Şimdi Ara

Gönüllü Ruhlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halaetin belirdiyi odad bir sürü sıra vardı. hayaltin solunde pencerelr arkasında kitap rafları sagında
    aynı şekilde kitap rafları vardı. sag köşede kapı vardı. görüntüler renkliydi.
  • bu belirtilerin bir kısmı bendede var ... eee noluyomuş bunlar olunca ?????

bu arada şu vidyonunda linkini verseniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

görmüştüm bunu :) saol
  • Gece görülen ziyaretciler

Vurucu kısmı buldum beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbbbbbbbbbbbbburak

bu belirtilerin bir kısmı bendede var ... eee noluyomuş bunlar olunca ?????

bu arada şu vidyonunda linkini verseniz iyi olur

Benim şahit olduklarımla benzerlik gösteriyor. Bu gibi durumlara en yukardaki mesajda da
    belirtildiyi gibi kendimi degersiz oldugumu düşünüp umutsuzluga düştüyümde his ettiyim bir takım şeyler var
    İnsanlara zarar veren tek şey, özgürlük isteyidır. evrende en deyerli varlık insan, korunmakta olmasa
    haksızla ugradıgını düşenen varlıklar insanlara musallat olacaktır.
  • Son zamanlarda bir kisim insanlarda görülen belirtilerden bahsetmek istiyorum. Bu tip seyleri haberlerde yada paparazzi/magazin programlarinda görmüyor olmaniz bunlarin gerceklesmedigi anlamina gelmiyor! Bunlarda görülen belirtilerden bazilari:
    Sürekli sorgulama dürtüsü
    Kulagin icine gelen ve bilinmeyen bir lisandaki fisiltilar
    Gece görülen ziyaretciler
    Odadaki rüzgarimsi hisler
    Paralize olma hisleri
    Herkesin kendilerine baktigini zannetmek
    Kendini farkli hissetmek
    Kendini yalniz hissetmek
    Kendini buraya ait degilmis gibi hissetmek
    Gercek evine geri dönmek istemek ama yerini bilmemek
    Caresiz hissetmek
    Bilinmeyen birseyden korkma
    Kimse beni anlamiyor deyip ice kapanma

Bunlar aklima gelenlerden birkaci idi. Sanirim bu yaziyi okuyunca "bende böyleyim" diyen olursa artik yalniz olmadiklarini bileceklerdir. Peki bu insanlari farkli yapan nedir? Neden onlar öylede koyunlar böyle?

Bunu anlamaniz icin öncelikle acik bir zihin anlayisina ve inancsal doktrinlerden kurtulmus olmaniz gerek, yoksa inancsal sinirlamalariniz zihninizdeki anlayis ilerlemesine sinir cekip bu yaziya sadece "sacma" dedirtir. Yani koyunlarin anlayamayacagi bir yazi bu, o yüzdende blogun ismi koyunlara yer yok! Sacma diyorsan sadece digerleri gibi bir koyunsun ve yarin yine isine gidip otlamaya devam etmen gerekiyor.

Yaziyi fazla uzun tutmayacagim, cünkü ilgilenen olursa kendisi arastirsin ve kendi gercegini bulsun!

Bu dünyaya hayat veren irklar sürekli olarak bizleri gözetlemekteler, cünkü buradaki biz insanlar onlarin cocuklariyiz. Tipki bir aile gibi onlarda cocuklarina göz kulak olup gelismelerine yardimci olmaktalar. Asirlarca süren gelismelerde insanlara fikirler verip bilinclerini gelistirmelerinde yardimci oldular. Bunu yapmak icin sadece gezegenin astral gövdesine gereken bilgileri asilayip tüm insanlarin ayni fikre ulasmasini sagladilar. Yani dünyanin atmosferi ve soldugunuz hava aslinda bilgi dolu! Ancak insanlara verilen özgür irade kendilerine verilen bilgi ile ne yapacaklarina karar vermelerini sagliyordu. Yani gözetleyenler aletleri veriyor ancak bununla neler yapabilecegimizi söylemiyorlardi, cünkü bu yolla gelisimimize dogrudan karismis olurlardi! Ancak 1940lardaki ilk atom bombasi denemeleri ile yikici bir güce ulastigimizi gördüler ve bu güce gereginden erken sahip oldugumuz icin yavas yavas ortaya cikip hükümetlere ultimatomlar verip uyarilarda bulundular. Sonuc olarak dünyayi yada kendimizi yok etmemize izin vermek gibi bir niyetleri yoktu. Cikan savaslar ve olusan kaos dogrultusunda bir sekilde karisma geregi gördüler ancak distan karismak evrenin kanunlarina aykiri oldugu icin icten karismaya karar verdiler. Bunun icin ise bir yardim cagrisi yaptilar ve gönüllü olan ruhlarin bu gezegende inkarne olmasini sagladilar. Yaklasik 1950lerden itibaren yaklasik 2000 yilina kadar 3 dalga halinde yeni jenerasyonlar dogmaya basladi. Bu yeni ruhlar ilk kez buraya geliyorlardi ve hicbir karma kayitlari yoktu. Bircogu baslarda sudan cikmis balik gibi idi ve aralarinda intihar edenlerde oldu. Inkarne aninda yasanan amnezi yüzünden bircogu amacini bilmiyordu ancak farkina varanlar digerlerini uyandirmak amaci ile girismlerde bulundular. Kitaplar yazildi, hipnotik görüsmelerin kayitlari yayinlandi ve ayni semptomlari gösterenlerin bir sekilde irtibata gecmesi yada kendilerini yalniz hissetmemeleri saglanmaya calisildi. Bu gönüllü ruhlar insanligin icinde bulundugu kaos zamaninda bu gezegenin karma girdabina kapilmis olan ruhlara birer isik olmak icin buraya inkarne olmuslardi. Düsünceleri, davranislari, farkliliklari ile kaybolmus ruhlara birer rehber olmayi amaclamislardi. Bircok dogal iyilestiriciler, medyumlar, psisikler ve indigo olarak bilinenler bu ruhlarin inkarne halleri olarak kabul edilebilir.

Peki neden bu karma girdabi olusuyor? Cünkü her ölüm aninda, yasamis oldugunuz tüm hayati hem kendi bakis acinizdan hemde iliskide olmus oldugunuz digerlerinin bakis acisindan görüyorsunuz ve yapmis oldugunuz hatalari düzeltmek icin tekrar geri gelme ihtiyaci görüyorsunuz. Kimse sizi cezalandirmiyor, cünkü kendi kendinizi yargiliyorsunuz, yani dogru ve pozitif oldugunu düsündügünüz seyleri yapmis olana kadar ayni yerde reinkarne olmaya devam ediyorsunuz. Ancak her defasinda amnezi ile bastan basladiginiz icin ayni hatalari tekrarlamaya devam ediyorsunuz ve icinde bulundugunuz karma girdabinin dahada derinlerine dogru ilerliyorsunuz. Dogustan olan hastaliklar veya bozukluklarin cogu karmaya bagli olusumlar ve hatirlatma amacli! Ne ektim ve simdi neyi biciyorum'u anlamaniz icin.

Iste tüm bu gelismelerden kaygi duyan irklar, gelismenizi saglayabilmek icin yardim etmek isteyen ruhlari buraya inkarne ettiriyor. Cünkü almakta oldugunuz egitimi bir türlü tamamlayamiyorsunuz ve sürekli yerinizde sayiyiorsunuz.

Inkarne olan ruhlar ise kaynaktan gelen sese kulak verdikleri icin yardim etmeye karar veriyorlar ve buraya geliyorlar. Dogduktan sonra gectikleri indoktrinasyonlardan sonra bircogu amacini ve gelis sebebini arastirmayi birakin, hatta tipki diger koyunlar gibi ayni girdaba kapilabiliyorlar. Aralarinda farkli birseylerin oldugunu sezenler ise sorgulamaya basliyor, hemen herseyi, din, inanc, ekonomi, savas, hayat, ölüm, para, yani akla gelebilecek hersey ve sonucta farklarini görüyorlar, ancak bunun yan etkisi ise toplumsal dislanma oluyor cünkü sorgulama ve benliklerini bulma yolunda sürüden uzaklasmaya ve daha cok distan gözlemlemeye basliyorlar. Bir nevi gectikleri kisisel evrelerden sonra diger insanlara bir sekilde yol gösterip aydinlatmaya ugrasiyorlar, kimisi bunu yapiyor, kimis ise yapmiyor, bunun icin bir zorlamada yok! Cünkü gönüllü olarak yapilan bir yardim hizmetinde zorunluluk diye birsey yoktur.

Bu gelmis olan ruhlarin bazilari gelmeden evvel bazi anlasmalar yapiyorlar. Bunlardan bazilari genetik arastirmalara katilma! Yani gece vakti yasanan zaman kopmalari, rüya gibi gecen karsilasmalar, odada olusan sisler yada rüzgarimsi hisler bu anlasmaya bagli yasanan bir gelisme. Bu insanlar bu arastirmalar icin buraya gelmeden evvel izinlerini vermislerdi. Hicbir varlik izni olmadan masaya yatirilmaz! Diger medyumlar ve kanal üzerinden konusanlarda ayni sekilde bir anlasmanin parcasi. Benim hicbir özelligim yok diyen bircok insan var ancak verilen özellikler hayatin farkli alanlarini etkilemesi icin. Sadece farkli olmak ve etraftakileri yeni düsüncelere yöneltmek ve isigin yolunu göstermekte ayni sekilde bu yardimin bir parcasi. En önemli yardim burada var olmaniz! Farkli bir frekansta titresim icinde oldugunuz icin bulundugunuz ortamida ayni sekilde etkiliyorsunuz, yani hicbirsey yapmasaniz dahi varliginiz degisimi sagliyor! Pozitif olmaniz en büyük etken.

