Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu amacına hizmet etmeye başladı.. bende en kısa zamanda gömleklerimi kendi üzerimde çekicem.. hem mankenlik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

konu amacına hizmet etmeye başladı.. bende en kısa zamanda gömleklerimi kendi üzerimde çekicem.. hem mankenlik ederim

ana konuya eklersen adımı sevinirim

• aynen ekle

birturlu siyah bordo-kırmızı arası renkte kareki bir gomlek bulamadm yahu
  • Yaz geliyor, bazılarımız uzun kollu gömleklerin kollarını kıvıracak fakat bana bir şeyler ters geliyor. hani böyle kıvırınca olmuyor gibi, sanki yakışmıyor. siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Yaz geliyor, bazılarımız uzun kollu gömleklerin kollarını kıvıracak fakat bana bir şeyler ters geliyor. hani böyle kıvırınca olmuyor gibi, sanki yakışmıyor. siz ne düşünüyorsunuz?

tam tersi bence çok yakışıyor babam da hep kıvırır,kısa kollu gömlek hiç sevmem bende.ayrıca gömlek dışarıda olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

konu amacına hizmet etmeye başladı.. bende en kısa zamanda gömleklerimi kendi üzerimde çekicem.. hem mankenlik ederim

hocam ana konuya artık kimseni aadını eklemem kararı aldım, zaten şimdi eklediklerimi de sileceğim.. kendim dahil.. zira eklsem 500-600 kişiyi bulacaktır ilerleyen zamanlarda ayrıca zaten konuya mesaj yazan, fotoğraf paylaşan herkes bizim daimi üyemiz

• quote:

quote:

quote:

hocam ana konuya artık kimseni aadını eklemem kararı aldım, zaten şimdi eklediklerimi de sileceğim.. kendim dahil.. zira eklsem 500-600 kişiyi bulacaktır ilerleyen zamanlarda ayrıca zaten konuya mesaj yazan, fotoğraf paylaşan herkes bizim daimi üyemiz

tamam o zaman kusura bakma

• Ekle. Beyler gomlek onerin. Dar kesim olsun, yakasi dik, kollari kivrilabilecek bir sey olsun. Desen falan aklima gelmedi. Lacivert kot panyolona yakisan bir sey olsun. Boyum 1.77 gobek meme yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Yaz geliyor, bazılarımız uzun kollu gömleklerin kollarını kıvıracak fakat bana bir şeyler ters geliyor. hani böyle kıvırınca olmuyor gibi, sanki yakışmıyor. siz ne düşünüyorsunuz?

tam tersi bence çok yakışıyor babam da hep kıvırır,kısa kollu gömlek hiç sevmem bende.ayrıca gömlek dışarıda olacak

bende kısa kollu gömlek sevmiyorum ama kıvırıncada dediğim gibi işte. neyse bu görüntüye alışmaya çalışayım(:

•  Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler
    Gömlek sevilmez mi ya
  • polo super hıc polo gıymedım Nasib Olmadı fakat super
  • Ekleyebilirsiniz
  • Ekle
  • Ekleyebilirsin .Ayrıca bu gömleğim markası nedir acaba ?

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler
  • devam ediyoruz forumdaşlar..
  • quote:

devam ediyoruz forumdaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Ekleyebilirsin .Ayrıca bu gömleğim markası nedir acaba ?

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Burberry olabilir mi ?
  • önceden giyinmezdim artık severek giyiniyorum..
    ama bazı gömleklerin 2. düğmesi çok aşağıda oluyor kıllar görünüyor.. sevmiyorum öyle, bazıları da çok yukarıda oluyor o da sıkıyor. ortasını bulmak zor oluyor bazen. :D
  • takip yazın kesinlikle vazgeçilmezim
  • Zara'nın gömlekleri güzel.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.