Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R0ME

Ekleyin lütfen.
    Gömlek,erkek için vazgeçilmezdir.

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Eğer kulüp haline dönüşürse,imza;

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

DonanımHaber Gömlek Severler Kulübü

[center][image]https://store.donanimhaber.com/dd/29/df/dd29df47c8342feda776920d0b791f94.png[/image][/center] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_48650148/mpage_1/key_/tm.htm][b][center][size=2][color=#FFCC00]DonanımHaber[/color] [color=#000000]Gömlek Severler Kulübü[/color][/size][/center][/b][/link]

aynen hocam

zaten gidişat klüp olma yolunda.. imza güzelmiş.. ana mesaja ekliycem

edit: imzada küçük bir renk değişikliği yaptım zira okunmuyordu.. ama çok teşekkürler.. çok güzel olmuş bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 7 Mayıs 2011; 0:16:15 >

• haydi DH
  • Lacoste,Fred Perry,Massimo Dutti İşe ve Hafta sonu bu gömlekler tercihimdir hem şekil hem kumaşları çok kalite
  • gömlekçi DHciler imzamız eklendi
  • Son 2 yıldır toplasan 5 kere gömlek giymemişimdir. Son 10 yılda da okul dışında toplasan 20kere giymemişimdir. Nedense giymiyorum fazla, zayıf olduğum için yada okulda giye giye bıktırdıkları için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Son 2 yıldır toplasan 5 kere gömlek giymemişimdir. Son 10 yılda da okul dışında toplasan 20kere giymemişimdir. Nedense giymiyorum fazla, zayıf olduğum için yada okulda giye giye bıktırdıkları için olabilir.

okul farklı hocam...
  • .
  • keten gömlek nerden bulurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

keten gömlek nerden bulurum ?

LCW en basiti, YKM mağazalarında, vs vs
  • Ekle hocam.Takıntım vardır.Bir sürü de gömleğim vardır.Bazen kravat takıp giyerim,bazen t-shirt üstü,bazen ceket altı,bazen ceket altına üstüne kravat,bazen sadece gömlek,bazen süveter altına...Çok çeşitli varyasyonları olan giyim ürünü.Cidden seviyorum.
  • birazdan kendi gömleklerimi ekliyorum.. gömleği gömlek yapan, giyen kişidir ama fotoğraflarda üzerimde değil.. herkes üzerinde çekse gerçekten çok daha iyi olur zaten de fırsat yok.. ama en yakın zamanda mankenlikte yapacağım.. erkek adam gömlek giyer
  • Ucuz ve spor gömlekler nerde bulunur acaba lcw den alıyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanerin Yengeci

Ucuz ve spor gömlekler nerde bulunur acaba lcw den alıyorum genelde

lcw ve alternatifi defacto olabilir sanırım..

bu arada 4 gömlek ana mesaja eklendi..
  • Gömleği seviyorum çünkü giyerken tişörtler gibi saçı bozmuyor.
  • yok mu aramıza katılmak isteyen yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gömleği seviyorum çünkü giyerken tişörtler gibi saçı bozmuyor.

al bendende o kadar
  • Kareli gomleklerden nefret ederim.Onun harici butun gomlekleri giyerim hosdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 7 Mayıs 2011; 16:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gömleği seviyorum çünkü giyerken tişörtler gibi saçı bozmuyor.

buda güzel bir sebep
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

yok mu aramıza katılmak isteyen yahu

bende genelde sadece modellerden yanayımdır.. ama hoşuma gittikten sonra gözünün yaşına bakmam alırım
  • yok mu gömlek sever
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.