Herkes bana yabanci geliyor, kimseyle anlasamiyorum, kimse beni anlamiyor, bunu neden yaptiklarini anlayamiyorum, sanki bir uzayli gibiymisim gibi bakiyorlar, herkes benden kaciyor, buradan gitmek isitiyorum, burayi sevmiyorum, eve dönmek istiyorum, ben buraya ait degilim, gibi düsüncelerin varmi? Evet ise sunu unutma, yalniz degilsin ve sen cok özelsin! Özel olmak ucmak yada binalari yerinden sökmek degildir, yardim istiyorsan yanindaki asistanlarindan yardim iste, onlar bunun icin hep yaninda. Asla yalniz degilsin ve asla sevgiden uzak degilsin. Cevrende görmek istedigin degisimin kendisi ol! Sana verilen araclari kullan (akil, meditasyon, hayal gücü). Sence TV de neden bu kadar survival (hayatta kalma) programlari yada belgeselleri yayinlaniyor? Neden son zamanlarda bunca afet yada pandemi filmleri yayinlaniyor? Neden gelecekte insanlarin azalmasi üzerine bunca film var (I am Legend, Book of Eli...)? Cogunluk bunlarin hakkinda ne düsünüyor? Bilim-Kurgu, sacma, imkansiz! Peki ya sen ne düsünüyorsun? Seni digerlerinden farkli yapan nedir? Degisim sandigindan bile daha yakin olabilir!

Gönüllü Ruhlar

Neden sadece o yercekiminden kendisini kesebiliyorda digerleri bunu yapamiyor? Cünkü bunu yapabileceklerine inanmiyorlar! Ya sen?!

Bu cok genis bir konu ancak bunun üzerine düsünülmemis yada yazilmamis degil. Eger merak ediyorsan arastir ve kendi gerecegini bul, gercek sadece bir adim ötede ve senden kacmiyor, kacan hep sensin.

Kendisine bu tip sorulari sormayanlarinda sigir sürüsü oldugunu belirtmeme gerek yok sanirim.

Dünyayi degistiremezsin, ancak degisimi saglayacak etkenleri tetikleyebilirsin! Kendi üzerinde calis ve kendi degisimini gözlemle, etkisini göreceksin. Sinirlarini asmaya basla. Sorgula, sorgula, sorgula.

Sen kim oldugunu biliyorsun, önemli olanda bu!

Seni programlamalarina izin verme. Sen özelsin! Korkmanin geregi yok, hepsi sadece bir oyun ve sen asla yok edilemezsin. Sen ölmsüz ve sonsuz bir varliksin, bunu anla ve kafana yaz! Elinden gelenin en iyisini yapmaya calis, kimse seni cezalandirmak icin beklemiyor, sen sadece yardim etmek icin gönüllü oldun ve yakinda yine evine geri döneceksin. Pozitif ol ve cevrene pozitifligini hissettir, hepsi bu, onlar kendilerine ne yaptiklarini bilmiyorlar, affedici ol ve önyargili olma. Unutma! Hepimiz ayni kaynagin kendisiyiz ve BIRiz!

• quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Seni programlamalarina izin verme. Sen özelsin! Korkmanin geregi yok, hepsi sadece bir oyun ve sen asla yok edilemezsin. Sen ölmsüz ve sonsuz bir varliksin, bunu anla ve kafana yaz! Elinden gelenin en iyisini yapmaya calis, kimse seni cezalandirmak icin beklemiyor, sen sadece yardim etmek icin gönüllü oldun ve yakinda yine evine geri döneceksin. Pozitif ol ve cevrene pozitifligini hissettir, hepsi bu, onlar kendilerine ne yaptiklarini bilmiyorlar, affedici ol ve önyargili olma. Unutma! Hepimiz ayni kaynagin kendisiyiz ve BIRiz!

• Bırsey vurdu galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

Bırsey vurdu galıba

anlamadım
  • quote:

Kütüphanede birden beliren bir ruh vardı. kameralara takılmıştı. 7 8 ay önce bütün
    haberlerde yayınlanmıştı. yotubeden paylaşırmısnız. ben bulamadım

Özel hayatıma saygı göster.
  • mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

quote:

Kütüphanede birden beliren bir ruh vardı. kameralara takılmıştı. 7 8 ay önce bütün
    haberlerde yayınlanmıştı. yotubeden paylaşırmısnız. ben bulamadım

Görüntüler renkliydi köpek sesini duyan hayelet pencereden kaçıyordu
    hayalatin kolları yüzü belirgindi kütüphane eskiden bir infaz yeriymiş yada hapisahane

Hayalet köpekten niye korksun.

Adam haklı beyler, Kedidir o kedi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.