burda tanıdık gelen birşeyler var ama hadi hayırlısı
quote:
Orjinalden alıntı: FixXxeR
quote:
Orjinalden alıntı: pinarymsc
bende unuttuğunu zannediyodm ama o öle emiyoo
unutsun yada unutmasın artık çok geç zatenn
burda tanıdık gelen birşeyler var ama hadi hayırlısı
tanıdıkkkk???
geçtiğini sandığım meseleler
böyle sert konuşma kimse hakkında ne durumdadır ne düşünür içindeki nedir bilemezsin, kin tutmanın kendine zararı olur beddua etmenin karşındakine (dolaylı olarak sana) o yüzden yak bi olmadı bi duble rakı biraz iyi gelir
İNSALAR TANIŞMAK İÇİN KABİL EKABİLE YARTILMIŞTIR
quote:
geçtiğini sandığım meseleler
böyle sert konuşma kimse hakkında ne durumdadır ne düşünür içindeki nedir bilemezsin, kin tutmanın kendine zararı olur beddua etmenin karşındakine (dolaylı olarak sana) o yüzden yak bi olmadı bi duble rakı biraz iyi gelir
herkese hakettiği gibi davranmak lazımmm....
nerden biliyorsun hakkettiğini, sadece kendi düşüncenle hüküm giydirme kimseye
quote:
nerden biliyorsun hakkettiğini, sadece kendi düşüncenle hüküm giydirme kimseye
ewet benim düşüncemm hakediyo çünkü.... beni ailemin karşısında küçük düşürmeden önce düşüncekti herşeyi artık çooook geç onun ne durumda olduğu
tamamen bencilce konuşuyorsun olay nedir nasıl gelişmiştir sonucu ne olmuştur bilmem ama, anladığım kadarıyla sende de suç varmış ki böyle konuşuyorsun
quote:
tamamen bencilce konuşuyorsun olay nedir nasıl gelişmiştir sonucu ne olmuştur bilmem ama, anladığım kadarıyla sende de suç varmış ki böyle konuşuyorsun
tabiki bende de vardır..hiç bi şey tek taraflı olaz...
ama herşey sıraylaaaa
kendin de kabul ediyorsun yani, en azından bu noktaya kadar biraz sağlıklı düşünebiliyorsun da sıraya giren nedir anlamadım yoksa utanmadan sıkılmadan intikam planları mı
KİNCİ SĞİN SEN PINAR NER DİYOR MÜSLÜM BABA
yoo intikam diil.. intikam almak istesem böle davranmam.. ayrıca içimde intikam alacak kadar nefret yok.çünkü artık nefret bile edemiyrm tamamen bişi yokk..
her koyun kendi bacağından asılır sadce buuuu
edin bedduanız bol olsun ne diyeyim zaten bu eski meselelerden yediğim beddualar saolsun burnum pohtan çıkmıyor, bikaç ay önce canım sevgilim dediği bir insana karşı böyle kötü düşünceler nasıl besler insan Allahım sen bizi koru
quote:
Orjinalden alıntı: pinarymsc
yoo intikam diil.. intikam almak istesem böle davranmam.. ayrıca içimde intikam alacak kadar nefret yok.çünkü artık nefret bile edemiyrm tamamen bişi yokk..
her koyun kendi bacağından asılır sadce buuuu
pınar bu konuda haklısın, intikam almak çare değil. öyle bir hataya düşüp onun seviyesine inmediğin için kutluyorum seni olaya birde iyi yönden bak, belki acı bir olay oldu ama güzel bir tecrübe oldu senin için. umarım yanlış ifade etmemişimdir düşüncelerimi
ne kadar dertliler varmış bu konuda ya
peki insan evladına rastlayan varmı
quote:
Orjinalden alıntı: LimanAkşamı
biraz geç olmamışmmı pınar 3 yıl koca bi zaman boşamı gecti
benimde anlamam 2 sene sürdü insanın gözü kör oluyo işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme