Şimdi Ara

Gönül İşleri var, anlayan gelsin az

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özet geçip muhtaç olduğum yardımı sizden umuyorum.

Sevdiğimiz kıza mesaj atmamız gerekiyor ki konuşalım ve mutlu olalım ve belki de ilişkimizi ilerleterek bir çekim yaratalım.

Velakin kızın durumu bildiğinden şüpheleniyoruz ve bizi sevmediği için geçiştirme çabalarında olabileceğine inanıyoruz.

Nasıl bir giriş yapmakta fayda var sayın ahali?

• Mesaj atmadan bilemezsiniz hocam geçiştirip geçiştirmediğini,
    İsmiyle hitap edin başta kıza sonra naber nasılsın diye devam. Gerisi sizin yaratıcılığınız, selam falan yazmanızı tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 21 Ağustos 2016; 1:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam öncelikle kaç kişisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

Merhaba hocam öncelikle kaç kişisiniz ?

• ®eis kullanıcısına yanıt

• Çok özet olmuş biraz detay lazım ama senle hiç bi diyaloğu falan yoksa arkadaşlığı bi geliştirmen lazım.Aynı yerdemisiniz karşıdanmı gördün veya arada bir sana bakış mı attı ciddiyemi aldın.bodoslama dalınmaz aranızda bi muhabbet yoksa

• Normal arkadaş olacaksın. Kanka veya sevgili olmaya kız karar veriyor bu devirde :(

• Üzülmedim değil Velakin şu hayata 1 kere geliyorsun diyenler var, üstüne bu yaşlara da dönmek mümkün olmayacak denemekten zarar gelir ama zarara da değer sanırım
  • ArtıkMezun A kullanıcısına yanıt
    Dostum bu devirde kızların arkasında 10 kişi dolanıyo.Kız iyi düzgün bi kızsa adam gibi yaklaşırsan seni tercih eder.farkın olsun.dünyaya bikere geldik ya nasip dersen olmaz o iş.selam merhaba sizden hoşlandım,5 aydır size bakıyorum ciddi düşünüyorum benle çıkarmısınız falan bu sözlere kızlar gelmiyor artık.Böyle anca görücü usulü düşünen kızlarla şansın olur.onuda ana babasına haber vericeksin.

Kesinlikle dediğin doğru. Bu yaşlara dönüş yok. Hani diyorlarya kalbin hiçbir zaman birdaha böyle atmyacak nekadar dalga geçilsede doğru. İlk defa açıldığım kıza kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu diğerlerinde öyle birşey olmadı olursa olur modundaydım.

Ya bi kıza bağlı kalıcaksın ne olursa olsun peşinden koşacaksın tatmin edeceksin yada oturup kısmetini bekleyeceksin. Şahsen gururumu çiğneyemem aslada bi kızın peşinden koşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

Merhaba hocam öncelikle kaç kişisiniz ?

Hocam gece gece güldürdün

Söylediniz mi?

• Valla burdan gaza gelip konuşuyorum arada sırada. Yani arada sırada. Siz bana accık da şöyle uzun uzadıya konuşulacak konu önerseniz var yaaaaa mest olacağım mestt! Ahaliye duyrulur.
  • ®eis kullanıcısına yanıt
    3 :(
    Ben
    Yusuf
    Yusuf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.