Şimdi Ara

Goodyear Ultragrip 8 ve Ultragrip 9 (195 65 15)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goodyear'ın 2 lastiği arasında kaldım ultragrip 8, 9'a göre çok tutuluyor... İkisi arasında bariz bir fiyat farkı da yok.

8 (2018) ve 9 (2019) arasında hangi kış lastiğini tercih etmeliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 5 Kasım 2019; 20:39:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 205 55 16 ultragrip 9 kullanıyorum az yakan ve sessiz bir lastik
  • 15 jant için ( 185-65-15) nokian wr d4 tercih ettim ben dün. gitti gidiyor uzerinden aldim. yarın gelir. XL güçlendirilmiş yanak aldım.

aslinda aracımın orjinal ebati 195-60-15 . ama bu ebat çok pahalıydı. o yüzden %+1 lik değişimle 185-65-15 i tercih. hem 185 in eu etiketinde islak-kuru zeminde yol tutuşu A idi. Allah utandırmasın. baya inceledim en mantikli seçim oldu benim için

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam xl yük için değil mi? Acacın konforundan feda etmişsiniz bence. Hem de ses daha fazla diye biliyorum. Aracın modeli nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Hocam xl yük için değil mi? Acacın konforundan feda etmişsiniz bence. Hem de ses daha fazla diye biliyorum. Aracın modeli nedir?
    konforundan feda etmedim aslinda. araç yaklaşık 1 cm yükseliyor ve konfor artıyor. konfor ( yanak genişliği) arttıkça yol tutuş azalir ben yol tutuştan feragat ettim ancak kış lastiklerinde yola etki eden kuvvet yani birim yüzeye etki eden basınç arttıkça yol tutuş artar. bu sadece karlı ve buzlu ve islak zeminler için geçerli .

Goodyear Ultragrip 8 ve Ultragrip 9 (195 65 15)

ayrıca orjinal ebatin islak zemin tutuşu B iken benim değişimimle A oldu

• Ug9 bir ara durduruldu üretimi tekrar başladı mı?
    Bende var bir takım ug9 görevini yapıyor hiç sorun yaşamadım. Özellikle ilk 2 dönem yazlık lastikten bile sessizdi. Tabi sonradan her lastik gibi ses olayı artmaya başlıyor.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    üretimi durdurulmadı türkiyeye ithal edilmedi. yoksa 2014 ten beri avrupada satışta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ug9 ıslak zeminde başarılı. ug8 karlı buzlu zeminde başarılı. sizin için hangisi önemliyse onu alın.
  • Desenlerini en sevidğim lastik ikiside.. 8 işinizi görür bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.