Şimdi Ara

goodyear ultragrip 8 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
78.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: toledo48

Bugün goodyear ug8 performance alarak lastiği kullanmaya başladım,tanesi 225 lira taksitli fiyat,ilerleyen dönemde izlenimlerimi paylaşırım.

Hayirli olsun ebat ne. Ug9 kacaydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Ebat 195/55/15 benim ara ebat biraz ug9 hiç sormadım açıkcası.Yeni tarihli ug8i birkaç bayi dolaştıktan sonra ancak buldum,lastikler made in Germany etiketli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toledo48 -- 19 Ekim 2014; 22:15:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyre Reviewsyoutube
    Goodyear UltraGrip 8 Performance Launch Video
    http://m.youtube.com/watch?v=QgN-S1dEm2k
    UG8 performance lastiğin videosu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aracı değiştirdiğimden dolayı kış lastiklerimi satmaya karar verdim. Satın almayı düşünen olursa ayrıntılar şu şekilde:

Goodyear Ultragrip 8
    205/55R16 91T, 2012 33. hafta üretimi.
    4 lastik için toplam 350 TL istiyorum.

goodyear ultragrip 8
     goodyear ultragrip 8

Edit: sattım lastikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 1 Kasım 2015; 16:22:55 >

• Sessiz kis lastigi arayanlar icin ideal lastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ug8 lerimi ocak ayında aldım ve yoğun kar yağışı altında İstanbul'dan Amasya ya gittim. Bolu dağında bile en küçük kayma olmadı. Karda performansı süper. Buzun çok yoğun olduğu yerde biraz Kayabiliyor kuru zeminde sessiz. Yaz lastiklerini çıkarınca sanki direksiyon hafifledi. Ben kıliksa dan tanesini 140 tl ye almıştım 185/65/15. Şiddetle tavsiye ederim

• Merhabalar. Konu güncel değil ama yine de yazayım dedim. Ankarada kullanım için almayı düşünüyorum anılan lastiği. Conti TS 860 düşünüyordum, ancak bununla arasında 4 lastikte 500 TL civarı fark var. Bütçeyi zorlamaya değmez herhalde, sizler ne dersiniz? Tecrübeli arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.
    Saygı ve selamlar.
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    İki kış UG9 kullandım. Bu yıl da aynı lastikleri takıp kullanıcam. Yol tutuşunu ve frenleme kabiliyetini yaz lastiğine göre bariz olarak arttırıyor. Güven veren bi lastik. Kullanıcı olarak tavsiye ederim.
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Konuyu bende başka yönüyle hortlayayim, fren mesafesi diğer lastiklere göre (Petlas, Lassa, milestone vs) e olarak gösteriyor. Acaba bu lastiğin yere daha iyi tutunduğundan mi oluyor? Yardımlarınızı bekliyorum

• Hepsiburadadan tanesini 294,5 tl ye aldım 4 adet olarak ıspartadan geldi tamamı 1178 tlye kargo dahil(alman malı 4 sibopta yanında)
    205/55/R16 91H 2019
     goodyear ultragrip 8
     goodyear ultragrip 837.hafta üretmli slovenya malı lastikler
    Aracım clio touch 2018 dizel
    Üzerindeki continental 4 mevsimlikleri çıkartıp taktırdım balansla birlikte. Araç yere tutundu conti’ye göre.
    Continentaller 195/55/r16 ydı ama bence parasını haleden bir lastik değil. Goodyear bayiinde tanesi 400 lirayken bu fiyata ve bu performansınaçıkçası beklemiyordum çok memnunum. Yakıt olarak bende yarım litrelik bir artış oldu

• Konuyu hortlatalım
    Konya küçüksönmez lastik Good Year bayii ug8 205 55 16
    330x4 fiyat verdiler internette bile aynı aslında 2019 üretim taksit var ayrıca 100 TL yakıt fişi hediye oldu. Tanesi 300 e geldi sök tak balans ekstra ücret yok. Bilginiz olsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.