he... bi ara olmuştu... eşşek çıkmıştı..... (ayr,iyeten bu soru ne bişim sori yaw?????) ayriyetten "hepimiz düdük makarnasıyız"
olsun onu dakırarız ne cevizler fındıklar kırdık ağaçtan silkele cuvala koy kurut kışlın ye yanlış anlamayın ceviz fındık
quote:Orjinalden alıntı: LimanAkşamı biraz geç olmamışmmı pınar 3 yıl koca bi zaman boşamı gecti yok ya tecrübe oldu boşa geçmedi bence.. şimdi daha sağlam adımlar atıyorum
kaybettiğinde aldığın dersi kaybetme!.. güzel söz değilmi pınar neyse gönül bu ben bi rkere sevdim aldım evlendim şimdi mutluyum bu bir türkü sözü çok hoşuma gitti
quote:Orjinalden alıntı: LimanAkşamı kaybettiğinde aldığın dersi kaybetme!.. güzel söz değilmi pınar neyse gönül bu ben bi rkere sevdim aldım evlendim şimdi mutluyum bu bir türkü sözü çok hoşuma gitti gerçekten güsel söz..ama ben onu kaybetmemiştim o beni kaybetti.. ve son pişmanlık fayda etmiyoooo belki benim için kötü düşünüceksiniz ama sadece ona burdan sürünnnnn diyorumm adamın burnunu böle sürttürürler
quote:Orjinalden alıntı: LimanAkşamı pınar mezarlıklar ben olmazsam olmaz diyenlerle doludur değilmi bilmem öylemi öyleyse bile Allahrahmeteylesin
BEN OLMAZSAM OLMAZ DİYEN KİMLER GELDİ KİMLER GECTİ Bİ DÜŞÜN BELKİDE SENİ UNUTMUŞ TUR ? AMA SENİN İÇİNDE KİN VARHALA KAFANA TAKMIŞSIN
quote:Orjinalden alıntı: LimanAkşamı BEN OLMAZSAM OLMAZ DİYEN KİMLER GELDİ KİMLER GECTİ Bİ DÜŞÜN BELKİDE SENİ UNUTMUŞ TUR ? AMA SENİN İÇİNDE KİN VARHALA KAFANA TAKMIŞSIN bende unuttuğunu zannediyodm ama o öle emiyoo unutsun yada unutmasın artık çok geç zatenn
tabik öleeee sonra üzülmek istemiysn hakkettiğinden fazla değer vermicksin... ama sanırım ben bunu başaramıyrm