< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GÖNDER 60/50 İndirim (3. sayfa)
-
-
3 sipariş verildi, 2 tanesi teslim alındı, sonraki teslimat sabaha :) şimdiye kadar hiç bir siparişte sorun yaşanmadı, gönder reklamlara bir ara yatırım yaptı ve ardından kampanya derken baya duyulmaya başladı.
-
Son aşamada gözüktü 10 TL ödeme tutarı olarak onayladım. Ama profilden siparişlerim kısmına girince 40 TL yazıyor sizde de öyle mi?
-
Evet bende de öyle. Kapıda ödeme seçtim. 10 TL onayladım fakat siparişlerim kısmında toplam ödeme 40 TL yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye çeki gözükmez siparişlerim ödeme kısmında.
-
Siparişimler kısıminda 40 TL gözüküyor neden sizce? Kürt düştü şimdi
Kapıda yüksek tutarı almıyor ama değil mi hocam 10 TL alıyor?
-
60/20 bitti mi sabah uygulama bildirimi geliyordu. Şimdi bakayım dedim sadece 60/30 var.
Beyler kapida fena patlayabiliriz iptal edip kartla mi odesek kupon gider mi acaba ya canım sıkıldı
İptal edip sanal kartla öde olmadı.
-
Kupon geri verir mi iptal etsem densin mi sen?
Bu zamana kadar sicak fırsatların çok ekmeğini yedim. Böyle bir fırsatı paylaşıp sizlere ulaştırmak ve sizlerin de faydalandigini görmek beni de mutlu etti. İnşallah hepimizin siparişleri sorunsuz teslim edilir
App storeda uygulama versiyonunu güncelleyince daha önceki puanlamaları sil diye bir seçenek varquote:
Orijinalden alıntı: BallıBey
Bedava olsa bulaşmayın. Sinirlerinize yazık.
Not: Adamlar ilk uygulamada %92 *(1) yıldızlı yorum alınca nasıl olduysa onu marketten sildirip yenisini yayınladı. Onda da parayla adam tutup 5 yıldızlı yorum yaptırmış. Buna rağmen hala düşüyor puanı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkuler bende siparis verdim 61 liradan 11 liraya dustu sabah teslim olur inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam iptal etmezlerse faydalandım. Uzun zamandır telefonda duruyordu program sizin konuyu görünce baktım 61 TL'lik siparişe 11 TL ödedim
Hesabıma girdiğimde hesap pasif durumdadır hatası veriyor çözümü bilen var mıdır
kart izni diye hata veriyor uygulama kredi kartı mı sadece gecerli uygulamada banka kartı ile siparis gecebilen varmı
60/20 yok ama 100/25 var bende. Sepet tutarı 100'ü geçince otomatik düşüyor. En son altta hediye çeki bölümünden 30 TL seçince o da düşüyor.
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Banka kartı ilede geçiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X