bulursan bence onu tercih et. Dediğim renkte olanı arkadaşımda vardı ve gerçekten bayağı iyi duruyor.
  • Ekle dostum çok severim hele geniş yakalıları.
  • benide ekle
  • eklemeye devam
  • Ekle hocam Güzel de bi imza hazırlanırsa süper olur.
  • Mudo'nun gömlekleri çok güzel oluyor.
  • Gomlek erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum onsuz bi giyim tarzını düşünemiyorumda sevmiyorumda Gömlek candır
  • Fotoğraf koyan arkadaşlar simage kodları arasına alsalar nasıl olur acaba?

Bende geçen yaz LCW'dan çok hafif ve ince, boyuna çizgili bir gömlek almıştım. Yok böyle bir rahatlık.
    Ancak gömlek elim bir çamaşır makinası kazası sonucu pert oldu. Gömleğin modelini, kumaşını hatırlamıyorum maalesef. Bilen var mı acaba?
  • müsayit bir zamnda bende ekliyebilirim
  • ekle beni de bende gömlek hastasıyım.özellikle oduncu gömlek ,fakat uzun kollu olacak,kolları katlarım hep,sağ kolumda mutlaka bir saat olacak.böyle cins huylarım var.saat olmayınca dışarı çıkamam gömlek + kot ya da kanvas + converse öyle dar kesim gömlek sevmiyorum klasik olacak tabi aşağıdakiler benim gömlekler babamın dolabından da aşırıyorum arada o da gömlek hastasıdır marka olarak ccs severim ama colins,defacto,rodi falan da güzeldir tabi ayırt etmem marka takıntım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 1 Mayıs 2011; 19:07:02 >

• @Emr_3153
    Sevdim tarzını
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

@Emr_3153
    Sevdim tarzını

saol panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ekle beni de bende gömlek hastasıyım.özellikle oduncu gömlek ,fakat uzun kollu olacak,kolları katlarım hep,sağ kolumda mutlaka bir saat olacak.böyle cins huylarım var.saat olmayınca dışarı çıkamam gömlek + kot ya da kanvas + converse öyle dar kesim gömlek sevmiyorum klasik olacak tabi aşağıdakiler benim gömlekler babamın dolabından da aşırıyorum arada o da gömlek hastasıdır marka olarak ccs severim ama colins,defacto,rodi falan da güzeldir tabi ayırt etmem marka takıntım yok

bu kışı ben de oduncu gömlekle geçirdim, tek sıkıntım yalnızca iki tane oduncu gömleğim var ama onların içine farklı tişörtlerle kombinasyon yaparak giydim. Resimlere koyduğun gömlekleri nereden aldın? (Bu arada tarz benziyor ben de saatsiz çıkamam saati sağ koluma takar, gömleğin kollarını kıvırırım. Solaksın sen de galiba)

• quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ekle beni de bende gömlek hastasıyım.özellikle oduncu gömlek ,fakat uzun kollu olacak,kolları katlarım hep,sağ kolumda mutlaka bir saat olacak.böyle cins huylarım var.saat olmayınca dışarı çıkamam gömlek + kot ya da kanvas + converse öyle dar kesim gömlek sevmiyorum klasik olacak tabi aşağıdakiler benim gömlekler babamın dolabından da aşırıyorum arada o da gömlek hastasıdır marka olarak ccs severim ama colins,defacto,rodi falan da güzeldir tabi ayırt etmem marka takıntım yok

bu kışı ben de oduncu gömlekle geçirdim, tek sıkıntım yalnızca iki tane oduncu gömleğim var ama onların içine farklı tişörtlerle kombinasyon yaparak giydim. Resimlere koyduğun gömlekleri nereden aldın? (Bu arada tarz benziyor ben de saatsiz çıkamam saati sağ koluma takar, gömleğin kollarını kıvırırım. Solaksın sen de galiba)

gömleği sarar,colins,defacto,rodi,kimlikten falan alıyorum.iki gömlek daha beğendim onları alacağım daha evet solağım

• Benide Ekleyin Lütfen.Bugün Hangi Gömleği Giyiceksin Beyti? Sorusunu Cok Sorarlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.