Şimdi Ara

Good Game Cafe İşletme Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Sizlere Güzel Bir Oyun Tanıtıcam Adı: Good Game Cafe ismindende anlaşıldığı gibi kafe oyunu kafe işletiyorsun yemek pişiriyorsun online bi oyun ama saçma değil güzel ilk olarak şu linkten:http://cafe.goodgamestudios.com/ oyun sitesine girip Yeni Misin ? yazısına tıklayın karakter vs forum doldurun ve oyuna girin başta bişeyler göstericek onları adım adım yapın sonra yemek falan pişirin ben size nasıl oynuyacağınızı söyliyeyim oyuna girince sağ alt köşede bi fırça var oradan kafeyi düzenleyip yeni birşeyler alabilirsiniz fırın masa duvarlar aksesuar vb. bi fırının üstüne tıklayıp ne yapacağınıza karar verin benim tercihim bol servisli ve bol expli olanlar sonra onların altında malzemesi olur onlara bakın mesela bahçe salatası için domates marul soğan gerekli bide maydonoz ama maydonoz süs eşyası bunu az servislerde kullanmayın çok servislerde kullanırsanız daha çok exp ve servis verir neyse bu süsleme malzemeleride altınla alınır hemen baktık ne gerekiyor üstte ortada yeşil bişey var oraya basıyoruz malzemelerden alıyoruz ve malzemeler tamsa yemeğin yanında maşa gibi bi işaret çıkar ona basın ve fırına bi kaç kez tıkadıktan sonra pişmesini bekleyin pişince hemen servis edin atıyorum bahçe salatası 3 dkda oluyor 3 dakka geç kalırsanız bozulur ziyan olur mesela 3 saatte olan bi tatlı var 3 saatte almadınız 6 saate kalırsa bozulur ziyan olur ondan pişince hemen servis etmeye bakın bide oyunda ek olarak birşeyler var sağ alt köşede manav resmi var orada adamlar var onlarla konuşabilirsiniz hepsi türktür isterseniz pazardaki kara tahtadan çalışabilirsiniz kara tahtada yazıyo görevleriniz isterseniz kafeniz çok yoğun ise işçi alabilirsiniz kafasında işaret varsa iş arıyodur adam siz ona tıklayıp işe alabilirsiniz bide pazarda çarkı felek var ordan çeşitli şeyler kazanabiliyosunuz 1 altınla çalışır ama altınlar oyunda çok önemli altınları boşa kullanmayın o çarkı felek günde 1 kere bedava hep bedava kullanın o alete para yedirmeyin :) bide kafenizde bi kurabiyeci amca var size tavsiyem ondada oynamayın sadece ilk başladığınızda tüm paranızı yatırıp ortadakini seçin ve ilk başladığınızda 5000 paranız olur avantaşlı olursunuz normalde 2500 den başlıyor oyun herneyse zaten 1-2 kere yemek pişirince kavrarsınız zor bi oyun değil bnm oyundaki adım AdamCix3459 sıralamaya adımı yazıp kafeme gelebilirsiniz 16 lvlım iyi günler saçma oyun değildir ve fazla çocuk oynamıyor 24-25 yaşında insanlarda oynuyor yani bence güzel bu kadar yazdım inşallah işinize yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.