HocAm mesele etkinlik değil pzifer şuan dünyaya aşı dağıtacak ve biz öncelik değiliz bize vereceği doz 2.5 milyon felan hazirana anca pzifer gelir benim tahminime göre size gerçek aşı gelmiş nasıl hissediyorsunuz peki kendinizi mrna aşıları çok riskki diyolar 2-3 yıl sonra bağışıklık hastalarına yakalanabilirmiş insanlar , sinovac 40 milyon gelecek galiba bizim ülkeye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gönüllü covid19 aşı oldum aşı olanlar bu başlık altında (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: nucroHayırlısı umarım size bişi olmaz.
Size imzalatılan kağıtlara baktınız mı? Eğer 6 ay ya da 1 yıl sonra Allah korusun aşının yan etkileri sonucu sakat kalırsanız bir tazminat alabiliyor musunuz? Tazminat almak için bir oran belirlemişler mi?
Mesela İngiltere'de aşılardan sakat kalanların devletten tazminat alması için en az %60 oranında engelli hale gelmesi gerekiyor, siz baktınız mı imzaladığınız belgelere, böyle bir oran var mı?
Hocam bu arkadaşın olduğu aşı mrna aşısı yeni bir teknoloji ama dnaya mesaj gönderiyor spike proteini üret diye denenmemiş bir teknoloji başarılıda olabilir başarısızda üreticisi pandemiyi yakında bitireceğiz dedi güçlü antikor seviyelerine ulaştırıyormuş ve bulaşıda bitiriyormuş yani bu aşıyı olunca bu virüs seni etkilemiyor prc pozitif çıkmıyor ama ben herşeye rağmen ölü virüs aşısı çin aşısını tercih ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fıstıklı olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne kadar para aldınız? Aşı deneyleri için genellikle gönüllere para verilir eğer bedavaya gittiyseniz geçmiş olsun. Bedavaya kobay faresi olmuşsunuz. Çok değil geçmiş İki ay içerisinde AstraZeneca aşı çalışmalarından dolayı felç kalan ve ölen gönülleri gördük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 31 Ekim 2020; 8:31:31 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sen baştan kaybetmişsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilginç ama Çin aşısı Pfizer aşısına göre pahalı diye duydum pfizerin gelmesi bu sebepten olur diye düşünüyorum almayacakları aşının denemesini ülke içinde yaptırmazlar ülkede şuan Çin ve Pfizer denemeleri yapılıyor yerli üretim olanlarda insan denemesine geçecekler önce yerli olsaydı onun denemesinede katılırdım inşallah yerli üretim çıkar en azından yurt dışına bağımlı kalmayız
quote:
Orijinalden alıntı: xvetilginç ama Çin aşısı Pfizer aşısına göre pahalı diye duydum pfizerin gelmesi bu sebepten olur diye düşünüyorum almayacakları aşının denemesini ülke içinde yaptırmazlar ülkede şuan Çin ve Pfizer denemeleri yapılıyor yerli üretim olanlarda insan denemesine geçecekler önce yerli olsaydı onun denemesinede katılırdım inşallah yerli üretim çıkar en azından yurt dışına bağımlı kalmayız
hocam yerlide daha faz 1 e gelinmedi mümkün değil nisan mayıs a faz 3 ü tamamlamak faz 3 çalışması sırf 6-7 ay sürüyor bizim aşı ancak eylül 2021 oda başarılı olursa ozamana kadar pandemi zaten biter hocam mrna aşılarıyla ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum trans insan projesi diyolar kendinde hormonol bi değişiklik olursa mutlaka bizide bilgilendir hocam
https://www.veryansintv.com/mrna-asilari-bir-trans-insan-projesi-mi
-
Bu haberde yazanlar tamamen bilim dışı açıklamalar yerli üretim aşıda ilk dozu aşıyı bulan hoca kendisine uyguladı kısa sürede faz 3 seviyesine gelecek pandeminin kısa sürede bitmesi için neredeyse tüm dünyanın aşılanması lazım
Bu yazıyı yazan bir profesör ve yazdıklarında ben bir yanlış göremedim.
Bu yazıda yazanları kabul etmek bazılarına zor gelebilir ancak mRNA aşısı adından da anlaşılabileceği üzere içindeki mesaj taşıyan ( m ) RNA sayesinde hücremizin içindeki DNA'ya müdahale ediyor.
Olay bu kadar açık ve net. Bundan 1 yıl önce DNA'ya müdahale eden aşı olmak ister misiniz diye millet sorsan kimse sanırım evet demezdi. Şimdi kovid korkusu veya gazıyla millet aşı olmak için sıraya giriyor. Allah sonumuzu hayretsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xvetBu haberde yazanlar tamamen bilim dışı açıklamalar yerli üretim aşıda ilk dozu aşıyı bulan hoca kendisine uyguladı kısa sürede faz 3 seviyesine gelecek pandeminin kısa sürede bitmesi için neredeyse tüm dünyanın aşılanması lazım
hocam ilk çıkan yerli aşı zaten çin aşısıyla aynı ama işe yarıcağı belirsiz ayrıca öyle faz 3 aceleye getirilmiyor nisanda dfelan çıkamaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: nucroBu yazıyı yazan bir profesör ve yazdıklarında ben bir yanlış göremedim.
Bu yazıda yazanları kabul etmek bazılarına zor gelebilir ancak mRNA aşısı adından da anlaşılabileceği üzere içindeki mesaj taşıyan ( m ) RNA sayesinde hücremizin içindeki DNA'ya müdahale ediyor.
Olay bu kadar açık ve net. Bundan 1 yıl önce DNA'ya müdahale eden aşı olmak ister misiniz diye millet sorsan kimse sanırım evet demezdi. Şimdi kovid korkusu veya gazıyla millet aşı olmak için sıraya giriyor. Allah sonumuzu hayretsin.
hocam peki pandemiyi tamamen bitirecek bi aşı ise yinemi olmazdınız
-
Şunda anlaşamıyoruz: ben DSÖ'ye inanmıyorum. Ben, bu, gribal salgından çok farklı değil diyen doktorlara inanıyorum. Bu ne demek? Grip bitti mi? Gribi bitiren bir aşı var mı?
-
Bi yan etki varmı hocam şuan
Bende ve diğer 4 arkadaşımda bir şey yok her şey normal 2. Doza 8 gün var
quote:
Orijinalden alıntı: xvetBende ve diğer 4 arkadaşımda bir şey yok her şey normal 2. Doza 8 gün var
Vücudunuzda virüs yok ise aşının işe yarayıp yaramadığı nasıl anlaşılacak hocam ?
Nasıl anlatsam bilemedim mrna aşısı covid yaz çıkan iki üç makale okursan nasıl olduğunu anlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: xvetNasıl anlatsam bilemedim mrna aşısı covid yaz çıkan iki üç makale okursan nasıl olduğunu anlayabilirsin
hocam size tavsiyem 2.doz sonrası antikor testi almanız bunun üzerine anlarsınız bağışıklığı herhangi bir değişiliklik varmı siz ülkenin öncü kurtuluş insanlarındansınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: xvetNasıl anlatsam bilemedim mrna aşısı covid yaz çıkan iki üç makale okursan nasıl olduğunu anlayabilirsin
hocam son durum ne ben çin aşısı olacağım güvenlimi sence
-
Son durum nedir ?
çin aşısı ölü virüs verilecek daha kısa süreli bir bağışıklık yapacak ama yaptırmakta fayda var bizim ülkemizde üretilmeye çalışılan aşıda ölü virüs olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X