Son zamanlarda bir kisim insanlarda görülen belirtilerden bahsetmek istiyorum. Bu tip seyleri haberlerde yada paparazzi/magazin programlarinda görmüyor olmaniz bunlarin gerceklesmedigi anlamina gelmiyor! Bunlarda görülen belirtilerden bazilari: Sürekli sorgulama dürtüsü Kulagin icine gelen ve bilinmeyen bir lisandaki fisiltilar Gece görülen ziyaretciler Odadaki rüzgarimsi hisler Paralize olma hisleri Herkesin kendilerine baktigini zannetmek Kendini farkli hissetmek Kendini yalniz hissetmek Kendini buraya ait degilmis gibi hissetmek Gercek evine geri dönmek istemek ama yerini bilmemek Caresiz hissetmek Bilinmeyen birseyden korkma Kimse beni anlamiyor deyip ice kapanma
illuminati konusundan aldım :)
aynı ben la dk başı arkada bakarım, ensemde hep bir nefes, karanlıkta hep bir siluet :)
Ney?
quote:
Orijinalden alıntı: WriterHuman
Ney?
foklar üşüyormuş
Biraz daha acar misin?
quote:
Orijinalden alıntı: azawarai
Biraz daha acar misin?
quote:
Orijinalden alıntı: eser-46
quote:
Orijinalden alıntı: azawarai
Biraz daha acar misin?
Anladin sen onu
Kütüphanede birden beliren bir ruh vardı. kameralara takılmıştı. 7 8 ay önce bütün haberlerde yayınlanmıştı. yotubeden paylaşırmısnız. ben bulamadım
Kütüphanede birden beliren bir ruh vardı. kameralara takılmıştı. 7 8 ay önce bütün haberlerde yayınlanmıştı. yotubeden paylaşırmısnız. ben bulamadım
Görüntüler renkliydi köpek sesini duyan hayelet pencereden kaçıyordu hayalatin kolları yüzü belirgindi kütüphane eskiden bir infaz yeriymiş yada hapisahane
Hayalet köpekten niye korksun.
köpek onu fark ettiyinde garıp bir şekilde havlıyor. susmak bilmiyor. Vido 5 dk üzerinde şimdiye kadar görüntülenmiş en gercek hayalet vidosuydu
aklıma gelen bütün anahtar kelimelri yazıp aratırdım ama çıkmadı Arkadaşlar bu vidoya karatma uygulanmış olabilir. şaka yapmıyorum. en gerçek hayalet görüntüsüydü
quote:
Orijinalden alıntı: yakaza01
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sariemir06
quote:
quote:
Görüntüler renkliydi köpek sesini duyan hayelet pencereden kaçıyordu hayalatin kolları yüzü belirgindi kütüphane eskiden bir infaz yeriymiş yada hapisahane
Hayalet köpekten niye korksun.
köpek onu fark ettiyinde garıp bir şekilde havlıyor. susmak bilmiyor. Vido 5 dk üzerinde şimdiye kadar görüntülenmiş en gercek hayalet vidosuydu
aklıma gelen bütün anahtar kelimelri yazıp aratırdım ama çıkmadı Arkadaşlar bu vidoya karatma uygulanmış olabilir. şaka yapmıyorum. en gerçek hayalet görüntüsüydü