Şimdi Ara

Gönüllü içerik sağlayıcıları aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belli bir süredir bir World of Warcraft sitesi hazırlıyorum. Bu oyun hakkında profesyonel ve Türkçe bir web sitesi olmadığı için bu açığı gidermek adına böyle bir proje başlatmıştım. Sitenin dizaynı ve genel görünümü bitti diyebiliriz. İçerikler de girilmeye başlandı ancak projenin başından beri tek başıma çalıştığım için özellikle Wow gibi devasa bir hikayeye sahip bir oyunun içeriğini girmek tek kişi için oldukça zahmetli ve yavaş oluyor. Bu yüzden bana yardımcı olacak gönüllüler arıyorum. İngilizce'ye ve Wow Lore'una hakim, böyle bir işe katkıda bulunmak isteyen çalışma arkadaşları arıyorum. İşin yine çoğunluğunu ben hallediyor olacağım, sizlere de ağır görevler vermeyeceğim. Örnek olarak mesela Stormwind'in bilgi içeriğini Türkçe, kendi cümleleriyle doldurmanızı isteyeceğim, bunun için de bir zaman aralığı koymayacağım. Ben bu işi yaparken eğlendiğim için ve böyle bir sitede emeğimin olmasının beni mutlu edeceğini bildiğim için yapıyorum. Aynı duygularla yardımcı olmak isterse bana özel mesaj ile ulaşabilir.

Site tamamlandığında bir forum ile beraber yayına girecek. Hem şimdi vereceği destek ile, hem site tamamlandığında isterse sitenin gelişmesi ve güncel tutulması konusunda bana yardım edecek arkadaşlara sitenin çeşitli bölgelerinde yöneticilik görevi vereceğimi de belirtmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Not: Bu konuda yardım sağlayamayacak diğer üyelerden de sitede ne görmek isterler, olan sitelerde ne eksikler var vb. anahtar bilgiler duymayı isterim.

• lore konusuna bulaşmanızı önermem. lorekeeper.net adlı site lore konusunda istenileni veriyor.

Site açma mevzusu sıkıntılı bir süreçtir. Açtıktan sonra aktif üye çekmek bir yana, içeriği okuyacak kitleye zor ulaşırsınız

Maksatınız para kazanmak ise youtube video atarak yapabilirsiniz. Yok biz bu işi gönüllü yapıyoruz diyorsanız ise blogger açmanızı öneririm. En azından maddi konuda zorluk yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.