konu amacına hizmet etmeye başladı.. bende en kısa zamanda gömleklerimi kendi üzerimde çekicem.. hem mankenlik ederim
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
konu amacına hizmet etmeye başladı.. bende en kısa zamanda gömleklerimi kendi üzerimde çekicem.. hem mankenlik ederim
ana konuya eklersen adımı sevinirim
aynen ekle
birturlu siyah bordo-kırmızı arası renkte kareki bir gomlek bulamadm yahu
Yaz geliyor, bazılarımız uzun kollu gömleklerin kollarını kıvıracak fakat bana bir şeyler ters geliyor. hani böyle kıvırınca olmuyor gibi, sanki yakışmıyor. siz ne düşünüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
Yaz geliyor, bazılarımız uzun kollu gömleklerin kollarını kıvıracak fakat bana bir şeyler ters geliyor. hani böyle kıvırınca olmuyor gibi, sanki yakışmıyor. siz ne düşünüyorsunuz?
tam tersi bence çok yakışıyor babam da hep kıvırır,kısa kollu gömlek hiç sevmem bende.ayrıca gömlek dışarıda olacak
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
hocam ana konuya artık kimseni aadını eklemem kararı aldım, zaten şimdi eklediklerimi de sileceğim.. kendim dahil.. zira eklsem 500-600 kişiyi bulacaktır ilerleyen zamanlarda ayrıca zaten konuya mesaj yazan, fotoğraf paylaşan herkes bizim daimi üyemiz
quote:
quote:
quote:
hocam ana konuya artık kimseni aadını eklemem kararı aldım, zaten şimdi eklediklerimi de sileceğim.. kendim dahil.. zira eklsem 500-600 kişiyi bulacaktır ilerleyen zamanlarda ayrıca zaten konuya mesaj yazan, fotoğraf paylaşan herkes bizim daimi üyemiz
tamam o zaman kusura bakma
Ekle. Beyler gomlek onerin. Dar kesim olsun, yakasi dik, kollari kivrilabilecek bir sey olsun. Desen falan aklima gelmedi. Lacivert kot panyolona yakisan bir sey olsun. Boyum 1.77 gobek meme yok.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
tam tersi bence çok yakışıyor babam da hep kıvırır,kısa kollu gömlek hiç sevmem bende.ayrıca gömlek dışarıda olacak
bende kısa kollu gömlek sevmiyorum ama kıvırıncada dediğim gibi işte. neyse bu görüntüye alışmaya çalışayım(:
Gömlek sevilmez mi ya
polo super hıc polo gıymedım Nasib Olmadı fakat super
Ekleyebilirsiniz
Ekle
Ekleyebilirsin .Ayrıca bu gömleğim markası nedir acaba ?
devam ediyoruz forumdaşlar..
quote:
devam ediyoruz forumdaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
Ekleyebilirsin .Ayrıca bu gömleğim markası nedir acaba ?
Burberry olabilir mi ?
önceden giyinmezdim artık severek giyiniyorum.. ama bazı gömleklerin 2. düğmesi çok aşağıda oluyor kıllar görünüyor.. sevmiyorum öyle, bazıları da çok yukarıda oluyor o da sıkıyor. ortasını bulmak zor oluyor bazen. :D